ještě než vrátím gigabitku, tak jsem na ní chtěl zkusit ten apocalypse benchmark a nejde to
nechápu
každopádně, okamžitě jak jsem vrátil ten gigabyte do PC, tak se znova vrátil ten vysokofrekvenční tón, co je slyšet i bez zátěže a v zátěži je pískání teda fakt šíleně znát oproti MSI. takže nejen že nejde dobře taktovat, ale ještě dělá bordel až z toho bolí hlava nechce někdo koupit? xD
ghostdog32 píše:každopádně, okamžitě jak jsem vrátil ten gigabyte do PC, tak se znova vrátil ten vysokofrekvenční tón, co je slyšet i bez zátěže a v zátěži je pískání teda fakt šíleně znát oproti MSI. takže nejen že nejde dobře taktovat, ale ještě dělá bordel až z toho bolí hlava nechce někdo koupit? xD
„Štěstí řídí naši věc lépe, než jsme si dovedli přáti. Neboť hleď, příteli Sancho Panzo, tamto se ukazuje třicet nebo ještě o trochu více ohromných obrů, s nimiž míním zápasit a všechny je pobít a jejich kořistí počne naše bohatství. A bude to spravedlivý boj a velká zásluha před bohem odstranit takové býlí s tváře země.“
ghostdog32 píše:ještě než vrátím gigabitku, tak jsem na ní chtěl zkusit ten apocalypse benchmark a nejde to
nechápu
každopádně, okamžitě jak jsem vrátil ten gigabyte do PC, tak se znova vrátil ten vysokofrekvenční tón, co je slyšet i bez zátěže a v zátěži je pískání teda fakt šíleně znát oproti MSI. takže nejen že nejde dobře taktovat, ale ještě dělá bordel až z toho bolí hlava nechce někdo koupit? xD
Kde jsi kartu kupoval a v pm mi prosím pošli SN karty. Objednával jsem další Gigabytku a nerad bych tu tvoji
ghostdog32 píše:každopádně, okamžitě jak jsem vrátil ten gigabyte do PC, tak se znova vrátil ten vysokofrekvenční tón, co je slyšet i bez zátěže a v zátěži je pískání teda fakt šíleně znát oproti MSI. takže nejen že nejde dobře taktovat, ale ještě dělá bordel až z toho bolí hlava nechce někdo koupit? xD
to už moje finanční rezervy neutáhnou... 20 táců za dvě karty mě vyšťavilo akorát... teď čekat, až mi za tu gigabyte vrátěj prachy a pak už MSI nebudu moct vrátit a SLI je zbytečný. nemám ani plnohodnotný fullHD
mám ještě další problém s oběma těma grafikama... protože mám jedinej neblokovanej PCI-E x1 slot na zvukárnu hned za grafikou, tak teď slyším ve sluchátkách slabý pískání, pokud se grafika zaměstnává i ve 2D. samozřejmě to je slyšet jen když je úplné ticho, ale se starou grafikou to nedělalo. se starou grafikou se to rušení promítalo jenom do mikrofoního vstupu (všichni na TS si vždycky myslí, že mám v PC helikoptéru). pravděpodobně budu muset tu zvukovku odstavit nebo prodat a koupit podobnou do PCI slotů, který jsou na základovce dole. navíc se tam bude v tom prostoru asi pěkně kumulovat teplej vzduch za VRM... to je taky jeden z důvodů proč mám boční ventilátor nastavenej na ofuk... aby to tam nestálo
certes píše:Před pár dny vyšlo porovnání ASUSu a GIGABYTE zde na PCT http://pctuning.tyden.cz/hardware/grafi ... u?start=26, ve shrnutí máš i tu MSI. Problém je dostupnost. Věřím že ten ASUS bude kolem 16. října v česku skladem.
tadle EVGA mi příjde teda ještě relativně tichá, ale záleží při kolika FPS to dělá... pokud to má člověk v zavřený skříni pod stolem, tak není šance aby to člověk slyšel...
klidně bych taky nahrál jak je tam tom ta moje MSI, ale mobil ten zvuk cívek nezachytí, takže prd
ghostdog32 píše:tadle EVGA mi příjde teda ještě relativně tichá, ale záleží při kolika FPS to dělá... pokud to má člověk v zavřený skříni pod stolem, tak není šance aby to člověk slyšel...
klidně bych taky nahrál jak je tam tom ta moje MSI, ale mobil ten zvuk cívek nezachytí, takže prd
Tak v popisu gigabytky přibyla revize 1.1: http://www.gigabyte.com/products/produc ... id=5209#ov
Trochu mě mrzí, že jsem právě koupil revizi 1.0. Snad to nebude něco zásadního. To že nejde fan pod 34% je ale fakt na palici.
Gigabyte B 660 gaming X, intel i5 12 600, 850 W MSI, MSI RTX 4070 Ti trio Gaming X
ghostdog32 píše:tadle EVGA mi příjde teda ještě relativně tichá, ale záleží při kolika FPS to dělá... pokud to má člověk v zavřený skříni pod stolem, tak není šance aby to člověk slyšel...