Win 8.1 - Problém s wifi
Moderátor: Loki5567
- xdrolloff
- Nováček
-
Win 8.1 - Problém s wifi
Dobrý den,
Potřeboval bych radu, ale sám PC moc nerozumím. Včera jsem aktualizoval na svým notebooku oficiální Win8 na Win8.1, ale po aktualizaci mám problém. Nemůžu najít domácí síť wifinu... Před aktualizací vše v pohodě, po aktualizaci to najde všechny jiné sítě jen ne tu na kterou jsem byl dříve připojený. Jinde se normálně na wifi připojím. Nevíte, čím to může být? Prosím o radu.
Všem, děkuji
Honza
Potřeboval bych radu, ale sám PC moc nerozumím. Včera jsem aktualizoval na svým notebooku oficiální Win8 na Win8.1, ale po aktualizaci mám problém. Nemůžu najít domácí síť wifinu... Před aktualizací vše v pohodě, po aktualizaci to najde všechny jiné sítě jen ne tu na kterou jsem byl dříve připojený. Jinde se normálně na wifi připojím. Nevíte, čím to může být? Prosím o radu.
Všem, děkuji
Honza
- PKBO
- Moderátor
Re: Win 8.1 - Problém s wifi
vypnout a zapnout router, nastavit jiné ID sítě v nastavení routeru jsi zkoušel ?...
- xdrolloff
- Nováček
-
No abych pravdu řekl na routeru jsem snad promačkal vše. Vypnout/zapnout, restart i wps čudlík... ) Myslíš jiný název sítě? SSID?
- PKBO
- Moderátor
jj pokud ti to najde jiný sítě a ne tu tvou tak bych to prostě zkusil, třeba ti to nepomůže ale můžeš to trochu vyloučit S kabelem to jinak funguje ?
- xdrolloff
- Nováček
-
Tak po změně SSID stále nic.. Prostě to tu wifinu nenajde...:/ Přes kabel to jede bez problémů..Karta wifi v pc aktualizovaná, takže mě vůbec nenapadá, čím to může být.
- PKBO
- Moderátor
Zajímavé, jsem v koncích jiný zařízení ti tu wifi doma taky v pohodě najde řikáš..
- xdrolloff
- Nováček
-
Jooo ostatní notebooky i mobily wifinu bez problémů najdou a připojí se..
- Butch
- Středně pokročilý
Vymazat wifi z profilu a znovu nahodit.
http://www.thewindowsclub.com/delete-wi ... le-windows
Da se to ciste i pres prikazovy radek
Tady pak v cestine jeste:
http://windows.microsoft.com/cs-cz/wind ... k-profiles
http://www.thewindowsclub.com/delete-wi ... le-windows
Da se to ciste i pres prikazovy radek
Tady pak v cestine jeste:
http://windows.microsoft.com/cs-cz/wind ... k-profiles
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- xdrolloff
- Nováček
-
Ahoj, nejprve bych ti chtěl poděkovat za radu. Ale bohužel postupoval jsem podle návodu, vše ok, ale ani to tenhle problem nevyresilo... Po restartu ntb zase nalezeny vsechny sítě kromě jedné, tu kterou potřebuji... Napadá mě jestli jsou v ntb nejake ovladače na ten modem, ale to si myslím, ze je blbost, když jedu přes wifi...
- Fidor
- Začátečník
Koukni do Možnosti napájení > změnit nastavení schématu > změnit pokročilé nastavení napájení > nastavení bezdrátového adaptéru > zdali je nastaveno na maximální výkon (baterie i adaptér), popřípadě to takto nastav a vyzkoušej zdali to nepomůže.
AMD Ryzen 5 5600x; NH-D15S; Gainward GTX 1080 Phoenix GLH 8Gb; 32Gb DDR4 (3600Mhz CL16); ASUS TUF Gaming B550-Plus, Kingston A2000 M.2 - 1TB, Fractal Design Tesla R2 500W; Fractal Design Define S; Samsung C27FG73 (144hz); Leopold FC750R PD (Cherry Mx RED); Logitech G pro X superlight (800 DPI); iFi ZEN DAC V2; Edifier R1280DB; Sennheiser HD560S + Antlion ModMic 4.0. - PS4 slim 2TB -.
- xdrolloff
- Nováček
-
Koukal jsem tam, ale vše je na max.. :/
- xdrolloff
- Nováček
-
Tak teď jsem zkoušel připojit router od Asusu a ten mi bez problémů Noťas našel...
Takže je jistý, že po aktualizaci asi ntb zapomněl komunikovat s tím novějším routerem.. Pomůže to někomu?? Problém je, že bych potřeboval zprovoznit právě ten Zyxel, jelikož ten by měl mít vyšší přenos dat..
Takže je jistý, že po aktualizaci asi ntb zapomněl komunikovat s tím novějším routerem.. Pomůže to někomu?? Problém je, že bych potřeboval zprovoznit právě ten Zyxel, jelikož ten by měl mít vyšší přenos dat..
- Butch
- Středně pokročilý
Zkusil bych na wifine v NB vypnout ipv6, pak taky zkusil vice ruznych sifrovani na routeru.
Mas pro wifinu stahle znovu ovladace? Mnoho vyrobcu ma jine ovladace pro windows 8 a jine pro windows 8.1
Mas pro wifinu stahle znovu ovladace? Mnoho vyrobcu ma jine ovladace pro windows 8 a jine pro windows 8.1
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06