SSD - rychlost
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- chennda
- Nováček
-
SSD - rychlost
Ahoj, chci se zeptat, zda je rychlost (viz obrazek) v poradku? Jedna se o kingston ssd now 300, moje zakladni deska umi sice jen SATA II, ale stejne jsem cekal vic..AHCI v BIOSu mam zapnuto.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Walker1134
- Moderátor
Re: SSD - rychlost
Delas si srandu?? Uz to tu jednou bylo, rychlost je vzhledem k sataII a kingstonu v poradku.
PC: Monitor: Dell S2417DG@144Hz + G-SYNC, Case: Be quiet! Pure Base 500, CPU: Ryzen 5 2600, Cooler: Artic Freezer 34, MB: GIGABYTE B450 GAMING X, GPU: GIGABYTE GTX 1070 Ti Gaming 8G, RAM: 2x8Gb Corsair LPX DDR4@2133Mhz, NVMe SSD: Samsung 970 Pro 512Gb, OS: Windows 10 Pro, HDD: Western Digital Blue EX 1Tb, PSU: Seasonic Focus Plus Platinum 650W
- chennda
- Nováček
-
Sorry, podobny tema jsem nenasel - nic podle ceho by se to dalo porovnat. Me osobne ty cisla nic nereknou, jen jsem nekde cetl, ze by SATA II mela zvladnout neco kolem 300 mb/s, tak jsem chtel slyset nazor odborniku A ptam se hlavne kvuli tomu, ze to ssd pouzivam coby systemovej disk a prestoze mam novou jen nekolik dni starou instalaci windows, tak to nabiha pomaleji, nez bych cekal. A treba kdyz to po startu poprve zobrazi plochu, tak se mi vsech cca 8 ikon na plose nejdriv na 2-3 s zobrazi nejdriv jako bily a pak teprve tam bliknou spravny ikony
- Lokomotiva
- Začátečník
Stáhni si radši asi AS SSD Benchmark:
http://www.techspot.com/downloads/6014- ... hmark.html
a postni sem screen.
Máš zarovnané clustery?
http://www.techspot.com/downloads/6014- ... hmark.html
a postni sem screen.
Máš zarovnané clustery?
- chennda
- Nováček
-
tak v pripade as ssd jsou ty hodnoty uplne nekde jinde, zajimavy... a jestli jsem si spravne nasel, tak clustery zarovany mam, protoze as ssd ukazuje OK
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Lokomotiva
- Začátečník