Muj odhad je 15% nad gtx970 pri stejnych taktech.
Tzn 54fps pri 1500/8000 na prehrade.
Moderátoři: Walker1134, Wilik

Nic v zlom Rado , ale toto su zbytocne vyhodene € kvoli cca 10% vykonu navyse a mensiemu TDP...radekhgt píše:Chystam sa na EVGA 980

Len aby si nechytil karty ktorym piskaju cievky , potom si povies , ze zlaty hukot starych GTX 780tiekradekhgt píše:Od neho mam jednu 780tku a mal som ju o tyzden skor ako sa vobec objavili v obchodoch. Mala velmi slusny ASIC... Ten chlapec je fakt borec, ale neviem ci ma dosah aj nato zeby mi dal vynimocnu kartu.
Edit : jesper22, viem ze vykonom sa vyssie neposuniem, ale lezie mi na nervy hluk v zatazi mojich 780,ked som jednu odpojil, bolo to uplne o niecom inom. Proste idem dat stopku SLI... Koli tichu a teplotam... Inak vykon 2x780 je brutal,sam to poznas

jesper v tomto s tebou maximalne suhlasim a imaginarne si s tebou strngam so sklenkou red vine.Jesper22 píše:Nic v zlom Rado , ale toto su zbytocne vyhodene € kvoli cca 10% vykonu navyse a mensiemu TDP...radekhgt píše:Chystam sa na EVGA 980
Ale su to tvoje €. Ja si pockam na generaciu na 16nm procese. Naucil som sa ze , najvacsi rozdiel vo vykone zbadas ked sem tam vynechas jednu alebo dve generacie. Maxwell je len efektivnejsi Kepler , nieco ako Kepler Refresh , s prekopanou architekturou. Je to len moj nazor. Mne tie moje GTX 780 stacia v 1080p s prstom v nose na vsetko

Mám 980, v jaké přesně misi to mám otestovat a okno myslíš jako v okně místo fullscreenu?ulver píše:Ache píše:Ale chci hlavně vidět crysis 3 na full na přehraděA este otestuj prosim aj "okno". Treba oprasit nas stary kultovy testik priehrada+okno.
Inak vyzva pre majitelov GTX980tok. Otestujte prosim vas priehradu a okno v Crysis3!!!

Ne nenighostdog32 píše:. gigabyte je slyšet i bez zátěže

Tohle je subjektivní a každý si představí pojem ticho jinak. Faktem je, že to co předvedl GIGABYTE teď s tím větrákem je nepochopitelné. U karty s mnohem vyšším TDP a horší spotřebou jako je GTX 780 nechali větráky na 700rpm (v idle) a tady u téhle která má zdaleka lepší provozní vlastnosti dali 1600rpm (v idle) a i když se chlubí lepším chladičem teploty napájecí kaskády jsou ve směs stejné jako u těch ostatních karet.HEAD píše:Ne nenighostdog32 píše:. gigabyte je slyšet i bez zátěže
To ze tobe ta karta piskala nebo jinak blbla neznamena ze vsem bez zateze piska.
Karta je v iddle stejne ticha jako kazda jina karta...