Problem pri startu PC

Libovolné problémy kolem PC, které nemají jasný původ.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Faider
Nováček
Nováček

Problem pri startu PC

Příspěvek od Faider »

Zdravim panove,
mnou sestaveny stolni PC pred asi 2 roky fungoval do ted bez problemu. Nove jsme nainstalovali SSD disk, ale pocitac se uz nespusti (nenabehne ani BIOS a ani se neozve zadna zvukova signalizace).
Zdroj ale zacal divne vrnet, byt se ventilator u zdroje v pohode toci. Neroztoci se ale ventilator CPU, jen se zhruba kazde 3sek skobrtne a par mm. Zkousel jsem odpojit i vsechny disky a mechaniku DVD a bez vysledku. Jinak graficke jadro integrovane v CPU, RAMky jsem zkousel prehazovat.

Tipuju, ze to bude zdrojem, nebo zakladni deskou. Muze mi to prosim nekdo potvrdit? Klidne i vyvratit :D

Diky vsem za cenne rady.

EDIT:
zakl. deska: MSI B75MA-P45
zdroj: Enermax NAXN 450 W (ENP450-AGT)

Hladis//Spatna sekce. Presun.
MrJojo97
Začátečník
Začátečník

Re: Problem pri startu PC

Příspěvek od MrJojo97 »

Zdroj do šrotu kupit novy aspon Seasonic SS 500 Energy Knight nieje velmi drahy.
PC -> Acer Predator 17 (i7 7700HQ, GTX 1060 6GB, 16GB Ram, Samsung 960 Pro 512GB)
Mobil -> Honor X
petrxp
Začátečník
Začátečník

Re: Problem pri startu PC

Příspěvek od petrxp »

Tipuju, ze to bude zdrojem, nebo zakladni deskou. Muze mi to prosim nekdo potvrdit? Klidne i vyvratit :D
Může to být tím nebo tím, nebo obojím. Občas odejde zdroj a veme si pár věcí sebou. Je třeba zkoušet měnit komponenty. Ale nedávat zdroj do jiného PC :-D .
PC:i5 3470@4-4.2Ghz, Gigabyte GTX 960 G1 Ganing,16GB Kingston Savage 1600@1890 CL10 1.5V
Odpovědět

Zpět na „Problémy s PC sestavami“