Ryse: Son of Rome (PC)
Moderátor: Baneshee
- Alfajk
- Začátečník

-
Re: Ryse: Son of Rome (PC)
a nebo treba http://www.dsogaming.com/screenshot-new ... omparison/
ten rozdil mezi low a high je prakticky neviditel, kdyz zapnu low + SSAA,rozdil nebude uz vubec zadnej
ten rozdil mezi low a high je prakticky neviditel, kdyz zapnu low + SSAA,rozdil nebude uz vubec zadnej
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Riku
- Začátečník

Jedinej rozdíl je vidět na brnění toho týpka za koho hraješ a někde SSAA no
pěknej konzolovej port no 
/edit: tak už to hraju, musím říct že grafika je pecková a optimalizace na jedničku, na 3570K@default a HD7850 to jede na high 35-50fps, takže mám zapnutou vsync a hraju se stabilními 30fps které u téhle hry bohatě stačí. Jasně že v 60 je to daleko lepší, ale takovýhle rubačce stačí 30fps v pohodě a hraje se to krásně. Taková rubačka na odreagování a vychutnávání si krásný grafiky antickýho říma
jinak co se mi líbí je, že přímo ve hře se dá zapnout supersampling, bohužel na hd7850 nepoužitelnej
(achjo, štve mě že mi zrovna chcípla deska a narušilo mi to rozpošet na gtx 970)
http://abload.de/img/ryse2014-10-1023-36-58aaf8.png
http://abload.de/img/ryse2014-10-1023-37-5wmxco.png
tomu říkám next gen grafika a to je jen začátek, dál to je mazec třeba v lese v noci
/edit: tak už to hraju, musím říct že grafika je pecková a optimalizace na jedničku, na 3570K@default a HD7850 to jede na high 35-50fps, takže mám zapnutou vsync a hraju se stabilními 30fps které u téhle hry bohatě stačí. Jasně že v 60 je to daleko lepší, ale takovýhle rubačce stačí 30fps v pohodě a hraje se to krásně. Taková rubačka na odreagování a vychutnávání si krásný grafiky antickýho říma
jinak co se mi líbí je, že přímo ve hře se dá zapnout supersampling, bohužel na hd7850 nepoužitelnej
http://abload.de/img/ryse2014-10-1023-36-58aaf8.png
http://abload.de/img/ryse2014-10-1023-37-5wmxco.png
tomu říkám next gen grafika a to je jen začátek, dál to je mazec třeba v lese v noci
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Logue
- Začátečník

Aky PC clovek potrebuje, aby to dal na medium 60 FPS ?
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ta grafika je fakt masterful, kochám se highres screenama na neogafu.
Ale kupovat to prostě nebudu, možná až to bude za 10 éček.
Ale kupovat to prostě nebudu, možná až to bude za 10 éček.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Riku
- Začátečník

Mě to baví, je to sice opravdu dost stereotypní (která hra není?) ale ten soubojový systém si náramně užívám, nic těžkýho to není (v podstatě sleeping dogs s mečem) ovšem se taky dá dost lehce umřít pokud u toho člověk aspoň trochu nepřemýšlí. A ty slowmotion dokončovací komba jsou parádní, to mě baví pořád
Navíc s tou grafikou......... super je taky gladiator mod kterej se dá hrát v co-op 
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Swat
- Mírně pokročilý

Já to včera dohrál, strávil jsem u toho tři večery. Ideální hra po příchodu z práce a musím říct, že jsem si to dost užil. Má to celý až nádech historickýho filmu ze starýho Říma, grafika bombová, jediný co mi mírně vadilo, byl až moc natahovanej konec, ale jinak dobrý.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Vlastik80
- Začátečník

-
Ryse jak na 60 fps
Dle testů zde:Logue píše:Aky PC clovek potrebuje, aby to dal na medium 60 FPS ?
http://gamegpu.ru/action-/-fps-/-tps/ry ... t-gpu.html
stačí pro plynulé hraní s min 60 fps obyčejná GTX 780 Ti, popř. možná OC GTX 970, nebo GTX 980 stock.
Teoreticky je hra o něco náročnější než Crysis 3 který jede na starším CryEngine (ver 3 vs 4). Nebo pak snížit detaily apod. a jede to jak z praku i na kalkulačce.
- Riku
- Začátečník

Co nejvíc ovlivní grafiku je asi animation quality - rozdíl je poznat hlavně na brnění vaší postavy, na low má hnusný textury, jinak všechna další nastavení jsou skoro nepostřehnutelná mezi low a high 
PS5 Pro | LG OLED CX55
- tmaven
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Dobra odreagovacka
jem muj pc nestiha ty venkovni prostredi
A to kdyz se kouknu na vytizeni gpu a cpu neni ani 100%..
A to kdyz se kouknu na vytizeni gpu a cpu neni ani 100%..
ASUS ROG STRIX B550-I GAMING ~ AMD Ryzen 7 5800X3D ~ GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G ~ G.SKill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL17 ~ Corsair SF750W ~ Samsung 980 PRO 1TB ~ Cooler Master MasterBox NR200P ~ Scythe Fuma 2 ~ Dell S2721DGF + BenQ XL2411Z + Samsung 2233RZ ~ www.flyingbbq.cz - Blog o BBQ!
- Riku
- Začátečník

Já mám s mou 7850 spolehlivě 99-100% vytížení neustále 
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Swat
- Mírně pokročilý

Já měl celou dobu puštěnej AB a 760ka taky furt na 99%.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ehm, většina kvalitních ?Riku píše:Mě to baví, je to sice opravdu dost stereotypní (která hra není?)
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- tmaven
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Musim to vytizeni jeste otestovat. 
Paul: a tech je velmi malo dneska
Paul: a tech je velmi malo dneska
ASUS ROG STRIX B550-I GAMING ~ AMD Ryzen 7 5800X3D ~ GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G ~ G.SKill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL17 ~ Corsair SF750W ~ Samsung 980 PRO 1TB ~ Cooler Master MasterBox NR200P ~ Scythe Fuma 2 ~ Dell S2721DGF + BenQ XL2411Z + Samsung 2233RZ ~ www.flyingbbq.cz - Blog o BBQ!
- oneb1t
- Začátečník

na plny detaily to vypada v nekterejch castech skoro jako film ale repetativnost je hrozna 
- Hladis
- Moderátor

Ti kdo to hraji, chci si to poridit spis pro technickou stranku, ale vyplati se to i vzhledem k hratelnosti a zabavnosti ? Zase pokud je ta hra uplnej odpad, tak kvůli technicky strance zase za to davat nic nechci.
- oneb1t
- Začátečník

vyplati se to klidne jen kvuli technicky strance protoze
v nekterejch castech to vypada famozne (a jeste jsou k tomu paradni filtry do sweetfx)
prvni 2 patche navic vyresili problem s prepinanim do widli
v nekterejch castech to vypada famozne (a jeste jsou k tomu paradni filtry do sweetfx)
prvni 2 patche navic vyresili problem s prepinanim do widli
- Hladis
- Moderátor

No po technicky strance nepochybuju ze je to super, ale zase aby to za něco stalo i jako hra a na to se prave ptam. Jestli je to uplna blbina, tak zase kvůli pokochani se mi to za to nestoji.
- Riku
- Začátečník

Ukaž mi jedinou hru která není stereotypní, v každé hře děláš v podstatě pořád to samé.Paul píše:Ehm, většina kvalitních ?Riku píše:Mě to baví, je to sice opravdu dost stereotypní (která hra není?)
Podle toho co od toho čekáš, já jsem to kdysi hrál u kámoše na xboxu a věděl jsem do čeho jdu. Jako odreagovačka večer po práci a tréninku mi to vyhovovalo dřepnout si do křesla a rozsekat na hadry pár stovek barbarůHladis píše:Ti kdo to hraji, chci si to poridit spis pro technickou stranku, ale vyplati se to i vzhledem k hratelnosti a zabavnosti ? Zase pokud je ta hra uplnej odpad, tak kvůli technicky strance zase za to davat nic nechci.
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Swat
- Mírně pokročilý

Vždycky záleží, jak se k tomu přistoupí. Tahle hra není odpad. Je to lineární akční rubanice zasazená do starověkýho Říma, nevím, co kdo očekává od lineární akční hry. Přece si tady nebudeme tvrdit, že CoD je sice lineární, ale nikoliv repetetivní..... Jak jsem řekl, za tři večery po příchodu z práce jsem to prošel a dost se u toho pobavil. Co se týče repetetivnosti, tak to by mohla bejt debata na dlouhý hodiny, protože ať je hra sebelepší, tak po vyčerpání všech daných herních mechanismů se skutečně dá téměř o každý hře říct, že se stane repetetivní. To by musela vzniknout hra, kde se propojí několik žánrů tzn. např. z akce se půjde do simulace, interaktivní tam bude úplně všechno a ještě v tom bude rpg strom.... A jestli to náhodou není hra, na kterou všichni čekáme..? Nicméně jsem asi trochu offtopic, takže sorry....
- tmaven
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Hladis: jako vzdy na zkousku warez a kdyz te to chytne podpor vyvojare.. Jak ne tak to leti za 15 minut z pc a je skoda za to platit pres 1000..
Kluci jediny typ hry co neni stejny je multiplayer..
Kluci jediny typ hry co neni stejny je multiplayer..