Čau, dokázal by mi někdo poradit se závadou displeje na pavilionu g6 ? Notebook se ke mě dostal od bráchy, kterej mi řekl, že mu nejde displej. Připojil jsem ho na externí monitor a tam obraz fungoval. Podíval jsem se dovnitř a přišlo mi, že je trochu vypadlej konektor přímo na displeji, tak jsem ho přicvakl a šel. Ale asi po hodině, jsem ho musel restartovat, kvůli nějaký aktualizaci a displej už nenaběhl.
Asi po týdnu mi to nedalo a šťoural jsem se v tom znova a displej naběhl, zkusil jsem jinej displej a ten šel taky. Jenže po dalším restartu už zase přestal fungovat. Co může bejt v háji? Něco na desce, nebo flex kabel? Chtěl jsem ho objednat z ýbeje, ale řekl jsem si, že se ještě radši zeptám. Nemůže bejt něco s grafikou?
přímo jde o tenhle typ HP Pavilion g6-1339sg, je koupený v Německu.
Díky za každej postřeh.
HP Pavilion g6 nejde displej
Moderátor: Don
- fredh
- Začátečník
-
- Butch
- Středně pokročilý
Re: HP Pavilion g6 nejde displej
Pokud obraz jede pres externi monitor ok, tak bude spis problem v displeji, pripadne v kabelazi nez s grafikou.
Muzes to zkusit donest do servisu, kde ti kabel vymeni a uvidis....
Muzes to zkusit donest do servisu, kde ti kabel vymeni a uvidis....
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- fredh
- Začátečník
-
no servis nevím tady u nás v divočině
zkusím z ýbeje ten flex kabel a uvidím. Jinej displej už jsem měl, a s ním se to chovalo stejně.
zkusím z ýbeje ten flex kabel a uvidím. Jinej displej už jsem měl, a s ním se to chovalo stejně.
- fredh
- Začátečník
-
takže po výměně kabelu displej jede parádně.