Sluchátka do 3000 vč. DPH

Vše kolem srovnání a rad s nákupem zvukových zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Alda92
Nováček
Nováček

Re: Gaming/music sluchátka do 2k + mikrofón

Příspěvek od Alda92 »

CZECHYa píše:
Alda92 píše:Uvažuji o koupi sluchátek Audio-Technica ATH-T500. Má cenu je kupovat, když mám interní zvukovou kartu?

Děkuji za odpověď
Ano, bez problému. Pouze je potřeba nechat sluchátka "zahřát" a pár hodin nechat pořádně rozehrát, protože bez toho mají dost divný zvuk (jedná se o typickou vlastnost pro všechny Audio-Techniky).
Blbě jsem se vyjádřil. Chtěl jsem napsat, že mám integrovanou zvukovou kartu (mám notebook). Bohužel jsem zaměnil slovo integrované a interní :oops:
Davisis
Nováček
Nováček

Příspěvek od Davisis »

My sme to pochopili, význam slova je skoro stejnej :D jakej máš notas ? (typ nebo odkaz)
Alda92
Nováček
Nováček

Příspěvek od Alda92 »

CZECHYa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZECHYa »

Tím pádem není co řešit, klidně si je kup.

//Cagej - ZLUCENIE temy
Core i5 8600K, MSI 5700XT Gaming, Asus Strix Z370-G, 2x8GB Corsair DD4 3200, Noctua NH-D15S, NZXT H400, Schiit Magni 2U + Schiit Modi 2U + Beyerdynamics DT 880 Pro (600ohm), LG LG 27GL850 + AOC 27G2U
Alda92
Nováček
Nováček

Příspěvek od Alda92 »

CZECHYa píše:Pouze je potřeba nechat sluchátka "zahřát" a pár hodin nechat pořádně rozehrát, protože bez toho mají dost divný zvuk (jedná se o typickou vlastnost pro všechny Audio-Techniky)..
Mohl bys mi dát nějaký tip na vhodnou skladbu pro zahřátí? Kde se dají se sehnat nahrávky s vysokým bitratem?
CZECHYa
Začátečník
Začátečník

Re: Sluchátka do 3000 vč. DPH

Příspěvek od CZECHYa »

Google music, bandcamp, itunes, Amazon, atd... co se týče kvalitnějších nahrávek.

Ohledně zahřívání se dají sehnat i speciální skladby vhodné pro tuto činnost, ale z osobní zkušenosti doporučuji na 6-24 hodin do nich pořádně nahlas pustit širokou škálu muziky a bohatě to stačí.
Core i5 8600K, MSI 5700XT Gaming, Asus Strix Z370-G, 2x8GB Corsair DD4 3200, Noctua NH-D15S, NZXT H400, Schiit Magni 2U + Schiit Modi 2U + Beyerdynamics DT 880 Pro (600ohm), LG LG 27GL850 + AOC 27G2U
Petrmach668
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Nevím jaká si koupit sluchátka

Příspěvek od Petrmach668 »

Jestli chceš něco do 3tisíc tak za sebe doporučuju http://www.headphones.cz/inshop/domaci/ ... 142-hd.htm, mám je víc jak půl roku a nejvíc spokojenost ;)
CageJ
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CageJ »

presunute
AMD RYZEN 5600X, 16GB DDR4 2,8GHz, ASUS TUF B550, ASUS GOLD 650W; Fractal Design, ASUS DUAL RTX 3060 Ti GDDR6X;
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1
iPhone 12 Pro 128GB
Cocroach
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Cocroach »

ahoj, prosím o doporučení sluchátek převážně na hudbu a v menší míře na hry a filmy
hudba: rapcore (hollywood undead, linkin park...) a rap
budou využívána na cestách v buse/vlaku a kdykoliv, když budu mimo domov
špunty nechci, vypadávají z uší a se sluchátky se prostě nedají porovnat
cena 1000-1500
zvukovka bude integrovaná v novým notebooku/mobil
teď používám doma creative tactic 3d sigma a po drobném poštelování ekvalizéru jsem s hudebním přednesem absolutně spokojen, ale když je mám na hlavě, tak vypadám jak lojza :mrgreen: + jsou dost těžký a po delším nošení trochu tlačí
sadak3
Nováček
Nováček

Headset - Plantronics RIG

Příspěvek od sadak3 »

Zdravim, chtěl bych se zeptat jestli s tímto headsetem nemáte někdo zkušenosti, k pc používám koss porta pro a vzhledem k tomu že už se mi rozpadají koukám po něčem novém aby se to pohybovalo kolem 2000kč. Případně jestli je tohle píčovina tak kdyby jste měli nějakou alternativu.. dík moc.

http://www.alza.cz/plantronics-rig-cerne-d564092.htm
iLLiCiT
Nováček
Nováček

Sluchátka na Hry

Příspěvek od iLLiCiT »

Nazdar hledám nějaké sluchátka co dobře padnou na hlavu bez vlasů a nebolí z nich hlava ani uši cena okolo 1000,- (mikrofon není nutností ale menší +) Díky
_DoG_
Nováček
Nováček

Sluchátka pro ntb ?Prosba o radu

Příspěvek od _DoG_ »

Zdravím.Jsem tu nový a hned žádám o radu zkušenější.Mám samsung r780,jediné co je jiné,je paměť,kterou jsem zvedl na 8GB ram.Rád bych,kdyby jste mi doporučili vhodná sluchátka k ntb.Doteď jsem používal logitech G35.ALE po 3letech odešel levý repro,pravý moc šuměl a celkově prostorový zvuk byl pryč.Navíc se loupala koženka na náušníku.Celkově hrůza na to kolik stála.Navíc mě přišlo,že si sluchátka dost berou na výkonu.Tj.během hraní začala někdy baterka na ntb dobíjet a mě se začalo "sekat" hraní.Rád bych,kdyby jste mi doporučili nějaká softw.né moc náročná sluchátka s dobrým prostorovým zvukem.Já našel třeba tyto.. http://www.alza.cz/creative-sound-blast ... 502732.htm

Díky moc rady,postřehy zkušenosti a přeji fajnový večer :)
CageJ
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Sluchátka pro ntb ?Prosba o radu

Příspěvek od CageJ »

cenovy limit?
AMD RYZEN 5600X, 16GB DDR4 2,8GHz, ASUS TUF B550, ASUS GOLD 650W; Fractal Design, ASUS DUAL RTX 3060 Ti GDDR6X;
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1
iPhone 12 Pro 128GB
xakrurychle
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xakrurychle »

AT ath-t500
_DoG_
Nováček
Nováček

Příspěvek od _DoG_ »

No osobně bych nechtěl dát víc jak 2,5tis.No chlapi díky za tip.Nevím zda půjdou skloubit mé požadavky :) Chtěl bych softw.nenáročná,ale přesto s prostorovým zvukem,mikrofonem a nekoženkové náušníky,tj.textilní.Už kožence nevěřím.. :-/ Ještě jedno díky ! :)
CZECHYa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZECHYa »

dales.luk
Začátečník
Začátečník

Rada s nákupem sluchátek

Příspěvek od dales.luk »

Dobrý den,
chtěl bych si k pc koupit nějaké kvalitní sluchátka s kvalitním zvukem a s pořádnými basy do 2000,-
Teď mám sluchátka SENNHEISER a basy takřka nulové.
Díky moc za jakoukoliv radu.
dales.luk
Začátečník
Začátečník

Re: Rada s nákupem sluchátek

Příspěvek od dales.luk »

díval jsem se na tyto: http://www.alza.cz/gamdias-hephaesius-usb-d529463.htm
Má s nimi někdo nějaké zkušenosti?
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

Povídej, co máš za sluchátka? Obvykle jsou na tom Sennheisery s basy velmi dobře. Nějak mi to nedává smysl. Jinak by stálo za to použít nějaký audioprocessing jako EqualizerAPO, a basům správně přitnout (ty ubohé systémové ekvalizéry nejsou nanic).
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
Vorenus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vorenus »

Sennheiser PX 100? Ty nemají basy nic moc, jinak nevím. Basovější sluchátka s dobrým zvukem jsou celkem Audio Technica ATH-M50, ale ty jsou za cca 3k. I když i u nich někomu připadají basy slabé, což moc nechápu. Jinak dobrý zvuk a silné, neslévající se, basy do 2k bude možná problém. Hodně obvykle basují uzavřené kossy, či všemožné herní sluchátka, ale o nějakém kvalitním zvuku se nadá moc mluvit - hluboké tóny se slévají v masivní dunění a vysoké a střední tóny jsou potlačené.
To pohrání si s ekvalizérem nemusí být na škodu - já mám třebas hodně ploché sluchátka A-T A900x a basy mi přijdou akorát, hodně záleží na nahrávce, někdy je třeba trochu poštelovat, ale třebas ve hrách a filmech s dobrým zvukem jsou basy opravdu mohutné a přitom čisté.
Jinak nejsem žádný expert - jen jsem něco pochytil, když jsem kdysi měsíc vybíral sluchátka, něco si načetl a pár jich vyzkoušel, ale určitě poradí někdo fundovanější.
CPU: i7-6700K, RAM: 16GB Corsair Vengeance LPX Black 3200, GPU: GTX 1070 Gainward Phoenix GS, MB: Asus Z170 Pro Gaming, SSD: MX100 256GB+M4 128GB, HDD: 3TB Toshiba E300, zdroj: Seasonic X-660W Gold, Case : Define R4 Black, Monitor: Dell U2515H, Zvuk: USB DAC CARAT-Topaz Signature + Audio-Technica A900x
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“