Blbě jsem se vyjádřil. Chtěl jsem napsat, že mám integrovanou zvukovou kartu (mám notebook). Bohužel jsem zaměnil slovo integrované a interníCZECHYa píše:Ano, bez problému. Pouze je potřeba nechat sluchátka "zahřát" a pár hodin nechat pořádně rozehrát, protože bez toho mají dost divný zvuk (jedná se o typickou vlastnost pro všechny Audio-Techniky).Alda92 píše:Uvažuji o koupi sluchátek Audio-Technica ATH-T500. Má cenu je kupovat, když mám interní zvukovou kartu?
Děkuji za odpověď
Sluchátka do 3000 vč. DPH
Moderátor: CageJ
- Alda92
- Nováček

-
Re: Gaming/music sluchátka do 2k + mikrofón
- Davisis
- Nováček

-
My sme to pochopili, význam slova je skoro stejnej
jakej máš notas ? (typ nebo odkaz)
- Alda92
- Nováček

-
- CZECHYa
- Začátečník

Tím pádem není co řešit, klidně si je kup.
//Cagej - ZLUCENIE temy
//Cagej - ZLUCENIE temy
Core i5 8600K, MSI 5700XT Gaming, Asus Strix Z370-G, 2x8GB Corsair DD4 3200, Noctua NH-D15S, NZXT H400, Schiit Magni 2U + Schiit Modi 2U + Beyerdynamics DT 880 Pro (600ohm), LG LG 27GL850 + AOC 27G2U
- Alda92
- Nováček

-
Mohl bys mi dát nějaký tip na vhodnou skladbu pro zahřátí? Kde se dají se sehnat nahrávky s vysokým bitratem?CZECHYa píše:Pouze je potřeba nechat sluchátka "zahřát" a pár hodin nechat pořádně rozehrát, protože bez toho mají dost divný zvuk (jedná se o typickou vlastnost pro všechny Audio-Techniky)..
- CZECHYa
- Začátečník

Re: Sluchátka do 3000 vč. DPH
Google music, bandcamp, itunes, Amazon, atd... co se týče kvalitnějších nahrávek.
Ohledně zahřívání se dají sehnat i speciální skladby vhodné pro tuto činnost, ale z osobní zkušenosti doporučuji na 6-24 hodin do nich pořádně nahlas pustit širokou škálu muziky a bohatě to stačí.
Ohledně zahřívání se dají sehnat i speciální skladby vhodné pro tuto činnost, ale z osobní zkušenosti doporučuji na 6-24 hodin do nich pořádně nahlas pustit širokou škálu muziky a bohatě to stačí.
Core i5 8600K, MSI 5700XT Gaming, Asus Strix Z370-G, 2x8GB Corsair DD4 3200, Noctua NH-D15S, NZXT H400, Schiit Magni 2U + Schiit Modi 2U + Beyerdynamics DT 880 Pro (600ohm), LG LG 27GL850 + AOC 27G2U
- Petrmach668
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nevím jaká si koupit sluchátka
Jestli chceš něco do 3tisíc tak za sebe doporučuju http://www.headphones.cz/inshop/domaci/ ... 142-hd.htm, mám je víc jak půl roku a nejvíc spokojenost 
- CageJ
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
presunute
AMD RYZEN 5600X, 16GB DDR4 2,8GHz, ASUS TUF B550, ASUS GOLD 650W; Fractal Design, ASUS DUAL RTX 3060 Ti GDDR6X;
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB
- Cocroach
- Černá karta

-
ahoj, prosím o doporučení sluchátek převážně na hudbu a v menší míře na hry a filmy
hudba: rapcore (hollywood undead, linkin park...) a rap
budou využívána na cestách v buse/vlaku a kdykoliv, když budu mimo domov
špunty nechci, vypadávají z uší a se sluchátky se prostě nedají porovnat
cena 1000-1500
zvukovka bude integrovaná v novým notebooku/mobil
teď používám doma creative tactic 3d sigma a po drobném poštelování ekvalizéru jsem s hudebním přednesem absolutně spokojen, ale když je mám na hlavě, tak vypadám jak lojza
+ jsou dost těžký a po delším nošení trochu tlačí
hudba: rapcore (hollywood undead, linkin park...) a rap
budou využívána na cestách v buse/vlaku a kdykoliv, když budu mimo domov
špunty nechci, vypadávají z uší a se sluchátky se prostě nedají porovnat
cena 1000-1500
zvukovka bude integrovaná v novým notebooku/mobil
teď používám doma creative tactic 3d sigma a po drobném poštelování ekvalizéru jsem s hudebním přednesem absolutně spokojen, ale když je mám na hlavě, tak vypadám jak lojza
- sadak3
- Nováček

-
Headset - Plantronics RIG
Zdravim, chtěl bych se zeptat jestli s tímto headsetem nemáte někdo zkušenosti, k pc používám koss porta pro a vzhledem k tomu že už se mi rozpadají koukám po něčem novém aby se to pohybovalo kolem 2000kč. Případně jestli je tohle píčovina tak kdyby jste měli nějakou alternativu.. dík moc.
http://www.alza.cz/plantronics-rig-cerne-d564092.htm
http://www.alza.cz/plantronics-rig-cerne-d564092.htm
- iLLiCiT
- Nováček

-
Sluchátka na Hry
Nazdar hledám nějaké sluchátka co dobře padnou na hlavu bez vlasů a nebolí z nich hlava ani uši cena okolo 1000,- (mikrofon není nutností ale menší +) Díky
- _DoG_
- Nováček

-
Sluchátka pro ntb ?Prosba o radu
Zdravím.Jsem tu nový a hned žádám o radu zkušenější.Mám samsung r780,jediné co je jiné,je paměť,kterou jsem zvedl na 8GB ram.Rád bych,kdyby jste mi doporučili vhodná sluchátka k ntb.Doteď jsem používal logitech G35.ALE po 3letech odešel levý repro,pravý moc šuměl a celkově prostorový zvuk byl pryč.Navíc se loupala koženka na náušníku.Celkově hrůza na to kolik stála.Navíc mě přišlo,že si sluchátka dost berou na výkonu.Tj.během hraní začala někdy baterka na ntb dobíjet a mě se začalo "sekat" hraní.Rád bych,kdyby jste mi doporučili nějaká softw.né moc náročná sluchátka s dobrým prostorovým zvukem.Já našel třeba tyto.. http://www.alza.cz/creative-sound-blast ... 502732.htm
Díky moc rady,postřehy zkušenosti a přeji fajnový večer
Díky moc rady,postřehy zkušenosti a přeji fajnový večer
- CageJ
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Sluchátka pro ntb ?Prosba o radu
cenovy limit?
AMD RYZEN 5600X, 16GB DDR4 2,8GHz, ASUS TUF B550, ASUS GOLD 650W; Fractal Design, ASUS DUAL RTX 3060 Ti GDDR6X;
- xakrurychle
- Začátečník

-
AT ath-t500
- _DoG_
- Nováček

-
No osobně bych nechtěl dát víc jak 2,5tis.No chlapi díky za tip.Nevím zda půjdou skloubit mé požadavky
Chtěl bych softw.nenáročná,ale přesto s prostorovým zvukem,mikrofonem a nekoženkové náušníky,tj.textilní.Už kožence nevěřím.. :-/ Ještě jedno díky ! 
- CZECHYa
- Začátečník

- dales.luk
- Začátečník

Rada s nákupem sluchátek
Dobrý den,
chtěl bych si k pc koupit nějaké kvalitní sluchátka s kvalitním zvukem a s pořádnými basy do 2000,-
Teď mám sluchátka SENNHEISER a basy takřka nulové.
Díky moc za jakoukoliv radu.
chtěl bych si k pc koupit nějaké kvalitní sluchátka s kvalitním zvukem a s pořádnými basy do 2000,-
Teď mám sluchátka SENNHEISER a basy takřka nulové.
Díky moc za jakoukoliv radu.
- dales.luk
- Začátečník

Re: Rada s nákupem sluchátek
díval jsem se na tyto: http://www.alza.cz/gamdias-hephaesius-usb-d529463.htm
Má s nimi někdo nějaké zkušenosti?
Má s nimi někdo nějaké zkušenosti?
- crashPC
- Mírně pokročilý

Povídej, co máš za sluchátka? Obvykle jsou na tom Sennheisery s basy velmi dobře. Nějak mi to nedává smysl. Jinak by stálo za to použít nějaký audioprocessing jako EqualizerAPO, a basům správně přitnout (ty ubohé systémové ekvalizéry nejsou nanic).
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- Vorenus
- Začátečník

Sennheiser PX 100? Ty nemají basy nic moc, jinak nevím. Basovější sluchátka s dobrým zvukem jsou celkem Audio Technica ATH-M50, ale ty jsou za cca 3k. I když i u nich někomu připadají basy slabé, což moc nechápu. Jinak dobrý zvuk a silné, neslévající se, basy do 2k bude možná problém. Hodně obvykle basují uzavřené kossy, či všemožné herní sluchátka, ale o nějakém kvalitním zvuku se nadá moc mluvit - hluboké tóny se slévají v masivní dunění a vysoké a střední tóny jsou potlačené.
To pohrání si s ekvalizérem nemusí být na škodu - já mám třebas hodně ploché sluchátka A-T A900x a basy mi přijdou akorát, hodně záleží na nahrávce, někdy je třeba trochu poštelovat, ale třebas ve hrách a filmech s dobrým zvukem jsou basy opravdu mohutné a přitom čisté.
Jinak nejsem žádný expert - jen jsem něco pochytil, když jsem kdysi měsíc vybíral sluchátka, něco si načetl a pár jich vyzkoušel, ale určitě poradí někdo fundovanější.
To pohrání si s ekvalizérem nemusí být na škodu - já mám třebas hodně ploché sluchátka A-T A900x a basy mi přijdou akorát, hodně záleží na nahrávce, někdy je třeba trochu poštelovat, ale třebas ve hrách a filmech s dobrým zvukem jsou basy opravdu mohutné a přitom čisté.
Jinak nejsem žádný expert - jen jsem něco pochytil, když jsem kdysi měsíc vybíral sluchátka, něco si načetl a pár jich vyzkoušel, ale určitě poradí někdo fundovanější.
CPU: i7-6700K, RAM: 16GB Corsair Vengeance LPX Black 3200, GPU: GTX 1070 Gainward Phoenix GS, MB: Asus Z170 Pro Gaming, SSD: MX100 256GB+M4 128GB, HDD: 3TB Toshiba E300, zdroj: Seasonic X-660W Gold, Case : Define R4 Black, Monitor: Dell U2515H, Zvuk: USB DAC CARAT-Topaz Signature + Audio-Technica A900x