Vrčení GTX 970
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- CruiserCZ
- Nováček

-
Vrčení GTX 970
Ahoj. Mám Gigabyte GTX 970 G1 Gaming a dnes karta začala při hraní vrčet. Jakmile alt+tabnu do hry, tak okamžitě začne vrčet. Nevíte čím by to mohlo být ? Zkoušel jsem nastavit větráčky na 100% ale vrčení tam nebylo, pouze při hraní...Co mám dělat ?
- CageJ
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Vrčení GTX 970
RMA
AMD RYZEN 5600X, 16GB DDR4 2,8GHz, ASUS TUF B550, ASUS GOLD 650W; Fractal Design, ASUS DUAL RTX 3060 Ti GDDR6X;
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB
- Cocroach
- Černá karta

-
spíš vrácení do 14ti dní, ať nemusíš čekat měsíc a řekni jim to, že vrčí
- charonbobo
- Nováček

-
Podobně sem to měl u jiné gpu a byla to vadná ložiska větráku
- Derelict
- Začátečník

Niet nad gulockove loziska , tie tak lahko nezavrzgaju...
Powered by Intel CPU & nVIDIA GPU
- ulver
- Začátečník

Taketo nieco som zazil pred rokmi s Riva TNT2, mozem potvrdit ze to boli vadne loziska na ventiku. Postupuj podla platneho zakona a kartu vrat v 14 dnovej lehote.
„Štěstí řídí naši věc lépe, než jsme si dovedli přáti. Neboť hleď, příteli Sancho Panzo, tamto se ukazuje třicet nebo ještě o trochu více ohromných obrů, s nimiž míním zápasit a všechny je pobít a jejich kořistí počne naše bohatství. A bude to spravedlivý boj a velká zásluha před bohem odstranit takové býlí s tváře země.“
- Waleron
- Začátečník

-
Jak je to s vrácení peněz ? Do 14 dnů od koupě se karta musí vrátit, to vím. Ale za jak dlouho ti prodejce musí poslat z5 peníze na účet ?
- ulver
- Začátečník

Pravdu povediac osobne som este nemal dovod (a verim ze ani nebudem mat) vracat HW komponenty nakupene cez eshopy. Vadnu kartu som uz kedysi reklamoval, ale poslali mi novy kus. Skus to pohladat v tomto vlakne : http://pctforum.tyden.cz/viewforum.php?f=46
„Štěstí řídí naši věc lépe, než jsme si dovedli přáti. Neboť hleď, příteli Sancho Panzo, tamto se ukazuje třicet nebo ještě o trochu více ohromných obrů, s nimiž míním zápasit a všechny je pobít a jejich kořistí počne naše bohatství. A bude to spravedlivý boj a velká zásluha před bohem odstranit takové býlí s tváře země.“
- CruiserCZ
- Nováček

-
Zrovna tenhle eshop měl v podmínkách že musí poslat peníze na účet do 14 dnů. V mém případě to bylo asi 3 dny a už jsem měl peníze na účtu.Waleron píše:Jak je to s vrácení peněz ? Do 14 dnů od koupě se karta musí vrátit, to vím. Ale za jak dlouho ti prodejce musí poslat z5 peníze na účet ?