Na přehledu grafiky to vidět je jak má ale v záložce měření u těch grafu ne viz výše (jen gpu clock špatně ukazuje max hodnotu). Když zkusím metro a nebo ty showdown při +70mhz tak to ukáže max dosaženou až po měření, ale když jen tak přepnu tak ne pořád 1019.6 max, před tim to ukazovalo hned max hodnoty jaký jsou v přehledu a měli být, a to nemuselo začít měřit, jestli se něco nezměnilo?
Zajímavý metro redux jede v poho s +100mhz gpu, paměti problém nedělaj zkoušel jsem, a to showdown reaguje tak že do +80mhz pádá po načtení do menu, při +75mhz můžu parkrát pohnout a spadne, a při 70mhz už jede normálně

Grid 1 taky jede až na +70mhz jinak taky padne v menu nebo deformoje grafiku a obraz pocukává zvuk jde normálně, ted dokonce jelo na nějaký nouzoví režim takty nešly pres 533mhz i když by měla být +OC dle parametrů, musel jsem udělalt restart, pak zas normalka

dřív to šlo normálně na +100mhz všechno

, ale třeba když to shodím na plochu a znova přepnu do hry, tak první mžiky jde a pak znova zaškuby jako po snímkách to jde nebo se to zahlodne uplne (myslím tím když hra nějak jde), i dead island to dělal ale metro ne, jiné hry ted nemám krom wow s dx 11 a to drželo na vytváření postavy.
ještě si tak matně vzpomínám, že jsem zkoušel v precesionu zvednou voltaz ale jen o jeden posuv, pak jsem to vrátil protože v metro redux problikávali předěly textur, mohlo by to mít vliv ? nebo drivery by mohli, přece se přes noc nezhoršila.