Sdílení C včetně Program files atd.
Moderátor: Don
- ipezlar
- Začátečník

Sdílení C včetně Program files atd.
Ahoj, otázka pro opravdové síťaře
, zaboha si nemůžu vzpomenout jak se mi podařilo ve Win 7 Ult. 64-bit doma na 3 PC nasdílet celé systémové disky C včetně složek Program files, Windows ... Mám na mysli, že z jiného PC na lan se skrze nasdílené C dostanu i do Program f. aniž bych narazil na problém s právy, jasně jde je nasdílet zvlášť, ale já chci ať je to všude stejný. Na C na novém PC mám úplný přístup pro Everyone + jsem přepsal oprávnění pro podřízené objekty ve složce zabezpečení, ale stejně narážím přes lan na oprávnění, vím že to nějak jde, koukal jsem i na nastavení těch 3 PC a nemůžu najít rozdíl, neví někdo? Prosím odmítám odpovídat na otázky proč atd. Jen ještě dodám, že není třeba měnit vlastníka ani vypínat UAC, vycházím z těch 3 počítačů kde mi to normálně frčí, pokud si dobře vzpomínám, šlo buď o změnu nějakého registru nebo podobně. Díky předem 
"Život je krásný, né že by byl, ale já ho tak vidím !"
- N_o_c_l_a_f
- Začátečník

- ipezlar
- Začátečník

Re: Sdílení C včetně Program files atd.
Dík za reakci, ale takhle jsem to přesně nemyslel, chci mít nasdílený jen Céčko s plným přístupem, bez fičur typu - změna vlastnictví, vypnutí UAC, nasdílení každé složky zvlášť apod., vím že to jde, mám to takhle na 3 počítačích, jen jsem si blbec nepoznamenal jak na to 
"Život je krásný, né že by byl, ale já ho tak vidím !"
- k-dave
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Re: Sdílení C včetně Program files atd.
Povolení ostatním PC k přístupu administrátorských sdílení c$ na windows 7
Vytvořením položky v registrech:
REG:\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System\
LocalAccountTokenFilterPolicy - DWORD - nastavenou na 1
Je to to co jsi hledal ?
Vytvořením položky v registrech:
REG:\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System\
LocalAccountTokenFilterPolicy - DWORD - nastavenou na 1
Je to to co jsi hledal ?
Práce: DELL Inspiron 5720, i7, 8GB, nvidia GT 630 M, Kingston SSD, WinIndex = 6,8... Doma: Digitální domácnost vytvořena síťovým propojením různého, jakžtakž funkčního haraburdí.