To je věc názoru. Mě se AC líbí hlavně po příběhové části. Je to prostě jako dobrý seriál:).
ani jeden z dílů bych nehodnotil jako sračka. Maximálně tak první díl. Ten mě fakt nebavil. Hrál jsem to jen skrze příběh.
ACIII pořád nechápu co s tím máte za problém. Příběhově jednoznačně nejlepší díl. Gameplay nedotažený. Podle mě to vyšlo dřív než mělo. Postraní mise jsou totálně odfláknuté.
ACIV má parádní gameplay, ale zato story je totálně o ničem a hlavní hrdina je imbecil. + je tam naprosto zfušované uvedení. Prej pirate trained by assassins. To jako mysleli, že na konci hry mu ukázali jak se používá rope dart? hnus! Čekal jsem příběh úplně jinak sepsanej. Z traileru to jednoznačně vypadalo, že se dostane mezi assassiny a bude mít možnost skapat nebo pro ně dělat špinavou práci. (což k tomu mohlo krásně vést po incidentu v Havaně. Jak to Edward dostal tou šipkou tak jsem myslel, že půjde chrupkat a probudí se v zajetí a pak by se ten příběh odehrával trošku jinak...
Každopádně co se Unity týče tak já se rozhodně těším a přirovnávat to ke COD je snad hloupý vtip ne?
AC1 - úvodní hra s nějakou myšlenkou
ACII - mnohonásobně vylepšený první díl
ACII Brotherhood - přidáno vlastní bratrstvo a multiplayer
ACII Revelations - přidáno dobývání doupat a jejich obrana, bomby... (přiznávám ne moc inovací, ale příběh pardní
ACIII: nový engine s novýma možnostma, novinky v combat systému v lezení, přidány námořní bitvy
ACIV: otevřený svět, lodě, pevnosti, sklady, alarmy atd atd...
ACV :COOP mod!!!
sakra každý díl přišel s něčím novým a Unity rozhodně vypadá skvěle! Já se nemůžu dočkat.
jen to pro mě znamená jen jedno: i3 + GTX660 bude muset jít z domu a bude muset přijít pořádná herní bestie
celkově mě letošní E3 novinky od UBI Softu potěšily. Division, FC4, AC,Rainbow 6.
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB