Alien Isolation , nová hra o vetřelcích
Moderátor: Baneshee
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Alien Isolation , nová hra o vetřelcích
Hraju na hard a zatím je to určitě GOTY. Dokonalá atmosféra prostě. Celá chapter 10 byla jedna dlouhá nervárna. Ale perfektní.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- kotas
- Středně pokročilý
Souhlasím, je to prostě pecka, dnes, než jsem šel do práce, tak jsem si po ránu na dvě hoďky musel zapařit, strašně mě to baví
- blaho
- Žlutá karta
-
kde ta hra ma save , lebo na jednom useku na konci hry mi mrzne,
nech ju preinstalujem
nech ju preinstalujem
- ondra91
- Začátečník
-
Já se ze začátku obával, když jsem četl, jak je to na hard hrozně těžký atd ... v dnešní době určitě nadprůměr, ale po nějaké chvíli je obtížnost tak akorát ... Já nějak furt nechápu k čemu tam jsou ty skříně .. za celou dobu jsem se do ní schoval snad 2x ... žádné vychytávky jsem celou dobu taky prakticky nevyužil ( světlice atd ) říkal jsem si, že si to nechám na horší časy, ale ted cca v 3/4 hry zjišťuju, že budu za chvilku u konce a já mám plnej inventář všech možnejch nacraftovanej věcí a ani je vlastně nepotřebuju.Hra se bohužel hodně zjednoduší po získání plamenometu a celkově jde atmosféra dolu a bohužel po x smrti už člověk nepociťuje žádný strach ... ale za mě opravdu zatím respekt, protože podobnou hru jsem snad ještě nehrál a po všech těch AAA casualech konečně slušná hra, která člověka opravdu zabaví. Pro mě zatím nejlepší hra roku
- kotas
- Středně pokročilý
bohužel po x smrti už člověk nepociťuje žádný strach ...Já nějak furt nechápu k čemu tam jsou ty skříně
..na schování, aby jsi neměl xx smrtí
- Vlastik80
- Začátečník
-
Alien Isolation - skříně
... jooo skříně, tam jsem často, tam jsem rád ... (tady jsem doma)
- jack08
- Středně pokročilý
Taky vám nové ovladače 344.48 způsobují pád při načítání dalšího levelu?
- Vlastik80
- Začátečník
-
Alien Isolation - ovladače
Ano, mě u GTX 770 také způsobují ovladače 344.48 WHQL problém s načítáním u hry- nahrává se strašně dlouho kolo (2-X minut), nebo to zasekne. U starších 344.11 WHQL to je ok, ale zase při přepnutí do systému (task ALT + TAB) hra poté po přepnutí zpět spadne, nebo nejde a nebo mi systém jede jak šnek a je de facto nepoužitelný a to i přesto že jsem hře přidělil jen 3 jádra a navíc mi nebere omezení teploty pro gpu nastavené přes nvidia inspector...
Zkusím asi jiné ovladače, protože ani jedno řešení zatím není ideální, popř. počkat co další beta/whql...
EDIT: Tak se zdá že 340.52 WHQL jsou asi ok, kdyby ne, napíšu...
Zkusím asi jiné ovladače, protože ani jedno řešení zatím není ideální, popř. počkat co další beta/whql...
EDIT: Tak se zdá že 340.52 WHQL jsou asi ok, kdyby ne, napíšu...
- ulver
- Začátečník
Ja mam v kompe 340.52.WHQL a hra na 680tke slape vyborne!
- blaho
- Žlutá karta
-
Ano potvrdzujem...jack08 píše:Taky vám nové ovladače 344.48 způsobují pád při načítání dalšího levelu?
Na predoslych driveroch absolutne stabilne, teraz pri nacitani levelu
zamrzne
- jack08
- Středně pokročilý
Tak jsem nainstaloval zpět ty předešlé 344.11 a vše je v pořádku.
- TankGeorge
- Začátečník
-
Nové ovladače dodrbaly sweetfx. Takže jedno z toho nepoužívat.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
- Vlastik80
- Začátečník
-
Nevím čím to, ale hra se mi pokaždé spustí minimalizovaná bez ohledu co je nastaveno v možnostech... Neví někdo zda je to bug, nebo normální stav? Hra se spustí- blikne okno, minimalizuje se a když na něj kliknu tak je maximalizované, ale ne fullscreen, na to musím počkat chvilku, jak naskočí menu hry, tak to jede fullscreen.
- blaho
- Žlutá karta
-
To sa mi nestalo ani raz
- jack08
- Středně pokročilý
ptákovinu SweetFX nepoužívám a taky to blblo
podle mě tam je problém loadu levelu mezi hrou a filmovými sekvencemi
podle mě tam je problém loadu levelu mezi hrou a filmovými sekvencemi
- kotas
- Středně pokročilý
..jsem skoro u konce a hraji na 344.11WHQL/Win8.1 x64 a vše bez problémů..a ANO, mám zatím pořád starou GTX460 GLH 1GB
- Marek4
- Červená karta
-
dnes jsem si stáhnul staré ovladače , na nových mi to mrzlo při loadu... jsem v té pasáži s APOLEM, hraju na hard a celkem nemám náboje na ty mrchy holohlavé
- blaho
- Žlutá karta
-
ano, dnes som nahodil naspat 344.11WHQL na Win8 x64kotas píše:..jsem skoro u konce a hraji na 344.11WHQL/Win8.1 x64 a vše bez problémů..a ANO, mám zatím pořád starou GTX460 GLH 1GB
a ide vsetko napat v poriadku...
dneska zase lietajuce pištole
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Včera dohráno, 26 hodin, hard.
9/10, určitě nejlepší hra z Alien univerza so far. Doufám že budou Creative Assembly dělat něco dalšího.
9/10, určitě nejlepší hra z Alien univerza so far. Doufám že budou Creative Assembly dělat něco dalšího.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- HEAD
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Ja hraju na 344,48 a bez problemu na maxwellovi.
CPU-Ryzen 7800X3D, MB-MSI X670E Tomahawk, RAM-64GB 6600mhz CL32@6400mhz CL30, GPU-RTX 4080Super 16GB, ZDROJ-Seasonic GX 850W, Monitor-LG OLED C1 48"