Kingdom Come: Deliverance

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Riku
Začátečník
Začátečník

Re: Kingdom Come: Deliverance (CryEngine RPG od Dana Vávry)

Příspěvek od Riku »

Hladis píše:
Riku píše: Kdyby vydali čistě tech demo, prázdnou mapu s grafikou ze který by se každej posadil na prdel tak to bude daleko lepší....
Tady nebudu souhlasit. Vesmes se nejedna o prepalenou efektni akci, kde je plno nesmyslných barvicek a prepalena saturace. Tady je snaha o nejaky realnejsi vzhled. Samo plno věci tam nemaji dodelanych a jdou tam videt zjevny graficky bugy, ale nejaky barvickovy orgie snad od ty hry nikdo neceka. Me se zpracovani krajiny libilo.
Neříkám barvičkový orgie, tak jak to vypadá se mi to taky líbí a vyhovuje, vždycky jsem měl raději reálnou grafiku než eyecandy blbosti, ale mně třeba ten les připadá strašnej a to všichní říkají jak to vypadá reálně...
PS5 Pro | LG OLED CX55
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Ted to nemam před sebou, ale smrk tam vypadal jako smrk.......
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

To sice jo, ale země je taková moc umělá, vůbec to nepůsobí jako celek ty listy, šišky, muchomůrky a kořeny.. moc natvrdo naroubovaný se mi zdá
PS5 Pro | LG OLED CX55
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Zrovna tu stahuju ze STEAMU, tak jsem zvědav. Hi-res screeny byly uchvatné.
mouldy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mouldy »

Odzkouseno na moji sestave. Grafika jede porad na plno, grafika ja paradni, FPS ve vesnici 35-40, okolo 45-55 na very high.
Ryzen 9800X3D@PBO+200/-38CO/2,2GHz FCLK|| Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB || ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI || Corsair 32GB 6GHz CL28 TUNED || RTX 5080 GAMING OC 16G@~3,25GHz/36GHz 420W || Crucial T700 4TB + CL-SSD V2 || Lexar NM790 4TB || XPG CORE REACTOR II 1000W || Be quiet! Silent Base 802 || Dell Alienware AW3425DW QD-OLED / TCL 65C7K QD-MiniLED
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

PS5 Pro | LG OLED CX55
oneb1t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneb1t »

ta hra ma nejvic travy co sem kde videl zatim
graficky je moc pekna
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

pěknej glitch :lol:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
PS5 Pro | LG OLED CX55
oneb1t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneb1t »

no bugu je tam pozehnane sem zvedavej jestli pak bude 100 duvodu proc nenavidim kingdom come jako bylo na skyrim :D :D
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Obrázek

Obrázek

Originály v plném rozlišení:
http://www.neogaf.com/forum/showpost.ph ... ount=12052

Nádhera prostě :p
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

Parada, uz sa tesim ked ta hra vyjde.
Prva vec co urobim, ze pojdem v tej vesnicke do hospody :D
TODD3465
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TODD3465 »

Ja osobne jsem stale nedostal klic na Alfu :-/ byl jsem porad v praci tak me to do ted netrapilo ale musim jim o nej napsat. A jinak obrazky a videa super.

Uprava: tak se mi to podarilo vyresit. Ale musel jsem udelat novou registraci na strankach ackoli jsem registrovanej na jejich foru. Ten jejich profil mi proste nefungoval. Ale registrace mi sla pod stejnym emailem jen jsem musel pouzit jinej nick. Prihde mi to zvlastni ale uz mam alespon svuj klic a zitra vyzkousim tech.A.
MB: MSI Z87-GD65 GAMING; CPU: i7 4770K + Gelid Solution Tranquillo; GPU: MSI GTX770 TF 2GD5/OC; RAM: Corsair 2x4GB DDR3 1866 MHz CL9 Vengeance Red; HDD: WD Caviar Black 1TB; Zdroj: SEASONIC 620W; CASE: Corsair Graphite 600T White
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Ten les je super, ale prostě tam zem se mi nelíbí, na tom doufám zamakají :) a taky doufám, že si pohrají s tím aby to nemělo takový přepaly
PS5 Pro | LG OLED CX55
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Existuje vůbec nějaká cryengine hra co by měla jeden velkej streamující se svět ? Všechny hry od Cryteku jsou dělený na levely, zatímco tohle by mělo být bez loadingů, včetně interiérů..
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

ArcheAge mas třeba MMO, kde mas velkej svet.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Však AE jede taky na CE (nezdá se to, je to po grafické stránce pěkně hnusné).
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Takze tuhle alfu jsem si "vypujcil". Mno je to opravdu ještě hoooodne ranna alfa. Blikala mi obcas obloha, textury nekde nenavazuji dobře, smrk třeba ma dost odbyty vetve zblizka. Textury nejsou moc detailni a nekdy vypadaji jako vysisovane a hra neprekracuje vytizeni 2GB VRAM. Jde videt pouziti POM a nejspis tesselace ci paralaxu, coz je dobře. Je tam dost viditelny LOD a to jak ve zjednodusovani a mizeni modelu, tak i u stinu. Nevypada to uplne zatím nejlíp. Zadny sileny barevny bugy jsem nevidel, ale v kovarne chybela pec a ohen horel ve vzduchu. Ohen taky poradne negeneruje svetlo do okoli a stiny. jdou dost videt barevny prechody, jako by z pouziti slaby barevny palety. Pouzity DoF je dost odbyty a jednoduchy s chybama. Samozrejme je komplet zabugovana interakce NPC. Jeden se zasek ve vzduchu ve strese, sedi mimo nebo spatne, predmety jako rybarsky prut se jim zbugne, spatny kolize s okolím, atd.... Predmety jako varecka litaji ve vzduchu.

Celkove vzhled vypada vcelku ok. Jako zaklad se z toho vychazet da, ale to bude chtit ještě práce jak na kostele. Kazdopadne nemyslim si, ze tohle měli vydavat, ale samo komunitni financovani ma jiny pravidla.
oneb1t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneb1t »

me blika barevne voda do fialova
celkem se divim ze jsou co se tyka treba interakce npccek s prostredim tak pozadu vsak tyhle veci jsou uz vyreseny v crysis 3 apod.. a oni to snad prejmuli i s chovanim NPC

na to ze to ma za rok vyjit jako otevrenej svet tak to si jeste maknou :D
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

me prislo,ze neblika voda,ale zrcadli se v ni skybox nejak dobugovane a je fialovej
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jo, taky by\ch to tipnul na SkyBox...

Hladis: Určitě toho mají víc, počkáme na první update Alfa verze
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“