Teplota řadiče

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

RDan
Začátečník
Začátečník

Re: Teplota řadiče

Příspěvek od RDan »

Secure erase jsem taky klik, myslel jsem že to bude smazání těch inicializačních informací. No a asi dvě hodiny jsem řešil že řadič ty dva disky vůbec neviděl. Musel jsem zapnout něco že může provádět na pozadí no a pak najednou o diskách věděl takže mi i povolil zrušit to mazání. No hrůza.

Aktualizoval jsem u firmware v řadiči na poslední a žádná změna.
RDan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RDan »

Také jsem si všiml že když jsou disky v jbod tak už nejde nastavovat kdy se mají uspat, tak doufám že to může řídít sám windows. Asi to souvisí s tím že ty disky vidí přímo fyzicky. Ale Crystal disk info se na ně stejně nedostane.
N_o_c_l_a_f
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od N_o_c_l_a_f »

Tak muj radic hlasi nasledujici teplotu :
Temperature : 94 C/ 201 F (Normal)
RDan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RDan »

Tyjo to je fakt hodně. Chci tam nasměrovat nějak větrák.
AmOc!
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od AmOc! »

asi byste si měli uvědomit že tyto řadiče jsou především do serveru kde je trošek větší airflow a teploty řadiču se drží kolem cca 40st. Doporučuji na chladič připevnit 40mm ventilátor a srazit teplotu na cca 50st. proto třeba serie 6 už ma chladič s přípravou pro připevnění tohoto ventilátoru .)
CPU:i7 6700K@4,6+Aquaduct 720 XT Mark V Ceramic MB:Asus MAXIMUS VIII FORMULA RAM:G.Skill RAM 2x8GB DDR4 3200 15-15-15-35, TridentZ Red Series GK:Asus STRIX-GTX1070-O8G-GAMING OS HDD:Intel SSD 750 PCIe - 400GB SSDPEDMW400G4R5 HDD:SSD SanDisk 480GB, SSD OCZ vertex 4 2x256GB raid0, Seagate 4x3TB raid10 Zdroj:Antec HCP PLATINUM 850W Case:Zalman GS1200 LCD:ASUS 27 "LCD VG278HE 144Hz 2ms
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“