Civilization: Beyond Earth

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Igoreso
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Civilization: Beyond Earth

Příspěvek od Igoreso »

Hrajete nekdo? mužete poradit?
mam problem že ustavične pricházím o hlavní mesto.
Mám vždy tři, ekonomika funguje, žádná válka a najednou hlavní mesto je protivníka.. (bez utoku)
když na nej chci zautočit a mesto si vzit zpet tak mi zahlasi že při 4 a více jednotkách mesto získám zpet,tak mesto obkličím ale prd.. uz jsem takto skončil 3x..
AMD Ryzen 7 5800X / 32GB DDR4 3600MHz CL16 / RX 6700 10G / SSD FireCuda 530 2TB - PCI-E 4 / TUF GAMING B550-PLUS /
Hladis
Moderátor
Moderátor

Re: Civilization: Beyond Earth

Příspěvek od Hladis »

Sebrali ti ho pomoci spionaze. Dej tam agenta.
Guide ti vesmes radi, ze nejde utocit na město jednou jednotkou, ale potrebujes soucinost vice jednotek. Tedy město roztrilis a pak ho jednou jednotkou obsadis. Ne ze ho obklicis 4 jednotkama a ono bude tvoje.

Jinak hru jsem videl u známého a nedoporučuju. Graficky je to preskinovana petka a je to jen barevny neprehledny bordel, korunovany pitomym DoF, kdy je cela hra jakoby mazla. Jinak engine je stejny jako u petky a lisi se jen v malych detailech. výzkum je jeden velky nebrehledny bordel a vůbec hra je dost neprehledna. Pokud jste zadnou Civilizaci nehrali, tak to radsi ani s timhle nezkousejte. I strategie od Paradoxu mi pripadaji tedy intuitivni nez tohle. Pokud si chcete zahrat Civku, sezente si petku i s dataci (hraje se to lip nez tohle a je tam uz dost obsahu), nebo ctyrku s dataci. Tohle nemá cenu.
nou
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nou »

tak na steame je uz demo. takze mozete vyskusat bez toho aby ste kupili. ale tak Civ4-5 je ako vino. dozrieva vekom.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

U tohohle dilu teda nevim. Jsem fanda strategii a u Civilizaci jsem stravil slusne hodin, ale tenhle poslední vytvor me dost zklamal.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“