Pár otázek ohledně PC
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- WarriorCZ
- Začátečník

Pár otázek ohledně PC
Dobrý den,
měl bych pár otázek, kdybych si chtěl nechat postavit PC na render a grafiku, od jaké firmy by byla výhodnější grafika od nVidie nebo od AMD, a ještě bych jsem se chtěl zeptat od jaké firmy procesor od Intelu nebo od AMD předem děkuji za odpověď a doufám že vás ne obtěžují.
měl bych pár otázek, kdybych si chtěl nechat postavit PC na render a grafiku, od jaké firmy by byla výhodnější grafika od nVidie nebo od AMD, a ještě bych jsem se chtěl zeptat od jaké firmy procesor od Intelu nebo od AMD předem děkuji za odpověď a doufám že vás ne obtěžují.
Žádný učený z nebe nespadl, tak se neboj zeptat.
- LoCo99
- Začátečník

Re: Pár otázek ohledně PC
ptáš se hloupě
uveď rozpočet (alespon přibližně) a co přesně ten počítač bude dělat (programy)
uveď rozpočet (alespon přibližně) a co přesně ten počítač bude dělat (programy)
- WarriorCZ
- Začátečník

Já nechci nic stavět jen se ptám do budoucna, proto tam mám napsáno "kdyby" pokud jsem to napsal nesrozumitelně tak se omlouvám, ale jako programy používám např. Adobe Premiere a Adobe After Effect.
- MrJojo97
- Začátečník

-
HW sa za rok moze zmenit, o rok to môze by uplne inak cize je to blbost.
PC -> Acer Predator 17 (i7 7700HQ, GTX 1060 6GB, 16GB Ram, Samsung 960 Pro 512GB)
Mobil -> Honor X
Mobil -> Honor X
- WarriorCZ
- Začátečník

No pokud jsi to nepochopil tak se ptám od jakého výrobce je lepší, GPU na render a od jakého výrobce je lepší CPU na render, zatím jsem někde četl nVidia a Intel a někde zase AMD a Intel jenom mě zajímá jaká je lepší varianta na render, tak jestli to bylo nesrozumitelné tak se předem moc omlouvám.
- LoCo99
- Začátečník

http://www.alza.cz/intel-core-i7-5960x-d2147637.htm
http://www.alza.cz/evga-geforce-gtx-tit ... 571953.htm
s timhle BYS chybu neudělal asi
a stále se ptáš hloupě, ptáš se na výrobce, to je jak kdyby ses ptal jestli jsou lepší formule mercedesu nebo ferrari , a jak to bude vypadat v budoucnosti
http://www.alza.cz/evga-geforce-gtx-tit ... 571953.htm
s timhle BYS chybu neudělal asi
a stále se ptáš hloupě, ptáš se na výrobce, to je jak kdyby ses ptal jestli jsou lepší formule mercedesu nebo ferrari , a jak to bude vypadat v budoucnosti
- cameroncz
- Středně pokročilý

Nvidie/AMD/Intel, každá má svoje technologie které využívají různé programy při renderování. Některé budou mít podporu Nvidie, některé AMD, některé oboje. Z toho vyplývá, že to nelze říci obecně, musíš napsat seznam programů které hodláš používat.
Jinak z CPU By to měl být určitě Intel, pokud nestavíš nízkorozpočtové pc. U Grafiky už ale hodně záleží na konkrétním programu
Jinak z CPU By to měl být určitě Intel, pokud nestavíš nízkorozpočtové pc. U Grafiky už ale hodně záleží na konkrétním programu
CPU: 9900k @ 5Ghz @ D15 GPU: EVGA 980ti SC+ MB:ASUS ROG STRIX Z390-H RAM: 32GB HDD: WD Red 2TB SSD: 970 EVO 500GB, 850 PRO 1TB CASE: CM Storm Stryker Monitor: 27" PG279Q PSU: Corsair RM750i
- WarriorCZ
- Začátečník

No jako programy používám Adobe After Effect,Adobe Premiere,Sony Vegas (občas) a někdy CINEMA 4D a to je asi vše co si teď z hlavy pamatuji.
A PC které mám tak mi zatím stačí jen se zajímám do budoucna.
A PC které mám tak mi zatím stačí jen se zajímám do budoucna.
- sariela72
- Nováček

-
Zdravím,
mám dotaz ohledně vylepšení PC pro syna, snad jsem zvolila správné téma.
Máme PC parametry
Základní deska (Board):
Gigabite GA-MA785GMT-UD2H
Slot pro videokartu - PCI Express 16
Procesor (CPU):
AMD Athlon II X4 630
Pamět (RAM):
2GB DDR3 1666
chtěla bych zvýšit ram na 4-6 GB a grafickou kartu 1-2 GB, možná i výkonnější procesor. Můžete mi někdo poradit jaké komponenty aby byly kompatibilní?
Moc děkuji za informaci ŠŠ.
mám dotaz ohledně vylepšení PC pro syna, snad jsem zvolila správné téma.
Máme PC parametry
Základní deska (Board):
Gigabite GA-MA785GMT-UD2H
Slot pro videokartu - PCI Express 16
Procesor (CPU):
AMD Athlon II X4 630
Pamět (RAM):
2GB DDR3 1666
chtěla bych zvýšit ram na 4-6 GB a grafickou kartu 1-2 GB, možná i výkonnější procesor. Můžete mi někdo poradit jaké komponenty aby byly kompatibilní?
Moc děkuji za informaci ŠŠ.
- WarriorCZ
- Začátečník

Ahoj sariela72 založ si tému tady http://pctforum.tyden.cz/viewforum.php?f=48
- sariela72
- Nováček

-
Děkuju, snad přijdu jak na toWarriorCZ píše:Ahoj sariela72 založ si tému tady http://pctforum.tyden.cz/viewforum.php?f=48