jsou moje,stejny mam v pc a na tom afterburneru vidis stejny takty gtx 770 viz podpis...a o par stranek zpatky je tady urcite najdesCageJ píše: tvoje Hladis ?:D
Watch Dogs
Moderátor: Baneshee
- Alfajk
- Začátečník

-
Re: Watch Dogs
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- KubasCZ
- Začátečník

Testoval někdo nový patch, jestli je tam znatelná změna v optimalizaci?
Za sebe můžu říct, že doteď jsem to hrál na medium textury, páč se to na high občas kousalo, nejvíc někde v centru na křižovatkách, kde to trochu víc žilo..
Po posledním update to už jede na high v pohodě, nicméně konkrétní měření jsem nedělal, proto se ptám, jestli se v tom někdo angažoval..
Za sebe můžu říct, že doteď jsem to hrál na medium textury, páč se to na high občas kousalo, nejvíc někde v centru na křižovatkách, kde to trochu víc žilo..
Po posledním update to už jede na high v pohodě, nicméně konkrétní měření jsem nedělal, proto se ptám, jestli se v tom někdo angažoval..
CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D + Noctua NH-D15, MB: MSI MPG X570 Gaming EDGE WIFI, GPU: MSI RTX 4070 Ti VENTUS 3X 12G OC, RAM: Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX, SSD: Intel 530 240GB, Samsung SSD 970 EVO 1TB, HDD: WD 750GB, CASE: Fractal Design North XL, PSU: Seasonic S12II-620 620W, MONITOR: 34" Samsung Odyssey OLED G8, ZVUK: Microlab Solo6c + Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, Klávesnice + myš: ASUS ROG Strix Flare + Logitech G502 X, OS: Windows 11 Pro, NAS: Synology DS216j
- morke
- Moderátor

Tady je srovnání: http://youtu.be/Q-ATVzxsDMU.
PC: I5-11600K, Gigabyte Z590 UD AC,
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
- KubasCZ
- Začátečník

Tak údajně pomohly i poslední ovladače od nVidie..
CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D + Noctua NH-D15, MB: MSI MPG X570 Gaming EDGE WIFI, GPU: MSI RTX 4070 Ti VENTUS 3X 12G OC, RAM: Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX, SSD: Intel 530 240GB, Samsung SSD 970 EVO 1TB, HDD: WD 750GB, CASE: Fractal Design North XL, PSU: Seasonic S12II-620 620W, MONITOR: 34" Samsung Odyssey OLED G8, ZVUK: Microlab Solo6c + Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, Klávesnice + myš: ASUS ROG Strix Flare + Logitech G502 X, OS: Windows 11 Pro, NAS: Synology DS216j
- Hladis
- Moderátor

Vyzkousel jsem a jen lehka změna u High.
- zumpar1234
-
Zaujimalo by ma kedy to bude hratelne na Ultra...
- Hladis
- Moderátor

Asi nikdy.......a většina lidi to uz dohrala.
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no prý teď vyšel další patch, ale koho to už zajímá že. Ta hra se dá třeba na aukru sehnat za blbé dvě kila, ale jelikož to pořádně není hratelné tak kdo by zahazoval dvě kila že 
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- Hladis
- Moderátor

O tom novym patchi jsme se taky bavili.
- Xele
- Začátečník

Chtěl bych se zeptat, zda-li je možné po dokončení WD rozehrát novou hru resp. příběh s tím, že by mě zůstali veškeré vylepšení mé postavy z předešlého hraní?
Jinak hru jsem dohrál na cca 99% (za boha jsem nemohl dokončit ve dvou barech soutěž v pití) a musím říci, že Watch Dogs mě velmi mile překvapil, tedy až na optimalizaci čerstvě po vydání (po aplikaci patchů došlo ke značnému vylepšení). Hru jsem od jejího oznámení nijak nesledoval, pouze jsem shlédl cca dvě ukázky v průběhu jejího vývoje a ty mě ke všemu nijak neoslovily. Možná právě proto mě nakonec hra tak příjemně překvapila. Graficky je dle mého názoru nádherná (jak zasazením do podzimního Chicaga tak i vizuálním zpracováním) a hratelnost mi též velmi vyhovuje snad i proto, že je zde velká podobnost ze serií AC. Za další se nemohu ztotožnit s některými názory, že hlavní postava by byla vyloženě nesympatická a příběh nezajímavý. Často je tato hra srovnávána s GTA a jelikož jsem před zakoupením WD měl zrovna rozehráno GTA IV, mohu z porovnání říct, že WD mě bavil a baví nesrovnatelně víc. GTA ale neodsuzuji, jelikož samozřejmě beru, že co člověk, to jiný názor.
Jinak hru jsem dohrál na cca 99% (za boha jsem nemohl dokončit ve dvou barech soutěž v pití) a musím říci, že Watch Dogs mě velmi mile překvapil, tedy až na optimalizaci čerstvě po vydání (po aplikaci patchů došlo ke značnému vylepšení). Hru jsem od jejího oznámení nijak nesledoval, pouze jsem shlédl cca dvě ukázky v průběhu jejího vývoje a ty mě ke všemu nijak neoslovily. Možná právě proto mě nakonec hra tak příjemně překvapila. Graficky je dle mého názoru nádherná (jak zasazením do podzimního Chicaga tak i vizuálním zpracováním) a hratelnost mi též velmi vyhovuje snad i proto, že je zde velká podobnost ze serií AC. Za další se nemohu ztotožnit s některými názory, že hlavní postava by byla vyloženě nesympatická a příběh nezajímavý. Často je tato hra srovnávána s GTA a jelikož jsem před zakoupením WD měl zrovna rozehráno GTA IV, mohu z porovnání říct, že WD mě bavil a baví nesrovnatelně víc. GTA ale neodsuzuji, jelikož samozřejmě beru, že co člověk, to jiný názor.
CPU: AMD Ryzen 9 9950X3D + DeepCool MYSTIQUE 360 ; MB: ASUS ROG STRIX X870E-E GAMING WIFI ; RAM: Kingston 64 GB (2x32GB) RAM DDR5 6000Mhz CL30 Beast Black EXPO ; GPU: GIGABYTE NVIDIA GeForce RTX 5080 GAMING OC 16GB ; SSD, HDD: 1x Samsung SSD 990 PRO M.2 - 4TB, 2x Seagate 4TB 5400, 1x Seagate 2TB 7200.14 ; ZDROJ: be quiet! STRAIGHT POWER 12 1200W ; CASE: Fractal Define R6 White ; MONITOR: Dell Alienware AW3418DW ; OS: Microsoft Windows 11 Home CZ (FPP)
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Myslím že new game + tam bohužel není, tzn s new game se prostě hraje od začátku.
Já asi časem koupím to Bad Blood DLC, docela mám chuť se zase projíždět Chicagem.
Já asi časem koupím to Bad Blood DLC, docela mám chuť se zase projíždět Chicagem.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- KubasCZ
- Začátečník

Psal jsem o tom DLC do vedlejšího tématu, o technické stránce, takže mi to bylo smazáno.. Nicméně abych to shrnul, tak to DLC stojí za to si zahrát.. Nová krátká kampaň, plno vedlejších misí (víceméně na stejným principu jako u Aidena), pár nových zbraní a schopností (nutno levelovat od nuly)..
- Logue
- Začátečník

Ked plnim Fixer Contract a mam utiect pred nepriatelskym gangom, tak oni maju strasne agresivnu AI a nemozem to dat. Je na to nejaka finta ?
A ako mam plnit 'Investigations' ?
A ako mam plnit 'Investigations' ?
- Vlastik80
- Začátečník

-
Watch Dogs - nový patch
- jak vám to jede po patchi?Watch Dogs dostal na PC patch
Nový PC patch vylepšuje výkon na kartách od GTX770 hore, optimalizuje generovanie mipmáp pri ultra textúrch a pridaný bol špeciálny thread na vytváranie grafiky. Môžete vyskúšať či sa vám hra zlepší, ale vyzerá, že zatrhávanie pri načítavaní Ultra textúr sa už eliminovalo aj na slabších kartách (maximálne zaberá 2GB VRAM). Autori sa totiž pri vývoji Far Cry 4 a Assassins Creed Unity naučili nové optimalizačné techniky a už ich zapracovali.
Prejsť na celý článok. (SectorSK)
- Riku
- Začátečník

"Autori sa totiž pri vývoji Far Cry 4 a Assassins Creed Unity naučili nové optimalizačné techniky a už ich zapracovali"
bože.. ubisofte.. 
PS5 Pro | LG OLED CX55
- oneb1t
- Začátečník

no vylepsili to to je videt uz na watch dogs predtim jim ty podiferni hry fungovali na 2jadrech a ted uz si ani neskrtnou
a fungujou stejne spatne na 4jadrech/8 jadrech jako predtim na 2jadrech
- Hladis
- Moderátor

Tahle hlaska od Ubisoftu nezazněla. Zaznela v diskusi pod anglickym clankem jako "Mozna ze se naucili ....."Riku píše:"Autori sa totiž pri vývoji Far Cry 4 a Assassins Creed Unity naučili nové optimalizačné techniky a už ich zapracovali"
Tak to vyzkousej ne.Vlastik80 píše: jak vám to jede po patchi?
To vis ze jo, proto narust 10fps 4 vs 8 threadu.oneb1t píše:fungujou stejne spatne na 4jadrech/8 jadrech
- oneb1t
- Začátečník

si to nepochopil 
- Vlastik80
- Začátečník

-
... lidi si dost stěžovali, tak mne zajímá zda se to obecně zlepšilo, to jak to jede mě je individuální a proto se na to ptámHladis píše:Tak to vyzkousej ne.
//
Naposledy upravil(a) Vlastik80 dne úte 28. říj 2014, 18:52, celkem upraveno 1 x.
- oneb1t
- Začátečník

to mozna ozkousim v patchi me zaujalo tohle
• Moved all resource creation to an exclusive worker thread.