Neví někdo, v čem by mohl být problém? Jen dodám, že ovladače na grafickou kartu mám aktualizované...
Problém s druhým monitorem
Moderátor: maXXmilian
- Tom87
- Nováček

-
Problém s druhým monitorem
Zdravím, vlastním tento notebook http://www.czc.cz/hp-15-r005nc-sedostri ... fjc1bigssd a zároveň monitor značky Philips s Full HD a s VGA/DVI konektory (omlouvám se, přesnou značku neznám). Notebook podporuje pouze HDMI, takže jsem koupil redukci VGA na HDMI. Po připojení mi Windows druhý monitor bez problémů našel a rozpoznal, ten bohužel nefunguje. Obrazovka je černá, pouze když zapnu Task Manager, tak ten se mi zobrazí, přičemž ale obraz tak nějak zeleně "zrní". Jakmile z něj ale vyskočím, všechno zase zčerná. Zkoušel jsem si hrát s rozlišením, a když ho nastavím na opravdu nízké (1024x760 nebo tak něco), obraz se objeví, ale všechno zase zrní, je téměř bez barvy a prostě tak nějak kompletně na prd.
Neví někdo, v čem by mohl být problém? Jen dodám, že ovladače na grafickou kartu mám aktualizované...
- PKBO
- Moderátor

Re: Problém s druhým monitorem
redukce z VGA na HDMI nefunguje, sice se to prodává ale fungovat to ani nemůže, musel by jsi mít aktivní převodník, takže to vrať a kup si DVI->HDMI