WD jsem si letos konečně koupil a už i dohrál. Dost mě to bavilo / baví. Stáhl jsem si k tomu "E3 graphics patch" a hra vypadá nádherně. FPS se sice propadávají, ale je to hratelné a kupodivu s touto lepší grafikou to jede lépe než originál.
na WD mě mrzí jen ten brutálně provařený potenciál. Ta hra je fajn, ale těch věcí co tam mohlo být!
Proč tam nedat nějaké obchody s drogama, únosy... mít možnost sledovat ty malé rybky k větším rybám atd atd atd...
Toho obsahu pro "Ochránce" mimo hlavní příběh tam mohlo být moře...
Třeba hacknout phone někoho a z konverzace zjistit místo setkání. Když to bude jejich první setkání tak mít možnost kupce třeba zpacifikovat/zabít a vydávat se za něj a tím dostat další informace o síti atd atd... ještě to zpestřit o to, že víte v kolik hodin. Ve hře se dá čas posouvat, takže by to mohlo být udělané tak, že tam prostě +- v ten čas musíte dojít a ne jak to je teď s těma místama činu.
Chybí mi tam práce policie, která by mohla někde dělat náhodné zátahy. Z profileru je vidět, že je někdo policejní informátor.. takže můžou mít i nějaké takové akce (velice občasné), že se při předání třeba těch drog (kde se třeba připlete i Aiden) může najednou objevit i policie a snažit se všechny pozatýkat včetně Aidena...
Policie by měla mít větší vůli zatýkat a ne vás chtít hned zabít. Hasiči by měli opravdu jezdit k požáru a hasit jej, sanitka by měla opravdu jet k nehodám a pomáhat lidem (tak jak se to tuším děje v GTA). Taky třeba nechápu, proč po zpacifikování zločince prostě nemůže přijet policie a fakt si ho fyzicky vyzvednout. Taky nechápu, proč se musí zmlácený tvářit jako mrtvý, když na E3 se válel "v křečích".
Prostě mraky věcí tam mohly být! Mě se to líbilo na 7/10. Protože hra je sice nedotažený, ale dobrý nápad. Multiplayer se mi líbí, jen závody mě nebaví. Chybí mi tam více férové závody. Tahle podlá verze závodů není moc pro mě. Líbí se mi MP ve spojení s mobilní appkou to byl výtečný nápad.
Ono je dost možné tu hru asi ohodnotit i 6/10, ale i tak je to jedna z nej her co jsem za poslední dobu hrál.
Ubisoft by ale měl fakt zapracovat na té optimalizaci. Já mám jejich hry hodně rád, ale to jak to jede i na výkonných strojích je špatný vtip.
na WD se těším, ale narodzdíl od WD mám od WD větší očekávání, takže se bojím, že tentokrát budu zklamaný já

MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB