Dragon Age 3:Inquisition

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Marek4
Červená karta
Červená karta

Dragon Age 3:Inquisition

Příspěvek od Marek4 »

ahoj, tak doufám že jsem dostatečně hledat a topic o DA3 ještě není

Uvažuje někdo hodně o objednání stejně jako já ? Co říkáte na multiplayer, moc infa o něm není, ani u popisku v obchodech.

Požadavky :

Minimální požadavky:
CPU: AMD čtyřjádro CPU 2.5 GHz, Intel čtyřjádro CPU 2.0 GHz
RAM: 4 GB
Grafika: AMD Radeon HD 4870, NVIDIA GeForce 8800 GT
Paměť grafiky: 512 MB
HDD: 26 GB
DirectX 10

Doporučená sestava:
CPU: AMD šestijádro CPU 3.2 GHz, Intel čtyřjádro CPU 3.0 GHz
RAM: 8 GB
Grafika: AMD Radeon HD 7870 či R9 270, NVIDIA GeForce GTX 660
Paměť grafiky: 2 GB
HDD: 26 GB
DirectX 11

zdroj : games.tiscali

Rozhodně mě videa namlsala, předchozí díly jsem hrál i když dvojka už byla slabší, tak uvažuji jestli do toho jít.

Pište názory popř kdo už předobjednal a proč :)
Hladis
Moderátor
Moderátor

Re: Dragon Age 3:Inquisition

Příspěvek od Hladis »

Me teda preplacany videa spis odrazujou a cekam spis pruser a další recyklovanou Xtou vykradacku na Xtej způsob. Ale třeba to prekvapi. Jinak dvojka byla fail.
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

dávám ti za pravdu že přes některý ty efekty fakt nešlo nic vidět, a krásně ta hra může vypadat jen z dálky, jakmile to nazoomuju tak se pobleju. Mě se líbi to prostředí a celkově, mám rád dungeony , jen ten multiplayer, o tom se furt mlží nebo co, bez něj to nekoupím
Svata_Oresky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Svata_Oresky »

Hrál jsem jedničku s datadiskem i dvojku. I když dvojka stála za prd a hrál jsem to spíš ze setrvačnosti z jedničky. Trojce šanci rozhodně dám. Doufám, že dodrží sliby a napraví chyby z druhého dílu.
CPU:AMD Ryzen 7 5800X3D + Be quiet! DARK ROCK PRO4 MB:ASUS ROG STRIX X570-F GAMING RAM:G.SKILL 32 GB DDR4 3600MHz CL16 TRIDENT Z GPU:ASUS DUAL GeForce RTX 4070 12 GB OC Zdroj:Be quiet! PURE POWER 12 M 850W SDD:Samsung 870 EVO, M.2 250 GB + Samsung 860 EVO 1 TB HDD:WD -Blue EX 1 TB CASE:Be quiet! SHADOW BASE 800DX Black Periferie: ASUS ROG STRIX Flare Cherry MX Red, CZ + Corsair Scimitar PRO RGB
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

Svata_Oresky píše:Hrál jsem jedničku s datadiskem i dvojku. I když dvojka stála za prd a hrál jsem to spíš ze setrvačnosti z jedničky. Trojce šanci rozhodně dám. Doufám, že dodrží sliby a napraví chyby z druhého dílu.
nevíš jak je to s tím multiplayerem, bude tam pevně nebo ho později přidaj ?
Svata_Oresky
Začátečník
Začátečník

Marek4 píše:
Svata_Oresky píše:Hrál jsem jedničku s datadiskem i dvojku. I když dvojka stála za prd a hrál jsem to spíš ze setrvačnosti z jedničky. Trojce šanci rozhodně dám. Doufám, že dodrží sliby a napraví chyby z druhého dílu.
nevíš jak je to s tím multiplayerem, bude tam pevně nebo ho později přidaj ?
Multiplayer neřeším, protože se mu věnovat nebudu. Nějaké info jsem o něm slyšel, ale to už je dlouho.
CPU:AMD Ryzen 7 5800X3D + Be quiet! DARK ROCK PRO4 MB:ASUS ROG STRIX X570-F GAMING RAM:G.SKILL 32 GB DDR4 3600MHz CL16 TRIDENT Z GPU:ASUS DUAL GeForce RTX 4070 12 GB OC Zdroj:Be quiet! PURE POWER 12 M 850W SDD:Samsung 870 EVO, M.2 250 GB + Samsung 860 EVO 1 TB HDD:WD -Blue EX 1 TB CASE:Be quiet! SHADOW BASE 800DX Black Periferie: ASUS ROG STRIX Flare Cherry MX Red, CZ + Corsair Scimitar PRO RGB
TankGeorge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TankGeorge »

http://www.dragonage.com/#!/en_US/home

>>> http://www.dragonage.com/#!/en_US/news/multiplayer-faq

MP bude součástí hry, ale jako challenge mode separovaný od SP kampaně. Něco ve stylu raidů do dungeonů.

Po dlouhé době se na nějakou hru těším. Mám předobjednáno, ale jakmile se vysype 20 DLC, tak si je asi s odstupem zahraju v "bezplatné" ultimate edici. Třeba peklo zmrzlo a EAware se poučili z chyb DA2/ME3.

PC gameplay:
https://www.youtube.com/watch?v=3X5UfD8Hnhw
https://www.youtube.com/watch?v=xtF8z3YSbHg
https://www.youtube.com/watch?v=Ff4LWEX-xe0

Oficial chanel:
https://www.youtube.com/user/dragonageofficial
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
huhla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od huhla »

já jim už nevěřím, takže předobjednávku v žádném případě, navíc se dá čekat smršť placených dlc, takže i když překvapí a bude to dobré, tak do toho půjdu až tak za rok, až vydají nějakou tu ultimate edici

multiplazer u tohoto žánru neřeším
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

jsem se těšil že si možná předobjednám a dostanu dárek super mega ultra hrnek a vy jste to tak spluli, tsss :D

jde mi o to aby mi to po dvou týdnech neleželo doma, ale aby ta hratelnost byla dobrá i díky tomu online, to už raději zůstanu u mého gw2
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Jak je to se save game z jednicky+dvojky.
Mam tu save z jednicky, kterou sem prosel se vsema datadiskama+DLC a pak sem to importoval do dvojky a tu sem taky dohral.
Budu moct hrat za charakter z jednicky?Asi ne co?

Jako ja bych fakt rad hral za charakter z jednicky+ dal dohromady starou partu nez zase za naky neznamy blbecky.
Svata_Oresky
Začátečník
Začátečník

HEAD píše:
Jako ja bych fakt rad hral za charakter z jednicky+ dal dohromady starou partu nez zase za naky neznamy blbecky.
Řekl bych, že parta bude zase úplně nová. Stejně jako při přechodu mezi 1 a 2.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

To me fakt stve ja sem se s tim tak piplal.
Hral sem za zenskou a udelal sem z ni kralovnu a alistair je kral :) a vubec vsechny volby sem vyresil nejlip jak to slo a nic z toho.
Meli to udelat jako u mass effectu.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Nejlepší bylo, když clovek hral za chlapa slechtice, ozenil se s Anorou a stal kralem. Za zenskou v tehle hrach nehraju :) Kazdopadne jakykoliv prenaseni savu a tim nejaky cely pribehovy linie je dost nerealny. Nemuzou delat několik linii dle toho, jak to hrac dohral. A hlavne pribeh (strasna vykradacka LOTRa) byl vesmes uzavren. Max se potkáš s nejakyma starsima charakterama, ale jinak to nejspis zacne na zeleny louce.
TankGeorge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TankGeorge »

Prej vykrádačka LotRa. Jsou tam max vousatí trpaslíci a elfové se špičatýma ušima, které Tolkien vykradl ze severské mytologie, kterou barbaři přeprznili z římské, která byla okopčená z řecké... atd atd. Spíš to vykrádá Písně ledu a ohně + Matrix .) Ani nebudu psát, koho vykrádá Matrix či JRR Martin. Originalitu hlavní linie by popravdě ocenil leda čtenář Prince Bajaji, ale podání příběhu, propracování světa a některých charakterů podle mě dělá z téhle série slušný nadprůměr.

Vliv savu prvního dílu zabila dvojka, ale imo dvojka rozhodně má zásadní vliv na trojku - proto ji teď po 2letech znovu hraju. Dohráno pouze jednou, kdežto Origins jsem prošel skrz naskrz (moje oblíbená varianta byla žárlivá baba, co nenechala Alistara vyspat s Morigan a na konci zdechla x))

Každopádně v jednom z trailerů se mihne "default" female Hawke a vzhledem k tomu, že celý příběh Inquisition vychází z konfliktu Mage vs Templar a následné "křížové výpravy" organizované Chantry, tak asi bude mít vliv, na kterou stranu konfliktu se Champion postavil.
=============

Jinak hlavní linie Inquisition se točí kolem trhlin ve Veilu způsobené "svatou" válkou a zlí bubáci trhlinama proudí z Fadu do Thedasu. Hlavní hrdina má schopnost trhliny uzavřít. Respektive v úvodu hry jednu z nich uzavře a všichni na něj čumí, jako na "vyvoleného" - zde by měla proběhnou tvorba charakteru. Hlavního hrdinu pak čapne Chantry a udělá z něj Inkvizitora s úkolem zalepit díry ve Veilu, ale je na hráči, jak tuto roli "svatého inkvizotora spasitele" přijme.

Vrací se postavy Leliany a Morigan. Nejsem si jistý, ale asi je Lelianu možné vzít do party. Morigan je z nepochopitelných důvodů najednou rádkyně císařovny v Orlais, ale nic víc se o ní zatím neví. Navíc je hnusnější, než byla v DAO :<

Je ještě hora dalších zajímavých informací o craftech a customizaci zbroje/zbraní, stavbě hradu, jízdě na koni, zrušení regenerace mimo combat v dungeonech, omezený počet potionů atd... nemám sílu to všechno vypisovat. V trailerech a na hlavní stránce to všechno je.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

No ja si jednicku asi zahraju zase znova.Podle me je to jedno z nejlepsich RPG v historii.Mezitim co sem to naposledy dohral vyslo par zajimavych modu.
Bioware ale uz moc neverim.Nic od toho necekam.Zas to bude hnusnej konzolovej port jako dvojka.
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

nakonec taky predobjednavka, snad nebudu litovat...

zajimavej clanek
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

@HEAD: nedavno som rozohral DA no a aj ked mi vtedy prisla skvela, teraz mi to prijde prilis roztahane. Prazdne lokacie, nudne npccka, chaby engin, nemotorny combat system atd. Viem, ze asi je na vine aj fakt, ze uz to poznam ale podla mna to ma dost vela much.
To iste sa mi stalo aj s Crysis(1) ked som si ju pustil nedavno. Asi ma clovek tieto hry v pamati pekne vyfarbene :)
Na Inquisition sa ale nehorzne tesim. Milujem preskumavanie okolia a kvazy otvoreny svet. V porovnani s DA ci DA 2 mozme hovorit o velikanskych mapach. Plus podla videi dostatocne challenging ak clovek zvoli vyssiu obtiaznost.

@ALL: ja mam len otazocku, za ake povolanie planujete hrat?
Neviem si vybrat medzi Bojovnikom s obojrucakom a Magom. Priklaniam sa k bojovnikovi ale furt to je tak na 60/40. Sice rad drtim lebky a stojim vo frontovej linii ale mag ma velmi efektivne plosinove kuzla.

P.s. Ak planujete hrat multak tak si ma mozte pridat na Origine pod menom 1st_T1ger
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
Svata_Oresky
Začátečník
Začátečník

T1ger píše: @ALL: ja mam len otazocku, za ake povolanie planujete hrat?
Neviem si vybrat medzi Bojovnikom s obojrucakom a Magom. Priklaniam sa k bojovnikovi ale furt to je tak na 60/40. Sice rad drtim lebky a stojim vo frontovej linii ale mag ma velmi efektivne plosinove kuzla.

P.s. Ak planujete hrat multak tak si ma mozte pridat na Origine pod menom 1st_T1ger
Za bojovníka, ostatně jako vždy.
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Dragon Age 3 - screeny

Příspěvek od Vlastik80 »

http://www.eurogamer.cz/articles/2014-1 ... isition-pc

... pěkné, třeba to nebude jen trapný port :)
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Vypada to dost hnusne kdyz si to zvetsim a zobrazim v plnem rozliseni.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“