Rally Hry

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

WarriorCZ
Začátečník
Začátečník

Rally Hry

Příspěvek od WarriorCZ »

Dobrý večer,

chtěl bych jsem se zeptat které rally z těchto je lepší, Richard Burns Rally,Colin McRae Rally 2005 nebo Colin McRae Rally 04 předem děkuji za odpověď.
Žádný učený z nebe nespadl, tak se neboj zeptat.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Re: Rally Hry

Příspěvek od Frostys »

Srovnáváš nesrovnatelné. Jediná pořádná simulace je vskutku RBR, vše ostatní jsou víceméně arkády, takže záleží, co hledáš.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
WarriorCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od WarriorCZ »

No hlavně si chci dobře zahrát, a tyhle hry mi jen tak padly do oka ale rozhodně nemůžu hrát všechny najednou a proto se ptám.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Jestli máš volant + pedály a hledáš simulaci rally, tak RBR. Jestli ne a chceš si jen tak pro srandu zajezdit a nenahánět vteřiny a potit se, tak Colin.
WarriorCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od WarriorCZ »

Volat nemám ale chci jezdit hlavně kariéru, co by jste mi teda pro kariéru doporučily?
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

No tak jedině Colin.
WarriorCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od WarriorCZ »

A 04 nebo 05 fakt bych jsem chtěl jednu z nich, ale nevím která je kvalitnější.
TankGeorge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TankGeorge »

RBR se dá jezdit i na joysticku/gamepadu. Kampaň jsem odjel na nejtěžší obtížnost včetně challengů vs Richard na joysticku + šipky (brzda/plyn). Navíc je ve hře dobrá čeština, komunita, mody. Rozhodně nejlepší rally, jaké kdy vyšlo. Co se týká propracování tratí, fyziky kontaktu s povrchem a adrenalinu z krocení auta na úzké rozbité cestičce, nemá ta hra konkurenci. CMR a nová WRC série jsou arkádové omalovánky pro děti. Ale s klávesnicí RBR prostě nejde - minimálně ne na asfaltu.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Ale de, ale byla to děsná dřina :D A kolikrát se dostavila zuřivost a frustrace. Za mě je nejzábavnější(!) - ne nejdokonalejší nebo nejreálnější - rally Colin 2.
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Jo Colin 2 to bylo něco ve svý době, u toho jsem strávil dnů a nocí. Jinak proč autor nezkusí obě hry? Myslím, že stačí zajet jeden závod a poznáš, která hra tě bude bavit víc, jestli RBR nebo Colin.
Rozdíly mezi Colin 2005 a 2004 si už nějak nepamatuji.
PS5 Pro | LG OLED CX55
WarriorCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od WarriorCZ »

OK dneska jsem si půjčil Colin 2005 a doma mám gamepad, takže myslíte že RBR půjde hrát?
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Já to hrál na klávesnici a taky to šlo, takže si myslím, že na gamepadu to půjde :)
PS5 Pro | LG OLED CX55
WarriorCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od WarriorCZ »

OK moc jste mi pomohly díky.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Případně bych se nebál ani WRC 4 FIA World Rally Championship. Občas si to dám, už jsem odjel několik sezón, řekl bych dobrej kompromis mezi RBR a Colinem. Ve WRC třídě máš celej seriál 13ti zemí po šesti erzetách, pěkně se to jezdí a i to solidně vypadá, když si dáš pohled z kokpitu a manuál řazení, tak to není vůbec špatný. Nečekej žádný zázraky, je to pouze rallye seriál, žádný dovednostní kraviny kolem.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Herpes
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Herpes »

WRC se docela dost zlepšila od prvních dílů. To sem byl znechucen. Teď se to dokonce dá hrát docela luxusně na gamepadu. Možná Dirty zkus, ale ty jsou spíše do arkády, ale více simulované...
CPU// AMD FX-6300 with GELID Tranquillo rev.3, MB// ASUS M5A78L-USB3, RAM// 12 Gb Kingston Hyperx Blue 1600 Mhz (CL9), GPU// ASUS HD7770 1GD5, PSU// EVGA 600 BQ - 600W, HDD// WD WD10EAVS 1 TB + Intel 520 120 Gb SSD
WarriorCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od WarriorCZ »

No na ty nové Rally moc nejsem, já radši hraji starší hry dneska jsem zkoušel ten RBR a na klávesnici se mi to hraje mnohem líp než na gamepadu takže asi je to o zvyku.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

RBR jsem odjezdil celý na klávesnici, dá se to úpllně v pohodě. Je fakt, že v RBR jsou taky erzety na 5-7 minut, jestli si dobře pamatuju, tak je tam dokonce erzeta, myslím, že v Japonsku, kterou jsem pod 10 minut nedal.... Erzety v CMR kolikrát za 1,5-2 minuty, to je trochu sranda, no.... Proto říkám, že nový WRC nejsou vůbec špatný, erzety tak akorát a třeba Finsko je libový, nebo Švédsko na sněhu taky paráda.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
WarriorCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od WarriorCZ »

Swat chci se tě zeptat je i multiplayer na RBR?
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak to nevím, už je to dlouho, co jsem to hrál, navíc já se o mulťák nezajímám v žádný hře. Nicméně tady jsem našel nějaký video, ale jestli je to oficiálně implementovanej mulťák, nebo mod, z toho patrný není...

https://www.youtube.com/watch?v=0OvxfoEnKyM
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Multiplayer v RBR samozřejmě je.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“