War Thunder
Moderátor: Baneshee
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Re: War Thunder
US strom má přijít s pathem 1.45 a ten má jít ven někdy kolem konce roku.
- Sobo
- Středně pokročilý

Teďka je zrovna na 24 hodin 50% sleva na všechna letadla a tanky, takže to pokud možno využijte. Jsem zrovna skoupil skoro všechna německá TD na ranku III a IV.
Poznatky: S KV-1 se mi daří daleko líp jak s T-34. Prostě se na to dá spolehnout a nestane se mi, že mě německý snopel s 50mm dělem rozbije do věže. Možná je to o preferencích, ale hraje se mi s tím daleko líp.
Jagdpanther je totální zabiják. Hrozně rychlej, pancíř solidní (snad kromě 100 a 122mm děl mají rusáci problém), pěknej náměr do všech stran, ale hlavně KwK 43 na BR 6.7, takže nikdy nepotká ruské pětky.
Poznatky: S KV-1 se mi daří daleko líp jak s T-34. Prostě se na to dá spolehnout a nestane se mi, že mě německý snopel s 50mm dělem rozbije do věže. Možná je to o preferencích, ale hraje se mi s tím daleko líp.
Jagdpanther je totální zabiják. Hrozně rychlej, pancíř solidní (snad kromě 100 a 122mm děl mají rusáci problém), pěknej náměr do všech stran, ale hlavně KwK 43 na BR 6.7, takže nikdy nepotká ruské pětky.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Diky za tip. F7F, P51-30, Mig15(bis), Mig9, Sea Meteor FIII koupeno
plus preskoleni na posadku 
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
- Sobo
- Středně pokročilý

Jaký je nejlepší způsob využití zlatých orlů ve hře? Koukal jsem se na Ace kvalifikace pro jednotlivá vozidla, ale ty ceny jsou fakt brutální. I s 50% slevou to bude masakr. Na druhou stranu zrychlený výcvik (Accelerated training) mi při ceně 100 orlů za 1500xp (resp. 50 orlů) přijde celkem rozumný, přičemž to využiju na všechna vozidla. Prémiový účet asi nemá cenu kupovat na míň jak měsíc, s tím ještě uvidím.
Jinak dneska od 21:00 zase na 24 hodin další slevy:
50% off for “Expert” crew qualification
50% off for “Ace” crew qualification
50% off for crew skill points (Accelerated Training)
50% off for “Backup vehicle” premium modification
50% off for “Talisman” premium modification
50% off for all modifications
Jinak dneska od 21:00 zase na 24 hodin další slevy:
50% off for “Expert” crew qualification
50% off for “Ace” crew qualification
50% off for crew skill points (Accelerated Training)
50% off for “Backup vehicle” premium modification
50% off for “Talisman” premium modification
50% off for all modifications
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No podle me "zrychleny vyzkum posadky", premium ucet pokud to hrajes a jinak asi nic moc. Talisman na nicem nemam a orly cpat do Esa posadky je podle me hezky, ale tolik jich vazne asi nikdo nema.
Dneska se chystam nacpat dalsi kredity do posadek na experta, to zase zmizi milionu.
Dneska se chystam nacpat dalsi kredity do posadek na experta, to zase zmizi milionu.
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
- zaxxon
- Začátečník

-
By me zajimalo, kolik lidi to hraje normalne bez penez a premiovejch uctu - pises, co ti zase zmizi milionu:) Ja mam ted asi 1.8 mil (vice jsem nikdy nemel)a to jsem rad ze si budu moc poridit P-80 a zase to rychle zmizi. Kdyz jsem ted koukal youtubu na nejaky videa, tak tam mel nejakej amik a zdaleka ne jeden, takovy cifry v tech sl, ze by mohl merit prumer vesmiru v milimetrech
a ve zlatakach taky nemel zrovna malo. Tech co to hrajou bez tehle boosteru asi moc nebude..Nevim no, bez penez to jde otravne pomalu, ale zase cpat do toho prachy se mi moc nechce hlavne z principu..Za cca rok a neco, co to obcas hraju jsem do toho urcite pres litr dal, jednou neco za Mustanga a jednou za premiovej ucet, ale tim asi koncim. Je to uz cena za kterou se prodava jakejkoli hotovej titul. Maj to ale vymysleny dobre, aby se ten postup pomalu ale jiste brzdil a nutilo to hrace solit penize:)
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Jj, za víkend jsem utratil něco přes 4M lvů jen za nákup vyzkoumaných strojů co čekali na slevy, za přiřazení posádek a tréning na experty.Jackiii píše:Dneska se chystam nacpat dalsi kredity do posadek na experta, to zase zmizi milionu.
Mám zas na čtvrt roku vystaráno
Sobo, díky za upozornění. Bez toho tvýho postu bych o tom ani nevěděl.
//Taky hraju bez PM
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ja to hraju bez premia. Tohle neni WoT, tady to jde. Mel sem 7.8M a jsem na 1.1M po vikendovym silenstvi 
A jestli ti muzu radit tak P80 si ani neporizuj
A jestli ti muzu radit tak P80 si ani neporizuj
- meca
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
tak treba rocni premko pri nakupu orlu v rublech tu ve sleve vyslo na kolik, 700? to je zadara..
btw p80 uz neni takovej strep, v poslednim patchi ho trochu boostuli a uz se s tim da i litat
btw p80 uz neni takovej strep, v poslednim patchi ho trochu boostuli a uz se s tim da i litat
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Stale to jde kupovat v rublech? A co tech 18% VAT? Nebude to po tobe chtit evropska unie? 
- zaxxon
- Začátečník

-
Ty voe Tu P-80 kupuju, I kdyby jezdila Jen po zemi
a zatacela doprava..co me stala znicenejch mustangu a F8efek - myslim mejch
na jeji uz skorovyzkoumani - ten orgastickej zazitek nechavam na vecer, kdyz bude cas, nejpozdeji na zitra
Ted od Ni cekam vzdusnou nirvanu..nez mi ji sunda nejakej kripl v Hajate, Nebo v podobnym Jamamotovo keplu, jsem Ted na ne alergickej, jsou hodne dobry..nebo jejich piloti:)
a zatacela doprava..co me stala znicenejch mustangu a F8efek - myslim mejch
Ted od Ni cekam vzdusnou nirvanu..nez mi ji sunda nejakej kripl v Hajate, Nebo v podobnym Jamamotovo keplu, jsem Ted na ne alergickej, jsou hodne dobry..nebo jejich piloti:)
- h4nsasjks
- Začátečník

-
Taky neplatím... Hraju za němce a mám samé 109ky... Dost mě to baví... Nicméně pomalu se blížím ke 4. úrovni a co tam mají Britové v podobě Spitfiru XIV... Z toho jde vážně strach na papíře to 109ky jasně trumfuje (Stoupavost, obratnost)... Bojím se, že na to nebudu znát odpověď... Mají britové takovou výhodu, jak se na 1. pohled zdá ??
CPU: Intel Core i5-4590, GPU: ASUS R9280X-DC2T-3GD5, Motherboard: ASUS B85-PRO GAMER, Power Supply: EVGA SuperNOVA NEX650G Gold Power Supply 650W, RAM: Kingston HyperX Fury Blue 8GB DDR3 1600, CPU Cooler: GELID Solution Tranquillo - rev. 2, HD: Seagate Barracuda 7200.14, Case: Corsair Carbide Serie SPEC-01 red LED
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Musis se porad drzet spoluhracu a mit vyskovou prevahu. Neni tezky ji nabrat, ale pokud chytnes plnej team F7F nebo F8F tak rovnou muzes vyskocit.
Britove maji skvely Spit IX (merlin 66) a XVI, dokonale toci, leti sice az 720 IAS, paradne stoupaji, ale jakmile se dostanou dolu a je proti nim vic enemaku tak te rozemelou driv nebo pozdeji.
Jejich zbrane nic moc. Dve hispana a kulometiky, ta XVI ma teda dve 12.7mm, ta ma lepsi vyzbroj.
Pak prijdou na radu Griffoni, to uz je jina kava, porad to utoci nemce, ale amiky uz ne. Griffon co si pamatuju, leti klidne 800 IAS a nema s tim problem, jen nesmis v techto rychlostech zatacet, uz jsou to spis BnZ letadla.
Jednou jsem zbyl sam se spitem IX proti peti nemcum a postupne jsem je rozebral, ale to jen diky neschopnosti nepratel. Normalne se ti tohle nikdy nepovede, prvni schopnej clovek klidne s BF te sejme. A schvalne pisu s BF protoze s tim je jeste tezsi se trefit nez s FW190.
Dneska mas tu vyhodu, ze 20mm a 30mm kanony relativne funguji a ze bombery uz nejsou tak OP. Driv kdyz si nemel 30mm tak bylo skoro zbytecny na ne utocit.
Osobne mam ale nejradsi Tempesta V a jeho 4x20mm Hispano se stealth munici, ta je uplne brutalni. Jednak nevi zda strilis, nevi kam uhybat a za dalsi muzes klidne letet pres 800 a strhnout to do strany nebo nahoru kdyz te treba honi F8F.
Britove maji skvely Spit IX (merlin 66) a XVI, dokonale toci, leti sice az 720 IAS, paradne stoupaji, ale jakmile se dostanou dolu a je proti nim vic enemaku tak te rozemelou driv nebo pozdeji.
Jejich zbrane nic moc. Dve hispana a kulometiky, ta XVI ma teda dve 12.7mm, ta ma lepsi vyzbroj.
Pak prijdou na radu Griffoni, to uz je jina kava, porad to utoci nemce, ale amiky uz ne. Griffon co si pamatuju, leti klidne 800 IAS a nema s tim problem, jen nesmis v techto rychlostech zatacet, uz jsou to spis BnZ letadla.
Jednou jsem zbyl sam se spitem IX proti peti nemcum a postupne jsem je rozebral, ale to jen diky neschopnosti nepratel. Normalne se ti tohle nikdy nepovede, prvni schopnej clovek klidne s BF te sejme. A schvalne pisu s BF protoze s tim je jeste tezsi se trefit nez s FW190.
Dneska mas tu vyhodu, ze 20mm a 30mm kanony relativne funguji a ze bombery uz nejsou tak OP. Driv kdyz si nemel 30mm tak bylo skoro zbytecny na ne utocit.
Osobne mam ale nejradsi Tempesta V a jeho 4x20mm Hispano se stealth munici, ta je uplne brutalni. Jednak nevi zda strilis, nevi kam uhybat a za dalsi muzes klidne letet pres 800 a strhnout to do strany nebo nahoru kdyz te treba honi F8F.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Když Spity lítají zkušení hráči, tak ano. Ale pokud máš aspoň trochu solidní team (za Luftwaffe to ještě celkem jde), dá se to proti nim uhrát.h4nsasjks píše:Taky neplatím... Hraju za němce a mám samé 109ky... Dost mě to baví... Nicméně pomalu se blížím ke 4. úrovni a co tam mají Britové v podobě Spitfiru XIV... Z toho jde vážně strach na papíře to 109ky jasně trumfuje (Stoupavost, obratnost)... Bojím se, že na to nebudu znát odpověď... Mají britové takovou výhodu, jak se na 1. pohled zdá ??
Jinak horší to je se Spitama co mají Griffony
//@Scooby_Doom: Už to nepař a jdi spát
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
@Krteq vidis me snad online? ^_^
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Ještě pro upřesnění předchozí odpovědi, tady je seznam doposud uveřejněných vozidel z US stromuVáclav Sedlář píše:nevíte kdy přijdou další národy v pozemních jednotkách? díky
Steel Generals: premiere - Ground Forces of the USA
- _boban
- Začátečník

-
doplnění informace k nvidia kuponum: nvidia pridava ke svym grafickym kartam kupony obsahujici mimo jine 10 000 goldu herni meny do WT v oficialni hodnote 50$.
podrobné informace zde:
http://www.geforce.com/fall2014-free-to ... structions
podrobné informace zde:
http://www.geforce.com/fall2014-free-to ... structions
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Super díky.
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Díky, už se těším...Krteq píše:Ještě pro upřesnění předchozí odpovědi, tady je seznam doposud uveřejněných vozidel z US stromuVáclav Sedlář píše:nevíte kdy přijdou další národy v pozemních jednotkách? díky
Steel Generals: premiere - Ground Forces of the USA
- zaxxon
- Začátečník

-
No tak první let s P-80 nedopadl slavně, šel dolů rychle:_), ale jak se bude tůnit bude tak se to určitě podá.. Mimochodem našel jsem fakt pěknej skin na P-51, samozřejmě nejsem fanda nějakech perverzních hentai ujeťáren a mám radši orig. historický kamufláže, ale tahle jak fakt cool:-). Je to nějaká "race" s logem WT a Gajinu na předku, takže to asi dělal nějakej Gajiňáckejch řiťopich, nebo někdo od nich, ale takováhle kombinace by byla super i na nějakej modýlek, nebo motorku atd..je to černo - bílo + reflexní zelená, ale fakt parádní, promakaná.
http://live.warthunder.com/post/61115/
http://live.warthunder.com/post/61115/