Karta by dorazila s dobou dodání 10-20 dní od objednání (vetšinou se to ale stíhá cca v polovině lhůty). Viz. doba dodání více než 10 dní v popisu aukce (obejdnávám od mého ověřeného dodavatele)
Jakmile karty dorazí, zasílám ihned k Vám.
Jen Vás poprosím,pokud se rozhodnete zakoupit - věnujte zvýšenou pozornost kontrole balíku, než ho převezmete. Jako příjemce na to máte u kurýra, či pošty právo, tak se nenechte odbýt.. Zaměřte se zvláště na neporušenost izolační pásky a případné fyzické poškození zásilky. V tomto případě máte nárok na kontrolní otevření balíku a sepsání reklamace, kdyby bylo cokoli v nepořádku.
Zatím se mi to ještě nestalo, nicméně jedná se o drahé zboží, tak to raději vždy píšu - člověk nikdy neví..
Přeji pěkný den a jsem s pozdravem
Jirka
PS.: Reklamační plnění by proběhlo tak, že byste kartu zaslal mě a já bych se již postaral o její řádnou reklamaci u dodavatele, která by netrvala déle, než 30 dní. Samozřejmě bych postupoval dle reklamačního řádu platného v ČR - takže žádné nesmyslné protahování na několik měsíců atd..
V úvahu by přicházelo i vrácení kupní částky v plné výši do 7 dní od obdržení reklamované karty. To klidně i při teprv první reklamaci.
Samozřejmě bych v případě zájmu ke kartě nechal přiložit fakturu, jako garanci záruky..
Mě spíš zajímá jestli je reálné aby on sehnal deset kusů za tuhle cenu a ještě na tom vydělal.Má přes 260 pozitivů na aukru což není málo.Taky o tom uvažuju
Ty GK jsou urcite kradeny, jinak to neni mozny. A nebo to ma dovezeny rovnou od vyrobce z Ciny. Z toho si lze taky udelat predstavu kolik asi z prodejni ceny dostane vyrobce a kolik obchodnici kdyz je prodaj za cca 16k.
Jinak zkusil jsem OC a tech 1500/8000MHz to skutecne da ale bohuzel ne soucasne. Slo to bud 1580/7200 a nebo 1493/8000. Napeti (0.993V) ani limity jsem nezvysoval takze teploty byly v normalu, vetraky na auto. Stacilo je ale trochu popohnat a teplota sla rapidne dolu, je tam zrejme dost velka rezerva. Delal jsem to narychlo, jeste se k tomu vratim. Predbezne jsem s tim ale spokojenej, taktovani pameti ma na framerate minimalni vliv takze je v klidu necham na stock a budu taktovat jen GPU, zkusim sem pak dat foto z gpuz...
zhor: no ty ses nejakej chytrej, maloobchod z toho ma tak max 5-10%, velkoobchod zrejme o par procent vic, ale musis brat v potaz clo a dph...jestli je tohle nejaka cernota bez dph a cla, tak ta cena je naprosto realna
ale to neznamena ze z toho obchodnik u nas ma 6 tisic
Já od něj obědnal 2 kusy, tak vám pak podám report...kámoš s ním už obchodoval a prej v pohodě, tak snad to nebude žádnej sráč. Komenty má vesměs dobrý a cena je pochopitelná, stačí si odečíst DPH a clo.... + nákup v USA a je to doma.
Tohle uz patri spis do jiného tématu, ale ty karty jsou nejaky smecko (tim nerikam, ze by je nedodal). Musely by byt sehnany primo od ASUSu nekde na Taiwanu nebo v Cine a pasovany sem, nebo nekde ukradeny.
Prosím vás mám doma už MSI GTX 970 a nevím kde najít jestli je to rev. 1.0 nebo 1.1.. Díkyy Podložku jsem nedostal a nálepka Nvidia tam nebyla, tak by potěšila.. :/