petrxp píše:Co jsem se díval na ohlasy na WD 1TB blue, tak dost lidí, ať už víc, nebo méně ten hluk vnímá. Tak buď levný,hlučný,spolehlivý,nic moc rychlý blue. Nebo Segate se spolehlivostí s otazníkem. Nebo ultra drahý black. V 2TB segmentu je asi lepší nabídka, tak uvidím.
Toto je komentar na mieste. Presne pred dvoma dnami , som si povedal , ze dat preboha cca 130€ za WD Black 2TB je ciste sialenstvo , ked mi v podstate na koniec staci aj 1TB (musel so sa uskromnit , stara mi namietala , ze 130€ za blby hdd je moc , ze som sa zblaznil

) Tak reku , pozrem na internete a hadam volaco vyberem. Tak jak kukam tak kukam tak ti mi udrel do ocu 1TB Blue , ta reku cumnem zopar reciek , celkovo spokojnost ok rychlost by aj usla , teploty tez fajne ale dost ludi sa ozyvalo na hlucnost toho disku. Ta reku hadam , to nebude az take hrozne , no teraz neviem. Sak ono v podstate by Segment rady BLUE by mal byt taky midlesegment v ramci rychlosti a spolahlivosti. No a ten Seagate , tak to fakt , ze neviem , stale mi v hlave vrtaju tie posledne grafy poruchovosti , tusim na zive.cz som to cital. No nerad by som taky disk aj ked existuje RMA , asi radsej ten WD Blue , bude hlucny dame RMA a uvidime ci to bola len vada jednohu kusu alebo vlastnost celej edicie.