GRAFICKÁ KARTA!!

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
sirriki
Nováček
Nováček

GRAFICKÁ KARTA!!

Příspěvek od sirriki »

Dobrý den,jsem amatér přes počítače mam na základové desce " Hewlett-Packard HP d530 CMT(DQ385S) " usazenou grafickou kartu nvidia 8400GS grafická karta v pohodě pracuje ale nemůžu sehnat ovladače zkoušel jsem stahovat desítky ovladaču na danou grafiku ale stále nic.Navíc jsem dnes měnil procesor intel pentium 4 3,00 GHZ

//edit Wilik - presun z SS
Cocroach
Černá karta
Černá karta

Re: GRAFICKÁ KARTA!!

Příspěvek od Cocroach »

sirriki
Nováček
Nováček

Příspěvek od sirriki »

To byla první věc kterou jsem zkoušel :)
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

A ovladac primo z webu HP si zkousel?

http://h20566.www2.hp.com/portal/site/h ... cachetoken

Ale stejne nechapu, proc by tam nemely jit klasicky drivery z webu nVidie
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
Spring
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spring »

Protoze beznou praxi byva uprava firmware/biosu pro danou modelovou radu. Duvodu se najde cela rada, od ciste financnich az po chlazeni, kdy ventilator muze disponovat rezimem cisteni a kratkodobe zvedne otacky nad pripustne maximum. Muze se jednat i o kompatibilitu apod.
"If it moves, compile it. If it moves too quickly, don't mark it stable. If it stops moving, drop it. It's not like your processor has anything better +to do" ... Gentoo
sirriki
Nováček
Nováček

Příspěvek od sirriki »

ewlett-Packard HP d530 CMT
(DQ385S) " toje typ me zakladni desky problem je v tom ze mi grafika v pohodě běži mam do ni zapojenej kabel vga obraz vše v pohode ale hlavni problem je v tom ze grafika pracuje jako interní nechapu v čem je problem .. chova se jako by v pocitaci ani nebyla zkousel jsem drivery legacy ale nic proste uz nevim ..muj typ grafiky ati radeon hd 3450 ... kdyz vypojim a nainstaluju danou grafiku win 7 automaticky drivery stahne ale milne stahne klasicky Vga drivery
tridem
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tridem »

akú používaš vlastne VGA? 8400GS či hd3450?
Problém môže byť aj v tom, že je to pristará doska od HP a nemáš nainštalované komplet ovládače na chipset a tým pádom vzniká konflikt pri inštalácii ovládača na vga.
W7 predpokladám, že máš legal :-D 8-)
PC:CPU:delid i5 3470@3,9/4,1GHz+2×CLU+Gelid Tranq. rev.2, MB:Asrock Z77Pro3, VGA:Gainward GTX750Ti GS2@1,4/6,7GHz+CLU+AC AcceleroMonoPlus, RAM:4×4GB 1,3@1,8GHz/cl9, PSU:Seasonic M12II-520, CASE:Zalman Z1+3×AC F12/400ot, SSD:Crucial BX100/250GB, HDD:S.Bar 7200.12 1TB, WiFi:TendaW302P(pci), LCD:19"Philips 190C(1440×900), OS:Win10, DVD/RW:lg
Book1:Asus A9Rp:Core2DuoT5300(2×1,73GHz-0,975V),2×1GB,60GB ata 5400ot,WiFi Edimax,WinXPh
Book2:Acer Aspire E1-410 white:ADATA Premier Pro SP600 128GB+4GB ram,Win7
sirriki
Nováček
Nováček

Příspěvek od sirriki »

No mam ati radeon tamto byl překlik omlouvam se ..nevim proste co stim zkousel sem vse mozne :/ mam win vista "legalni " :DDD a jak aktualizovat ty chipsety? PC mi vykazuje to ze aktualizovat nepotrbuji nic :/ nemuze to byt tim ze mam na desce usazenej novej procesor? intel pentium 4 3.00 Ghz,nemam aktualizovat bios dnes jsem se o to pokousel zkousel jsem to prez officialni stranku od vyrobce me zakladni desky no ale nevyznam se v tom ... nemohl by nekdo z vas (pokud je to teda chyba toho biosu) poslad nejaky odkaz na aktualizaci? predem dekuji za odpoved a opakuji jsem prez pc amater .. :oops:
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“