Zdravím po delší době všechny nadšence integrovaných odvodů!
Nebudu šlapat kolem kaše a půjdu rovnou na věc. Sháním na Vánoce notebook do 11K jen tak pro zábavu, video a méně náročné hraní pochopitelně.
Rozpočet jsem tedy uvedl.
Užití také.
Velikost displeje, tak čím větší, tím lepší, ale nedělám si iluze, že za tyhle prachy budu mít na výběr, tedy asi 15.6"?? Že? Rozlišení displeje min. 1366x768 LED
Přenosnost nehraje roli.
Výdrž baterie a oper. sys. mě taky moc netankuje. Kvalita? Co bych za ty prachy chtěl, že?
Jen tak na rychlovku jsem kouknul do mobilu a docela se mi zamlouvá tento:
http://www.softcom.cz/eshop/lenovo-idea ... 50359.html
Děkuji za případné rady a doporučení. kesi
Notebook do 11.000,-Kč na Vánoce
Moderátor: Don
- kesi
- Začátečník
- orgasmic
- Začátečník
-
Re: Notebook do 11.000,-Kč na Vánoce
Vybral sis asi nejlepší možnou volbu.
Jen tak pro info, proč si nepořídíš desktop, který bude mít asi tak 3x větší výkon, když pro
Tebe výdrž a přenositelnost nehraje roli?
Jen tak pro info, proč si nepořídíš desktop, který bude mít asi tak 3x větší výkon, když pro
Asus Rog Strix G18
- Meridius
- Středně pokročilý
-
Je to sice 13k, ale co do požadavku na "hraní" podle mne lepší volba.... http://www.alza.cz/asus-x550ln-xo076-d1480925.htm
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
- kesi
- Začátečník
Díky za tip, zvážíme to.
Tak chci to tahat do postele a po bytě a tak no. Jinak nikam ven né.orgasmic píše:...proč si nepořídíš desktop, který bude mít asi tak 3x větší výkon, když pro
- m4t35
- Nováček
-
nebudu zakladat nove tema,mam vpodstate skoro stejne pozadavky,jen bych jako prioritu pozadoval rychle zpracovavani fotek v lightroomu prip. zoneru a gimpu. kvuli fotek bych taky ocenil fullHD displej. docela se mi zamlouva Lenovo Z50-75,ale nikde se poradne nemuzu nic docist o procesoru AMD FX-7500...
- orgasmic
- Začátečník
-
Ten ma vykon jako nejslabsi Core i3, takze nic moc.
Asus Rog Strix G18
- m4t35
- Nováček
-
ale v daném cenovém limitu asi nic lepsiho clovek za podminky full hd displeje nesežene, že? mrkam na CZC a vyrobci nevi co by za ty notasy s full hd chteli...