Pomoc s výběrem All In One PC

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Jan Gottwald
Začátečník
Začátečník

Pomoc s výběrem All In One PC

Příspěvek od Jan Gottwald »

Zdravím. Chtěl bych si pořídit All In One PC pro domáctnost a občasné hraní a nemohu se rozhodnout mezi několika modely. Prosím tedy pokud má někdo z vás s některým zkušenost o vaše názory, nebo posouzení sestavy jako takové.
Lenovo IdeaCentre B550 http://www.alza.cz/lenovo-ideacentre-b550-d2212070.htm -
tuto sestavu jsem měl vybranou jako první. Velice mi vyhovuje HW, ale mám trochu strach z toho monitoru, který nejde úhlově nastavit. Jsem zvyklý mít vždy monitor v 0° úhlu a tady mám strach, že když se bud dívat třeba z postele na počítač, bude mi ten záklon vadit. Na práci to asi nevadí, jelikož počítač je položen níž, než normální monitor.
Lenovo IdeaCentre C560 Black http://www.alza.cz/lenovo-ideacentre-c5 ... 480247.htm - tento model už má nastavitelný úhel monitoru, lepší procesor a grafická karta GeForce 800 M nevím jak si stojí proti předchozímu Radeonu.
Dell Inspiron One 2350 Touch http://www.alza.cz/dell-inspiron-one-23 ... 598266.htm - tady je zase ultimátní výbava. U tohoto modelu mám trochu strach o chlazení, protože tam moc místa nezůstalo. Navíc není v CZ verzi, takže tohle je pro mě hodně velké negativum. Mohu vás tedy poprosit o názory na tyto tři sestavy? Co jsem stihl přelouskat pár zahraničních recenzí, tak prakticky všechny počítače bez problému. U Lenova mi opravdu vadí ten pevný monitor a myslím si, že to není věc, nad kterou se dá mávnout rukou. U Dellu mě zase za tu cenu mrzí nepodpora pro ČR.
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Re: Pomoc s výběrem All In One PC

Příspěvek od orgasmic »

Ten prvni, je tam aspon trochu pouzitelna grafika.
Asus Rog Strix G18
723530
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 723530 »

Lenovo IdeaCentre B550 má normální desktopový procesor i grafiku, rozumnou cenu.
Lenovo IdeaCentre C560 Black má mobilní procesor i grafickou kartu, tudíž bude výkonově slabší. Nejlevnější, ale také nejslabší.
Dell Inspiron One 2350 Touch je samozřejmě ze všech tří nejvýkonější, ale také samozřejmě nejdražší a to o dost.

Já osobně bych bral ten první, nemožnost náklonu bych ve tvém případě řešil asi podložením zadní nožky.
Jan Gottwald
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jan Gottwald »

Jelikož se vůbec neorientuji v notebookových grafických kartách, tak jsem si myslel, že ta Radeonka je slabší než ta GeForce 800M. Vůbec jsem si neuvědomil, že je asi plnohodnotná. On ten náklon na práci vůbec nevadí a na filmy by to možná vadilo jen pokud by měl monitor špatné pozorovací úhly a jelikož je to IPS, nevidím tam moc problém - je tahle úvaha správná? Možná by to chtělo vyzkoušet na jiném monitoru, nebo ho zkusit najít někde vystavený třeba v Datartu.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“