tak tohle nechápu... COD = nuda a pak k tomu napsat zlatý BF3/4 vždyť na trhu není horší FPS hra než BF3/4RAD-x píše:Mě to nudilo cca od 3tí minuty hry, pátou minutou mě to už urazilo a záhy jsem to vypnul, nechal jsem si to nainstalovaný jako tester Vram, jelikož OC pamětí se obtížně testuje když je nemáš čím zaplnit...alespoň nějaký účel to má, že bych přemýšlel o koupi...zlatej BF3, BF4...to jsou proti tomuhle nezmaři který mě furt bavěj.Paul píše:Na poměry CoD to není zlý. Je to prostě cinematic rollercoaster popkorn, taková herní Bayovina. Má to spád a docela hezkou grafiku a wow momenty každou chvíli..nenudí to.
Samozřejmě že je to takovej herní odpadek, ale co...jednou za čas proč ne.
Call of Duty: Advanced Warfare
Moderátor: Baneshee
- sefin
- Začátečník

-
Re: Call of Duty: Advanced Warfare
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
- Vlastik80
- Začátečník

-
COD: AW - parodie atd.
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... haXyLFnmeg
... aneb pokud by měl sex být ve stylu COD ...
EDIT: Dodávám něco k tématu:
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... j0Ze47dwGs
> videorozbor grafiky ...
... aneb pokud by měl sex být ve stylu COD ...
EDIT: Dodávám něco k tématu:
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... j0Ze47dwGs
> videorozbor grafiky ...
- Alfajk
- Začátečník

-
na tom youtube to vypada vsechno stejne,to musi bejt hodne pokopana grafika na konzoli,aby ten rozdil vyniknul,ale kdyz si pustis ty hry vedle sebe,tak je rozdil mnohem zretelnejsi,vzdyt tam nejsou ani fps nebo udaje o rozliseni, na xbox to ma mit taky nejaky okrouhany rozliseni myslim...vzdyt tam pomalu ani neni videt rozdil mezi high a low u pc
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Riku
- Začátečník

Nejprodávanější hry na steamu za poslední týden.... pak se divme, že vznikají stále debilnější a debilnější hry...
1.Call of Duty: Advanced Warfare
2.Football Manager 2015
3.The Binding of Isaac Rebirth
4.Call of Duty: Advanced Warfare Digital Pro Edition
5.Sid Meier's Civilization: Beyond Earth
6.Farming Simulator 15
7.Counter-Strike: Global Offensive
8.Wolfenstein: The New Order
9.Borderlands: The Pre-Sequel
10.Banished
1.Call of Duty: Advanced Warfare
2.Football Manager 2015
3.The Binding of Isaac Rebirth
4.Call of Duty: Advanced Warfare Digital Pro Edition
5.Sid Meier's Civilization: Beyond Earth
6.Farming Simulator 15
7.Counter-Strike: Global Offensive
8.Wolfenstein: The New Order
9.Borderlands: The Pre-Sequel
10.Banished
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Vlastik80
- Začátečník

-
COD: AW
https://www.youtube.com/watch?v=4rodThdtnSo - trochu lepší
> hra je holt hit, pak je jasné že další budou následovat, lidi to chtějí
> hra je holt hit, pak je jasné že další budou následovat, lidi to chtějí
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Alfajk
- Začátečník

-
no to jsem zvedavej az to testnu na gtx 770,jestli budu mit takovy fps jako ty polaci
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Oni to testovali bez SSAA.
4K je o par % narocnejsi jak 4xSSAA a to tam je.
I kdyz nechapu kde vzali tak maly FPS na GTX970.Mozna je to tim, ze je tam nakej podtaktovanej refencni shit.
Na 1500/8000 mi to lita 55+fps.
Edit na computerbase maj taky testy ve 4K a je tam i GTX770 a tak si muzes udelat obrazek kolik fps budes mit se 4xSSAA
http://www.computerbase.de/2014-11/cod- ... -3840-2160
4K je o par % narocnejsi jak 4xSSAA a to tam je.
I kdyz nechapu kde vzali tak maly FPS na GTX970.Mozna je to tim, ze je tam nakej podtaktovanej refencni shit.
Na 1500/8000 mi to lita 55+fps.
Edit na computerbase maj taky testy ve 4K a je tam i GTX770 a tak si muzes udelat obrazek kolik fps budes mit se 4xSSAA
http://www.computerbase.de/2014-11/cod- ... -3840-2160
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mě to pod 60fps klesalo jen v tom řecku, tam to místy šlo na 40. Vše maxed, SMAA filmic, SSAA vypnutý.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Alfajk
- Začátečník

-
jakej je rozdil mezi smaa filmic a klasickym smaa? se me zda,ze to filmic pridava takovy ty dalsi humusny efekty jako chromaticka aberace a tak...jinak s gtx 770 vetsinu casu fps nad 100 kdyz je vse na max,cache off,filmic smaa, SSAA off,1680x1050 akorat to proste semtam trpi na fps dropy kdy vytizeni karty pada klidne o polovinu a neni to ani treba pri nejakejch rychlejch scenach nebo vybuchach,proste jdu po rovince a skub skub, 40 fps a vzapeti zase 100, dela vam to taky? vetsinu casu mam plnejch jen 1900MB vram z tech 2GB,takze vram to nebude
kazdopadne ty ukazky jsou peklo,pulka cely ukazky se zasekava co pul vteriny a pak je rozhasenej zvuk od videa,to fakt vymyslel nejakej genius...
/edit> na videa jsem nic nevymyslel,ale s vsync hra jede mnohem lip,prakticky nonstop 60fps vcetne SSAA 2x,hra sice nevypada buh vi jak dobre,ale vylozene hnusna neni,jista optimalizace urcite probehla
kazdopadne ty ukazky jsou peklo,pulka cely ukazky se zasekava co pul vteriny a pak je rozhasenej zvuk od videa,to fakt vymyslel nejakej genius...
/edit> na videa jsem nic nevymyslel,ale s vsync hra jede mnohem lip,prakticky nonstop 60fps vcetne SSAA 2x,hra sice nevypada buh vi jak dobre,ale vylozene hnusna neni,jista optimalizace urcite probehla
- Pepa1
- Mírně pokročilý

-
Nechci jen jak se říká "házet hnůj" ale nedá mi to (i když jsem to ještě nedohrál) abych sem pár posřehů nedal. Grafika je dle mého názoru opravdu taková umělá, vyblitý barvy, textury někdy až příšerný... což je škoda, protože lokace jsou zajímavé. Pustil jsem si pro srovnání COD MW3 a COD Ghost a je to nebe a dudy. Takže ten novej engine, mno ať jdou někam......
- Riku
- Začátečník

PS5 Pro | LG OLED CX55
- Vlastik80
- Začátečník

-
COD nejlepší ze všech
... holt herní kvalita našla své jméno 
- Alfajk
- Začátečník

-
faith in humanity lost...
- Riku
- Začátečník

Angry birds a Fifa na pozici před Bioshock, Witcher, Metal Gear, Fallout a Half life který je skoro dole je taky dobrej vtip 
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Alfajk
- Začátečník

-
ocividne hlasovali skutecni "hraci"...bych chtel videt vekovej prumer hlasujicich a taky jaky vsechny hry v zivote stihli zahrat...
- zaxxon
- Začátečník

-
Zdravim, mel bych jen dotaz bez polemiky o (ne)kvalite tyhle hry, verim ze to je spis slabota, presto bych si to vzhledem k tomu, ze si obcas jeste zahraju mp MW3, rad aspon vyzkousel a podival se. Ale jde mi o to, jestli to ma cenu spoustet na moji sestave i5 3.2Ghz, Gf 560ti a tusim ze 8gb ddr 3. Pokud by to melo behat na nejaky low detaily apod, tak abych se na rovnou predem vysral a neztracel zbytecne cas..dik
- Vlastik80
- Začátečník

-
COD: AW VS GTX 560 Ti
Mno dle odkazů na různé testy bych tipnul že na jedné GTX 560 Ti to pojede na max tak kolem 25 fps, ale když se vypne AA tak by to snad šlo lépe, ale pokud díky vram/detekci hw hra sama degraduje kvalitu např. textur apod. bez možnosti vlivu na toto, tak bych spíše očekával že plynule to pojede při max středním nastavení... 
EDIT: Co jsem uvedl tipuji pro rozlišení 1920x1080, nevím v jakém hodláš hru hrát, samo např. v 800x600 to pojede asi lépe
EDIT: Co jsem uvedl tipuji pro rozlišení 1920x1080, nevím v jakém hodláš hru hrát, samo např. v 800x600 to pojede asi lépe
- TankGeorge
- Začátečník

-
Zrovna o weekendu jsem u bratrance ladil grafiku v této hře. Vše na max, FHD bez vyhlazování a bez AO. Vypnuté cache a preload během intra. Má mojí starou GTX580, i5, 8G ram a SSD disk. Bohužel FPS jsem neměřil, ale subjektivně to jede úplně stejně, jako na mé sestavě, takže typuju 40+. Se zapnutým AO+AA to ale jeho spec nedával.
Já hraju navíc s SSAA, což je jediný vizuální rozdíl takhle po paměti, ale za cenu propadů FPS, což je mi fuk, bo jen zkouším, jestli tohle COD dokážu dohrát do konce. Jsem teprve v části "tréninku na záchranu prezidenta" a už zvažuju delete =D
Naskriptovaný tunel má něco do sebe a líbí se mi, že ty wow scénky opravdu vypiplávají. Hra má naprosto skvělé audio! Ale jakmile se chopím kamery já, klesá nálada prudce k bodu mrazu. Příšerný FoV, nic neříkající chaotické zbraně. Fyzika = particly... jo a "press buaton" hláška, abych pietně položil ruku na rakev zesnulého kamaráda marińáka - zítra dávám výpověď v práci a hlásím se do námořnictva!
Já hraju navíc s SSAA, což je jediný vizuální rozdíl takhle po paměti, ale za cenu propadů FPS, což je mi fuk, bo jen zkouším, jestli tohle COD dokážu dohrát do konce. Jsem teprve v části "tréninku na záchranu prezidenta" a už zvažuju delete =D
Naskriptovaný tunel má něco do sebe a líbí se mi, že ty wow scénky opravdu vypiplávají. Hra má naprosto skvělé audio! Ale jakmile se chopím kamery já, klesá nálada prudce k bodu mrazu. Příšerný FoV, nic neříkající chaotické zbraně. Fyzika = particly... jo a "press buaton" hláška, abych pietně položil ruku na rakev zesnulého kamaráda marińáka - zítra dávám výpověď v práci a hlásím se do námořnictva!
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

Taky ste to vzdali u intra? Ty loadingy jsou otřesné a ještě sem musel zapnout virtuální paměť.
Lituji, že jsem si kdy tohle demo stáhl, pokud hratelnost stojí za to, prosím, povězte mi to, překousnu to intro a loading a nechám PC do rána zaplé.
Lituji, že jsem si kdy tohle demo stáhl, pokud hratelnost stojí za to, prosím, povězte mi to, překousnu to intro a loading a nechám PC do rána zaplé.
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.