A jako bonus si to při quick loadu nepamatuje potiony, tak to musím jak ocas furt opakovat před bojem...
The Witcher 2: Assassins of Kings - o hře jako takové
Moderátor: Baneshee
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: The Witcher 2: Assassins of Kings - o hře jako takové
Stejně jako při prvním hrání, vynervil jsem u Letha....
Absolutně ****** "boss" 
A jako bonus si to při quick loadu nepamatuje potiony, tak to musím jak ocas furt opakovat před bojem...
- Deyw
- Začátečník

ja jsem se rozhodl ze si to dam taky znova...na temnou samozrejme po letech, uz si hru moc nepamatuju...mam nahrano prez 40hodin, v prvni kapitole jsem se vynervil nejvic u kajrana, kde byla pak klikacka jako na konzoly a proste sem tam vzdycky umrel a porad znovu, pak jeste ten souboj v jeskyni s lethem byl docela tezkej, dal jsem si talenty do spellu a mel sem asi 5kostice takze jsem daval porad yard a sekal a bylo...jinak ted uz davam jen do mece a obcas se mi povede zabit tezkyho bosse jako je troll apod na ranu tou ukoncovaci animaci...jinak 2kapitola totalni nuda nesnasim tuhle cast...dal jsem se k rochemu a nejtezsi byla hra za kostrouna + nocni prepad kde byli 2vrahove, ktery utocili hrozne rychle a skoro hned me zabili + na konci draug byl taky porod...tedka jsem v loc muine a tesim se na dalsi vedlejsi ukoly a prozkoumavani lokaci, nikdy jsem si takhle hru neuzil protoze na nejlehci jsem vsechno vysekal a nemusel pit lektvary ani delat zbroje nic...jen me mrzi, ze vim ze se to blizi ke konci a pak nebude co delat...kazdopadne udelali jste nekdo ten set v 3aktu ?
- Shakall605
- Začátečník

Zdravím,
po dlouhé době hraju opět zaklínače a potřeboval bych poradit do kterých schopností je dobré dávat talenty.
Hraju spíše měčem, používám znamení igni, guen a yrden + nějaké ty pasti. Takový battlemage, ale pořád nejsem si jistý do kterého stromu je dobré investovat abych později nelitoval že jsem to vynechal.
Dík za rady a nápady.
po dlouhé době hraju opět zaklínače a potřeboval bych poradit do kterých schopností je dobré dávat talenty.
Hraju spíše měčem, používám znamení igni, guen a yrden + nějaké ty pasti. Takový battlemage, ale pořád nejsem si jistý do kterého stromu je dobré investovat abych později nelitoval že jsem to vynechal.
Dík za rady a nápady.
- _marduk_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
prešiel som ho 2 krát
prvý krát čisto do meča na medium, druhýkrát čisto do znamení na hard
myslím si, že dávať čisto do elixírov by bolo už dosť náročné
prvý krát čisto do meča na medium, druhýkrát čisto do znamení na hard
myslím si, že dávať čisto do elixírov by bolo už dosť náročné
AMD Ryzen 7 2700X/SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 | Gigabyte B450 AORUS PRO | Kingston HyperX Predator 16GB 3333MHz | MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X | Samsung 970 Evo Plus 500GB | WD60EFAX | WD80EFAX | Seasonic Focus GX 650W | SilentiumPC Signum SG1M | Razer DeathAdder V3 | Genius SlimStar 130 | Genius SP-HF 1250B | Dell S2721DGFA | Sony WH-1000XM4
- Hladis
- Moderátor

Nejlepsi je kokmbinace mece a znameni. Mam na to build, s kterym jsem to prosel jak nuz maslem, ale nevim jak to popsat 
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

Zdá se mi to, nebo zapracovali na optimalizaci? Co si pamatuji, tak mi to dřív jelo dost bídně, teď to jede krásně do plných.
E// Nebude na mě Triss nasraná, že sem jebal Ves?
E// Nebude na mě Triss nasraná, že sem jebal Ves?
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
- Marek4
- Červená karta

-
neodolal jsem a znova instaluji
zkusím projet na hard a už vím že u Letha a draka to odinstaluji 
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Když si u Letha vychytáš taktiku, je děsně easy
Taky jsem myslel že okoušu klávesnici, ale nakonec s prstem v nose..
- Marek4
- Červená karta

-
tentokrát se pokusím jet všechny bokovky, ať mám dost orénu na nákup zbroje, a nehraju s pajzlem 3 hodiny v kuse páku o 30 zlatých 
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Marek4
- Červená karta

-
šlo o tu dračí zbroj ve které jsem byl na normální obtížnost celkem nezabitelný...
ale je to divné to hrát podruhé, nadšení po mě nějak opadlo když přesně vím co následuje a tak.. :/ 
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

Hlavně se tvař překvapeně, až uvidíš Triss zase nahou, ať nevzbudíš podezření 
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
- Marek4
- Červená karta

-
je to fakt kus ženské
doufám že se ve 3jce předvede 
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

Myslel jsi spíš, kus textury

- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Marek4
- Červená karta

-
- Marek4
- Červená karta

-
zkoušel jsem pro srandu vše na ultra + DSR , tedaa, to je krása
škoda že mám 17 fps, možná by se to dalo poladit ale kdo ví na úkor čeho.
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

Vypni ubersampling a máš 3x víc FPS, vliv na obraz je velmi malý.
- Marek4
- Červená karta

-
vypnul jsem v nastevení hry vyhlazování, snad jsi myslel toto
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

Ne, je to tam napsané, jako "Nejlepší kvalita" dokonce červeně, stačí číst, je k tomu i popisek, že drasticky sráží FPS...