Assassin's Creed: Unity
Moderátor: Baneshee
- Hladis
- Moderátor

Re: Assassin's Creed: Unity
GTA V ale není konkurenci pro Assasina. To by se dalo chapat tak u Watch Dogs.
- Kositch
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem hrál coop s jedním týpkem a šli jsme ukrást pod Notre Dame nějaký věci a pak jsme měli uprchnout, vše v pohodě a byla to sranda. On zabil jednoho a já druhého... Hledání spoluhráčů probíha podobně jako ve Watch Dogs.xakrurychle píše:já už co.op hrál...jen jeste nevim jak hrat ty nomad missions..T1ger píše:Funguje uz co-op, ta zazracna ficura unity?
Nomádské mise hraju při hraní PC verze na tabletu, ukazuje to moji polohu při PC hraní na mapě Paříže a z tabletu vysíláš další Assasiny na různé mise, něco jako tahovka, určíš kolik jich cheš poslat, vylepšíš jim vlastnosti a ono to procentuálně vypočítá, jaký je úspěch mise a pak to např. 20 minut běží a nakonec vidíš, zda uspěli či ne. Dostaneš za to nějaké body na vylepšení své Assasin crew. Docela fajn doplněk, který nezabere moc času a osvěží hru. Zatím se mi ale nomádské truhly neodemkly. Jo a abys měl další mise, tak musíš hledat na tabletu ukryté glyphy na budovách.
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | RAM Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS | Notebook Microsoft Surface Pro LTE | Hry Xbox Series X|
- xakrurychle
- Začátečník

-
tak nejaky ty "glyphy" uz jsem posbiral..
to jak hrajes ty nomad mise jsem nepochopil...hraju na ps4
zkusim si na to najit nejaky manual...
btw, kdyz jedes/jedete nekdo ty co-op mise, tak je tam urcity pocet tech bodu a vetsinou 3 vylepseni odevu..
za kazdou hru jsem dostal vzdy jeden kus odevu a nejake body. ale po trech hrach ( a tedy zkompletovani obleceni) ale nemam kompletni i ty body...hrajete to dal, nebo se vam to nestalo? zajimalo by me, jestli pocet bodu zalezi na tom, jak dobre tu misy odehraju...
jinak to je jedna z veci co me moc nebavi no...hrat to minimalne trikrat, aby jedna jedina mise byla kompletni..je to proste zdlouhave
EDIT//
jestli to chapu dobre, tak ty nomad mise se nehraji v ramci hry na pc/konzoli, ale je to na tablety/mobily?...
to jak hrajes ty nomad mise jsem nepochopil...hraju na ps4
zkusim si na to najit nejaky manual...
btw, kdyz jedes/jedete nekdo ty co-op mise, tak je tam urcity pocet tech bodu a vetsinou 3 vylepseni odevu..
za kazdou hru jsem dostal vzdy jeden kus odevu a nejake body. ale po trech hrach ( a tedy zkompletovani obleceni) ale nemam kompletni i ty body...hrajete to dal, nebo se vam to nestalo? zajimalo by me, jestli pocet bodu zalezi na tom, jak dobre tu misy odehraju...
jinak to je jedna z veci co me moc nebavi no...hrat to minimalne trikrat, aby jedna jedina mise byla kompletni..je to proste zdlouhave
EDIT//
jestli to chapu dobre, tak ty nomad mise se nehraji v ramci hry na pc/konzoli, ale je to na tablety/mobily?...
- Kositch
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak...xakrurychle píše:tak nejaky ty "glyphy" uz jsem posbiral..
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | RAM Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS | Notebook Microsoft Surface Pro LTE | Hry Xbox Series X|
- xakrurychle
- Začátečník

-
ok dik, s tema bodama v co-op se ti to taky "dari" jako me, nebo mas treba i za jednu hru vsech (např) 5 bodu?
- Kositch
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Bodu jsem si ani nevsiml, hral jsem jeden coop a dostal jsem nejaky penize a jestli i body? Meli jsme ukrast nejaky veci pod katedralou ve skladu a utect. Nevim taky kde ziskam ty body na vylepsovani schopnosti postavy? Vypada to jako logo Assasina...
- Ingamacek
- Červená karta

-
Nic v zlom ale podla thohto sockarskeho testu, mam aj na defaulte R9 290X - 1000/1250 o +5-7 fps viac na max s rovnakym aa ako oni na tom ich lightninguHEAD píše:prvni mise a srovnani gtx970/980 r9 290/290x
https://www.youtube.com/watch?v=Pobd1omu6i0
A to este podotykam, netestujem to ako oni urcite, na driver default ale na HQ 16*AF+64*tess cez ovladace natvrdo.
Naposledy upravil(a) BananSK dne sob 15. lis 2014, 12:45, celkem upraveno 1 x.
- xakrurychle
- Začátečník

-
Kositch píše:Bodu jsem si ani nevsiml, hral jsem jeden coop a dostal jsem nejaky penize a jestli i body? Meli jsme ukrast nejaky veci pod katedralou ve skladu a utect. Nevim taky kde ziskam ty body na vylepsovani schopnosti postavy? Vypada to jako logo Assasina...
jj, je to to logo alias body, za ktery pak "nakoupis" vylepseni (utoky, obrany apod), zatim jsem taky neprisel na to, jak jinak je ziskat nez plnenim co-op misi, ale např. je ta mise za 5 bodu, plus muzes dostat 3 vylepseni hadru...tak jsem za kazdou jednu hru dostal jeden hadr, a x bodu, a po tretim dohrani mam vsechny vylepseni obleceni, ale ne vsechny body, tak me prave zajima, zda to tak nekdo taky ma..
- ondra91
- Začátečník

-
Zeptám se ještě jednou tady a nejlépe člověka, který to třeba dohrál. Je ten příběh zajímavej ? Protože prostředí a grafika vypadá přeci jen opravdu hezky a když vezmu v potaz, že se alespoň z větší části fixnou větší část chyb a zlepší plynulost, tak by to snad nemuselo být snad tak špatné. 
- Kositch
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jaký je rozdíl při spouštění mise mezi E (přijmout a sledovat) a F (přijmout)?
- Hladis
- Moderátor

- Alfajk
- Začátečník

-
ja bych tomu nedal ani tech 6/10,za me 4/10 recyklat a jeste ktomu zabugovanej
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Kositch
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem hrál coop a i když ho zopakuju, tak sice dostanu nové oblečení, ale body už ne a zůstává mi např. stále jen 2/4 bodů. Takže coop má smysl hrát např. 3x pokud lze odemknout 3 nové kusy oblečení, ale body na vylepšení dovedností další už nezískáváš. Myslím si, že počet bodů je odvislý od počtu diamantů, tj. obtížnosti coop mise. Tam kde jsou 2, tak jsem dostal 2 body, tam kde byly 3, dostal jsem 3 body....xakrurychle píše:ok dik, s tema bodama v co-op se ti to taky "dari" jako me, nebo mas treba i za jednu hru vsech (např) 5 bodu?
Jinak nové body dostáváš i po dokončení misí single playeru. Ale kdo chce levelovat rychleji, má spoustu možností získávat vylepšení/body/peníze plněním okolních misí a vymlouvat se, že aby hra nebyla náročná, tak musíte platit za mikrotransakce je hloupost. Hra nabízí spoustu zábavných prostředků, jak se miktransakcím vyhnout.
Doporučuji na začátku odkrýt většinu mapy a postupně skupovat ihned společenské kluby, protože pak se začne hromadit v truhličce v kavárně dost peněz. Mám asi pouze 3 společenské kluby a každých 10 minut mi přibyde 1000 F.
- xakrurychle
- Začátečník

-
tak u me to funguje, kdyz hraju xkrat, tak se mi v tech co-op misich ty body podarilo nasbirat vsechny..Kositch píše:Včera jsem hrál coop a i když ho zopakuju, tak sice dostanu nové oblečení, ale body už ne a zůstává mi např. stále jen 2/4 bodů. Takže coop má smysl hrát např. 3x pokud lze odemknout 3 nové kusy oblečení, ale body na vylepšení dovedností další už nezískáváš. Myslím si, že počet bodů je odvislý od počtu diamantů, tj. obtížnosti coop mise. Tam kde jsou 2, tak jsem dostal 2 body, tam kde byly 3, dostal jsem 3 body....xakrurychle píše:ok dik, s tema bodama v co-op se ti to taky "dari" jako me, nebo mas treba i za jednu hru vsech (např) 5 bodu?
Jinak nové body dostáváš i po dokončení misí single playeru. Ale kdo chce levelovat rychleji, má spoustu možností získávat vylepšení/body/peníze plněním okolních misí a vymlouvat se, že aby hra nebyla náročná, tak musíte platit za mikrotransakce je hloupost. Hra nabízí spoustu zábavných prostředků, jak se miktransakcím vyhnout.
Doporučuji na začátku odkrýt většinu mapy a postupně skupovat ihned společenské kluby, protože pak se začne hromadit v truhličce v kavárně dost peněz. Mám asi pouze 3 společenské kluby a každých 10 minut mi přibyde 1000 F.
HELP:
narazil jsem na dva nomad pointy, ktery nejdou sebrat..jeden je myslim v sorbonne, a druhy uz ani nevim.
proste k nemu prijdu, ale at na nej nabiham jak chci, tak ho neseberu..
dale uz hraju i ty nomad mise na telefonu. ale nejak nerozumim tem žlutooranzovym koleckam s logem nomad pointu..kdyz na ne kliknu, tak dostane nejake body a najednou se zacne pocitat cas ( nekde treba 5 hodin, nekde hodina..)k cemu to je?
a btw. ty riddles, to je masakr...to absilutne nemam sanci rozlustit, mam problem ty znaky najit i kdyz si prectu na netu navod
- Hladis
- Moderátor

Takze mikrotransakce jsou pro lenochy. Kdo tu hru chce hrat a ne jen prolitnout, tak není potřeba nic platit a jen plnit ukoly a otvírat truhly. Kontentu tam je opravdu plno a docela se az bojim hraci doby. Cekal jsem, ze to proletim, ale asi u toho skejsnu.
Ukoly zatím vcelku ok. V pribehu jsem se stal teprve asasínem ( po dni hrani). Pribeh mi nic nerika a vesmes je to casto pro me WTF. To asi protože jsem předchozí hry nehral. Dobry je, ze velka část ukolu se da resit vice zpusoby, ale ja stejne volil spise savli v hrudniku. Preci jen nejsem Garrett, ale zabijak.
Obtiznost tedy není uplne trivialni a clovek skonci s vlastnimi strevy na parizsky ulici jedna radost. Není problém se dostat s nejakymi lumpy do krizku a zezadu vam najednou zmeri teplotu "policajt" savli. Provokovat partu maniku s halapartnami taky nedopadlo uplne dle predstav. Ikdyz je trochu blby, když vas sejmou z pistole i přes dav, v kterym jste schovan. Tedy kulky jsou navadene. Hrac proste musí při behu klickovat jak zajic. AI jinak zase nijak chytrosti nehyri, ale s chytrejsi AI by to byl asi ocistec. Umira se proste casteji a konkurent SoM je tedy jednodusi. Tam aby jste umreli, tak se musite docela snazit a pridat trochu nesikovnosti. Tady vas probodnou jedna radost, ani nestacite podekovat.
Ukoly zatím vcelku ok. V pribehu jsem se stal teprve asasínem ( po dni hrani). Pribeh mi nic nerika a vesmes je to casto pro me WTF. To asi protože jsem předchozí hry nehral. Dobry je, ze velka část ukolu se da resit vice zpusoby, ale ja stejne volil spise savli v hrudniku. Preci jen nejsem Garrett, ale zabijak.
Obtiznost tedy není uplne trivialni a clovek skonci s vlastnimi strevy na parizsky ulici jedna radost. Není problém se dostat s nejakymi lumpy do krizku a zezadu vam najednou zmeri teplotu "policajt" savli. Provokovat partu maniku s halapartnami taky nedopadlo uplne dle predstav. Ikdyz je trochu blby, když vas sejmou z pistole i přes dav, v kterym jste schovan. Tedy kulky jsou navadene. Hrac proste musí při behu klickovat jak zajic. AI jinak zase nijak chytrosti nehyri, ale s chytrejsi AI by to byl asi ocistec. Umira se proste casteji a konkurent SoM je tedy jednodusi. Tam aby jste umreli, tak se musite docela snazit a pridat trochu nesikovnosti. Tady vas probodnou jedna radost, ani nestacite podekovat.
- xakrurychle
- Začátečník

-
technicka pro hrace na ps4 nejspis..
dva dny byla sign in ps plus zdarma, s tim, ze tim zpusobem lze hrat co-op mise...nicmene tam bylo psano, ze ani po uplnynuti te doby zadne penize chtit nebudou a ejhle..dva dny pryc a ja uz nemuzu hrat co-op..
1) mate to taky tak nekdo
2) to jako myslej vazne?
dva dny byla sign in ps plus zdarma, s tim, ze tim zpusobem lze hrat co-op mise...nicmene tam bylo psano, ze ani po uplnynuti te doby zadne penize chtit nebudou a ejhle..dva dny pryc a ja uz nemuzu hrat co-op..
1) mate to taky tak nekdo
2) to jako myslej vazne?
- Marek4
- Červená karta

-
tak objednáno, čekám než mi dojde klíč, doufám že nebudu litovat a hru si užiju, pak sem postnu nick kdo by chtěl zahrát v coopu 
mimochodem po dohrání je svět otevřen jakémukoliv vyžití ?
mimochodem po dohrání je svět otevřen jakémukoliv vyžití ?
- Hladis
- Moderátor

Tak ty hadaky na otevreni zbroje jsou skutecne hardcore. Pres několik jsem se prokousal, ale nektery bez navodu ani prd. Jinak toho obsahu ma ta hra opravdu mraky. Jsem myslel ze to bude rychlovka jak SoM a ono prd. Tohle bude na hodne dlouhou dobu.
- Riku
- Začátečník

Hádanky jsou parádní
jinak nasvícení scény uvnitř Notre damu neskutečý, z toho jsem se fakt posadil na prdel.. a to jsem to hrál na xboxu 
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Kositch
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
A pak ať v recenzích píší, že vedlejších misí již moc není a že bez mikrotransakcí si člověk skoro ani neškrtne. Hraji už třetí den jen defacto vedlejší mise, baví a stále nemám ani odkrytou celou Paříž... Výzbroj mám už 4/5 a peníze ani řešit nemusím, protože společenské kluby mi vydělávají 10700 F každých 15 minut.Hladis píše:Tak ty hadaky na otevreni zbroje jsou skutecne hardcore. Pres několik jsem se prokousal, ale nektery bez navodu ani prd. Jinak toho obsahu ma ta hra opravdu mraky. Jsem myslel ze to bude rychlovka jak SoM a ono prd. Tohle bude na hodne dlouhou dobu.
Myslím si, že tvůrci udělali otevřený svět naprosto skvěle. Tady máš Paříž, celá je odemčená, všechny mise úkoly též a dělej si hráči co chceš. Pokud nechceš hrát příběh, nemusíš. Jen vedlejší úkoly a mise bych viděl na 20-30 hodin herní doby.
Škoda, že v jádru naprosto parádní hru podkopala v recenzích první vlna kritiky kvůli technické stránce. Ta vlastně není až tak špatná. Pro mě graficky naprosté orgie. Ano, kvalita grafiky je stejná jako Black Flag, ale tím, že je vše zasazené do husté zástavby Paříže se stovkami interiérů, živými ulicemi, tak to vše působi velmi dobře, neřknu-li skvěle...