Ale musím podotknout že jsem si s nastavením hrál asi 2 hodiny než jsem konečně přišel na to, jak to všechno skombinovat aby to vypadalo dobře a jelo dobře
Call of Duty: Advanced Warfare
Moderátor: Baneshee
- Spark
- Začátečník

-
Re: Call of Duty: Advanced Warfare
Tak to potom vážně nechápu
mě to jde v pohodě a to mám podstatně slabší GPU
Ale musím podotknout že jsem si s nastavením hrál asi 2 hodiny než jsem konečně přišel na to, jak to všechno skombinovat aby to vypadalo dobře a jelo dobře
Teda nakonec jsem zjistil že stačí vypnout to kešky
a preload shaderů. To teda povolí přeskočit ten filmeček při načítání jak se dokončí loading do poloviny. Druhá polovina jsou ty přednačítané shadery 
CPU: i7 7700k delid@5.0Ghz|Cooler: Kraken X31|MB: Z270 Krait|SSD 1: EVO 850 500GB|SSD 2: MX100 256GB|HDD: 2x WD ~2,5TB|GPU: ASUS 1070 Ti Strix OC@2Ghz|RAM: Corsair DDR4 3000MHz CL15 2x8GB|Zdroj: RM650x 80PLUS GOLD|Case: S340 Black&White|Monitor: C24FG73 24" 144Hz
- zaxxon
- Začátečník

-
Tahle hra je fakt uz jen trapnej a nezazivnej recyklat..hlavne dat na zacatku politicky korektniho bubaka s partou americkejch buziku, co mu odpovi hu ha a pak uz zase dokola, bez jakyhokoliv napadu :/ casy MW2 a 3 se uz tezko vrati.
Aspon ze Zampella tvori dal..zlatej Titanfall, to je paradni a zabavna rezba..COD by musel delat zase Infinity ward, aby to za neco stalo..
Aspon ze Zampella tvori dal..zlatej Titanfall, to je paradni a zabavna rezba..COD by musel delat zase Infinity ward, aby to za neco stalo..
- LoCo99
- Začátečník

časy mw 3 - tady je kritika na místě když někdo považuje mw3 za dobrou hru
z black ops 2, mw3, ghosts a AW je imho AW jedinej díl kde se dá říct že se něco změnilo
stejně nemá cenu to řešit, ta serie je sra*ka už asi 7 let
stejně nemá cenu to řešit, ta serie je sra*ka už asi 7 let
- zaxxon
- Začátečník

-
Nevim, me se MW3 jeste celkem libilo a bavilo me, tezko to nejak definovat, ale bylo to sladenim grafiky, zvuku zbrani, efekty, hratelnosti atd. U dalsich dilu co delal ten Treyarch uz to bylo jiny, uz se mi to nelibilo a nebavilo me to. Ta hra by mela byt zabavna arkada (o nejaky realisticnosti se Tu neda mluvit) a to uz proste alespon pro me neni. V tomhle je treba Titanfall xkrat lepsi a to I co se naroku na grafiku tyce a pritom vypada paradne..Je to o lidech ten Zampella a spol. to proste umi:)
- Pepa1
- Mírně pokročilý

-
za mně souhlas - COD MW3 bylo lépe sladěné, víc se mi líbila grafika i příběh....
- An7yk
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Má tato hra smysl instalovat na SSD disk? Kromě zkrácení loadingů, to překousnu... Mám trochu problémy s tím, že každá mapa po načtení se zezačátku tak 30 dost seká, než se to asi dočte a srovná ... a to mi vadí, většinou stihnu i několikrát umřít
Moje základní sestava jest core i7 840, 8 GB DDR3 a HD 7770 Vapor-X 1 GB. Momentálně to mám nainstalované na starším SATA 2 Samsung F1 1 TB, ale kdybych odmazal něco z SSD Samsung 840 tak by to asi i šlo ... ale kdo má znovu stahovat ty desítky giga
Moje základní sestava jest core i7 840, 8 GB DDR3 a HD 7770 Vapor-X 1 GB. Momentálně to mám nainstalované na starším SATA 2 Samsung F1 1 TB, ale kdybych odmazal něco z SSD Samsung 840 tak by to asi i šlo ... ale kdo má znovu stahovat ty desítky giga
Hraju všude všchno se všema za všech okolnosti 
- Vlastik80
- Začátečník

-
Podle mě to valný smysl nemá, tím spíše když hru máš již rozehránu a stahování tun dat tě neláká. Kašlal bych na to. Kamenem úrazu hry je možná její optimalizace popř. tak jako tak hw náročnost, pokud člověk nemá top class hw, tak musí počítat s tím že to nebude ok, pominu-li jak ok to jede na top hw. Neřešil bych to, ale pokud ti to nedá, tak hru na SSD přesuň/instaluj a uvidíš sám zda to mělo valný a výrazný smysl. 
- An7yk
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
No a tomu jsem chtěl předejít a napřed se zkusit zeptat jestli to někdo už zkoušel
mám jen hloupé O2 a zase by mi to zabralo 4-5 hodin
Nooo tak uvidim 
Hraju všude všchno se všema za všech okolnosti 
- Vlastik80
- Začátečník

-
Nevím, ale podle mě se dají hry přesouvat z disku na disk, neříkám že to jde vždy, ale já s tím zatím u her Originu/uPlay ani Steamu problémy neměl.
- flukes
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Poslední dny mi to opět hlásí že se nelze připojit, neví někdo něco?
CPU i7 10700k@5000/1.3V, Noctua NH-U12P SE2, Asus ROG STRIX Z490, SSD M.2 Samsung 970 EVO plus 1TB, HDD 3TB, 2TB, Patriot VIPER Steel 16GB DDR4 4400, GeForce RTX 2080 Ti Phoenix GS 11GB GDDR6, Pioneer BDR-0Ś09XLT, Samsung SH224, 22" LCD Acer XB252Q Predator, CoolerMaster HAF 942, EVGA 1000 P2
- Blizzard
- Začátečník

-
Dneska jsem využil free multiplayeru AW a pěkná shitka .... přijde mi to stějně rychlé jako předešlé díly (říkali, že to má být ještě rychlejší), zbraně uplně o ničem, žádný požitek z hraní, všeci tam skáčou jak králíci .... fuj
- zdenulinek
- Začátečník

-
No já jsem nevěděl co si zahrát tak jsem si hru jako první ze série COD tuto koupil a lituji toho.
Když jsem si zapl jako první Singl tak se to docela dalo. ALe po chvilce už nuda takže jsem přepl na multiplayer. Asi 5x jsem se snažil vůbec připojit online nakonec jsem se tam dostal a pak když jsem si dal deathmatch tak to začlo. První hra luxus nečekal jsem to skoré 22:0 první v tabulce jenže to jsem byl s lvl 1 max 5. Pak jsem dal znovu deathmatch a už jsem jen umíral proč asi ? lvl 3 proti lvlum 40+ na to když jsem naposledy hral battlefielda 3 který je výrazně pomalejší než toto. Lituji hru jsem po 2 zapasech odinstaloval a už ji nemíním znovu hrát zbytečný peníze jako za battlefielda 4... Každej bude psát že jsem noob.. Ale trochu vybalancovanost by nebyla špatná.
Když jsem si zapl jako první Singl tak se to docela dalo. ALe po chvilce už nuda takže jsem přepl na multiplayer. Asi 5x jsem se snažil vůbec připojit online nakonec jsem se tam dostal a pak když jsem si dal deathmatch tak to začlo. První hra luxus nečekal jsem to skoré 22:0 první v tabulce jenže to jsem byl s lvl 1 max 5. Pak jsem dal znovu deathmatch a už jsem jen umíral proč asi ? lvl 3 proti lvlum 40+ na to když jsem naposledy hral battlefielda 3 který je výrazně pomalejší než toto. Lituji hru jsem po 2 zapasech odinstaloval a už ji nemíním znovu hrát zbytečný peníze jako za battlefielda 4... Každej bude psát že jsem noob.. Ale trochu vybalancovanost by nebyla špatná.
Deska Gigabyte 880GA UD3H, Procesor Amd Phenom x6 1090T 3.2Ghz, Graf.Karta Evga Gtx 580 SC, Ram Corsair Vengeance 1600Mhz 2x4Gb, Zdroj Corsair GS800{W}, Cpu chladic Cooler Master v8, Bedna Zalman z9 plus
- Loki5567
- Moderátor

Hrál jsem díly předtím, na STEAMu na ty free akce a pokud máš low lvl, nemáš moc šanci. Už jen to že mají featurky navíc a ty máš prdlačky.
CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D@5450Mhz // MB: Asus ROG Crosshair X870E Hero // RAM: G.Skill Trident Z5 Neo 2x16GB 6000Mhz@6400 30-38-38-96 // GPU: MSI RTX 3090 Gaming X Trio // Storage: Corsair MP510 480GB + Corsair MP510 960GB + Crucial P3 Plus 2TB // PSU: Corsair HX1000i + CableMod Kit // Case: Phanteks EVOLV X // Cooling: Bykski XPR-C-M Silver + EK-Quantum Vector RTX 3090 + 2x SC Protium 150 D5 Polished Silver + Alphacool NexXxoS XT45 X-Flow 360 + EK-CoolStream SE 360 + 6x NoiseBlocker NB-Eloop B12-PS PWM + Watercool MO-RA 3 360 + 9x ARCTIC P12 Pro //
- pute
- Začátečník

Nedávno jsem začal hrát mulťák, a i na low levelech to docela jde, stačí používat předvytvořený classy (tam jsou i perky a zbraně, který ještě nemáš odemčený).
Dost mě ale štve, že dostanu nějakou zbraň, nebo něco a je u toho šipka dolů - když na to kliknu, vyskočí STEAM shop a dokupte DLC. To fakt trochu přehnali.
A přijde mi, že to moc lidí nehraje, některý módy (třeba Mosh Pit) nenajdou vůbec lautr nic.
Dost mě ale štve, že dostanu nějakou zbraň, nebo něco a je u toho šipka dolů - když na to kliknu, vyskočí STEAM shop a dokupte DLC. To fakt trochu přehnali.
A přijde mi, že to moc lidí nehraje, některý módy (třeba Mosh Pit) nenajdou vůbec lautr nic.
Casio SF-4300R, 32kB + PANASONIC CR2032 3V Lithium
- Loki5567
- Moderátor

COD bych řekl že spíše upadá, každej díl je horší a horší. Nechápu lidi co koupí na steamu COD za 60EUR. Hrál jsem betu toho nového Black Ops 3 a pořád to samé
Zlaté Modern Warfare 1 tedy COD4.
CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D@5450Mhz // MB: Asus ROG Crosshair X870E Hero // RAM: G.Skill Trident Z5 Neo 2x16GB 6000Mhz@6400 30-38-38-96 // GPU: MSI RTX 3090 Gaming X Trio // Storage: Corsair MP510 480GB + Corsair MP510 960GB + Crucial P3 Plus 2TB // PSU: Corsair HX1000i + CableMod Kit // Case: Phanteks EVOLV X // Cooling: Bykski XPR-C-M Silver + EK-Quantum Vector RTX 3090 + 2x SC Protium 150 D5 Polished Silver + Alphacool NexXxoS XT45 X-Flow 360 + EK-CoolStream SE 360 + 6x NoiseBlocker NB-Eloop B12-PS PWM + Watercool MO-RA 3 360 + 9x ARCTIC P12 Pro //
- pute
- Začátečník

Je to bohužel tak. Kdysi jsme s kámošema hráli hodně CoD 1, to byla fakt pecka. Pak Modern Warfare (CoD4) byl taky parádní, ty další díly už byla jen recyklace. Black Ops je total průšvih. Advanced Warfare jsem sehnal za pár stovek, tak jsem to zkusil. Single je dost nudnej, totálně předvídatelnej a není tam nic, co by člověka překvapilo, ani z čeho by si člověk sednul na zadek.
Multiplayer je klasický CoD, akorát se hodně blíží TitanFallu (kterej je podle mě zajímavější, bohužel to ale moc lidí nehraje). Nejhorší je ten obchodní model - kup si hru za 60 EUR, pak si dokup další DLC ...
Multiplayer je klasický CoD, akorát se hodně blíží TitanFallu (kterej je podle mě zajímavější, bohužel to ale moc lidí nehraje). Nejhorší je ten obchodní model - kup si hru za 60 EUR, pak si dokup další DLC ...
Casio SF-4300R, 32kB + PANASONIC CR2032 3V Lithium