TEST: Anizotropní filtrace AMD vs. Nvidia

Cokoli se týká koupě nové grafiky, upgradu starší či porovnání různých typů.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

Ingamacek
Červená karta
Červená karta

Re: TEST: Anizotropní filtrace AMD vs. Nvidia

Příspěvek od Ingamacek »

kepler
Obrázek
0martas0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 0martas0 »

Pěknej test Ache. :) Provedení super stejně jako jinýho testu.
Ache
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ache »

díky... :wink:

Mimochodem si tak prohlížím testy HD6000 generace abych si ověřil zda ten screen HD6900 co mam v testu je opravdu HD6000 generace. (je mi fakt záhadou že tam není vidět náznak vyššího shimmeringu proti HD7000 :| ) A zjistil jsem, že nejen CB... ale i starý dobrý anandtech kdysi převzal můj screenshot směrovaný tehdy na adresu AMD:
http://www.anandtech.com/show/3987/amds-radeon-6870-6850-renewing-competition-in-the-midrange-market

Zajímalo by mě kde to vyhrabali. když já jsem ven na extrahardware vypustil ten se šipkama: :)
http://www.abload.de/img/trackmania_hd5870_16af86gw.jpg

ps.
Pokud tu někdo máte HD6800/6900 generaci, zkuste udělat kontrolní screen jestli to opravdu sedí a AF tester v tomhle případě horší filtraci HD6000 generace proti HD7000 není schopen odhalit.
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
webwalker
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od webwalker »

AFTester1.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Chtěl bych se stát profesionálním pískačem. Už teď jsem v tom sice hvězda, ale chtěl bych se ještě zdokonalit a začít se tím živit.
GPUreport.cz
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“