Sestava pro kancl i jako HTPC

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Honzik1
Nováček
Nováček

Re: Sestava pro kancl i jako HTPC

Příspěvek od Honzik1 »

pilarius píše:Inu, na zvuk má každý jiné nároky. Máš to objednané přes net, takže je můžeš vyzkoušet a kdyžtak vrátit. Když jsem si nedávno vybíral sluchátka v podobné cenové hladině, pročetl jsem toho fakt hodně a nakonec jsem vybral Superluxy, přičemž podobné ohlasy byly třeba právě i na Audio Technicu. Musím říct, že jsem v životě tak kvalitní zvuk neslyšel, a to jsem pár herních sluchátek (včetně Asusů za dva tisíce) už ozkoušel, nemluvě o různých sluchátkových klasikách Sony či Panasonic (i když se nejednalo o ty dražší modely).
Mimochodem: víš, že Windows samotné (a prakticky veškeré softwarové hudební přehrávače v nich) mají ekvalizér? Potom není tak zajímavé, jak sluchátka hrají nastavená z továrny, ale jak doopravdy dokáží hrát, když si to jejich majitel přeje (a nechřestit).
Každopádně jsou to tvoje peníze, tvá rozhodnutí - takže ti přeju, aby ti to šlapalo tak, jak si představuješ. :)
Každopádně si stojím za tím, že za lowendovku to jsou vyhozené peníze, protože tu pak prodáš za nula nula nic, zatímco po pár stovkovém příplatku jsi mohl mít třeba tohle a upgrade bys nejspíš nikdy nemusel řešit: http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=116&t=211409. Sorry, musel jsem. :-D
Mám externí zvukovku Creative Surround X-FI 5.1 pro. Jinak samozřejmě je vyzkouším a kdyžtak je vrátím. Které sluchátka Superlux sis koupil? Že bych je případně, že mi Creativy nebudou vyhovovat vyzkoušel. Díky!
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

HD 668B. Co můžu jako amatér (s integrovaným zvukovým kodekem) posoudit, hrají tak, jak se píše v recenzích - naprosto vyváženě, a když si člověk něco pošteluje ekvalizérem, tak s tím nemají taky žádný problém. Nejsou ale na dlouhé poslechy - málo větrají a přítlak je taky trochu větší, než by musel být. Navíc mi ten zvuk přijde tak věrný, až se mi zdá delší poslech sám o sobě jako poněkud vyčerpávající. :-D
Recenze viz třeba zde:
http://www.headfonia.com/superlux-hd668b/2/
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
Chief4
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Chief4 »

na sluchátka superlux jsem narazil na youtube, nevymejšlel jsem nic a asi za minutu už jsem je měl objednaný, přijdou cca za tejden
9800x3d, 5080, 4k@240Hz OLED
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“