Zdravim, dostal se mi pod ruce tenhle notes, ktery zda se ma problem s gpu.
http://postimg.org/image/x8gtb41ut
http://postimg.org/image/ae66bz6et
Tady jsou nejake obrazky z toho co se na nem odehrava. Pri snaze vlezt do biosu naskoci jen cerna obrazovka a je nutny force off. Vetsinou je problem spustit windows, do nouzoveho rezimu me to pusti, ale stale zobrazuje takhle, tzn je docela obtizne cokoli delat. Povedlo se mi odinstalovat a znovu nainstalovat ovladace gpu. Po prvnim nastartovani vse bezelo jak ma, dostal jsem se do biosu. Po restartu se problem ale zase vratil. Muj odhad je poskozeni grafiky, ale nikdy jsem se s tim nesetkal, tak prosim o radu.
Dekuji
acer extensa 7630 pravdepodobne problem s gpu
Moderátor: Don
- fix186
- Začátečník
-
- orgasmic
- Začátečník
-
- fix186
- Začátečník
-
Re: acer extensa 7630 pravdepodobne problem s gpu
A ma to smysl pokud se ten problem projevuje i mimo OS? Tzn to "kostickovani" se projevilo i v biosu, kdyz uz se mi do nej povedlo dostat.
EDIT: jeste dodavam, ze kdyz jsem se dostal ke crashdumpu tak bluescreen ktery to obcas taky vyhodilo ukazoval na drivery grafiky, proto ten pokus reinstalovani.
Ted jsem ho zapnul a normalne nabehl, bez jakychkoli problemu. Po restartu se tvaril, ze zase nabehne, ale zakoncil to pro zmenu bluescreen
EDIT: jeste dodavam, ze kdyz jsem se dostal ke crashdumpu tak bluescreen ktery to obcas taky vyhodilo ukazoval na drivery grafiky, proto ten pokus reinstalovani.
Ted jsem ho zapnul a normalne nabehl, bez jakychkoli problemu. Po restartu se tvaril, ze zase nabehne, ale zakoncil to pro zmenu bluescreen
- orgasmic
- Začátečník
-
Za zkousku nic nedas. Reinstal OS a ovladace pouze z webu vyrobce notebooku.
Asus Rog Strix G18
- fix186
- Začátečník
-
Je vubec mozne aby pokazeny os zpusoboval chyby jeste v biosu, pred samotnou inicializaci os?
I kdyz jsem z toho vytahl hdd tak byl problem stale stejny...
I kdyz jsem z toho vytahl hdd tak byl problem stale stejny...