Pekný deň prajem,
nutne potrebujem obnoviť jeden súbor, ktorý si neviem nájsť v počítači, s týmto súborom som naposledy pracoval približne v máji minulého roku, je to vlastne textový dokument. Na 100% som si istý, že som ten súbor ničím nenahradil po tom, ako som ho odstránil, to znamená že tam ešte niekde musí byť.
Avšak skúsil som pár programov na obnovu týchto súborov, ale nikde som ten súbor nenašiel, aj mi jeden z nich dával najavo že tam je, ale v niakej zakódovanej reči ktorej som vôbec nerozumel, boli to vlastne len niaké znaky.
Použité programy:
Recuva
Scavenger Recovery
Pandora Recovery
Dalej som radšej neskúšal to, že by som vytvoril novú zložku s rovnakým názvom, a skúsil dať obnoviť predchádzajúce verzie, nakoľko som to na test skúšal s dalším .txt súborom a vôbec mi ho neobnovilo, takže nechcem risknúť to, že by som ten súbor prepísal, a už ho nikdy nedostal speť.
Dúfam že tu sú niaký profíci na software a budú mi s tým vedieť niak pomôcť a niak ten súbor vytiahneme, Ďakujem.
Obnovenie zmazaných položiek
- ZnamisCA
- Začátečník

- zombux
- Odborník PCT

Re: Obnovenie zmazaných položiek
really? takže po smazání souboru už na disku nedošlo absolutně k žádným změnám, žádnému vytvoření nového souboru nebo změně existujícího? je úplně jedno že jsi nezaložil nový soubor se stejným jménem, jde o fyzické umístění na disku. pokud se ten disk normálně dál používal, soubor je dávno v háji, můžeš mu říct pápá.ZnamisCA píše:Na 100% som si istý, že som ten súbor ničím nenahradil po tom, ako som ho odstránil, to znamená že tam ešte niekde musí byť.
ignorelist: kremrole a dezoláti