Far Cry 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Far Cry 4

Příspěvek od RaZZoR »

Medvědí lov
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

parada :)
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Na týhle náhorní plošině jsem taky byl, pecka.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

jakej vozíte loadout ? já používám na první slot shredder nebo jak se to jmenuje, ten tlumenej rychlík-samopal (tim se dá všechno zabíjet do headshotu bez míření), na druhym slotu mam .87 (signature brokovnice do jedný ruky, na štyřkolce jezdim jak terminátor) , třetí slot compound bow tušim (mam tendence si to měnit za sniperku ale vždycky si řeknu že luk je víc multi když umí i výbušný a zápalný střely), čtvrtej slot nelze upřít banánometu, nejvíc OP věc navíc s 50 nabojema

ve hře je sice spousta fajn zbraní , ale já stejně zabíjim nejvíc lidí takedownama protože se snažim hrát na co nejvíc XP , ikdyž nevim proč když už mam 20 volnejch skill pointu a nemam je za co utracet
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

Ja furt klasika A2000 tu malu kurwičku a P416
Starašne rad hádžem nože :)

Inak este taka otazka :

Far Cry 4 je prakticky moje prve Far Cry , stare som len skusil kvôli grafike /dvojcipove VGA a tak :roll: /

No chapem , zbieraju sa prachy, kvety, maso , truhlice ...
Jasnacka mozem to vsetko predat u predavaca, obchode alebo v tej skrini .
A da sa nieco aj s tych veci vyrabat ? Ci ked mam plny batoh tak to mam vzdy vsetko predat ???
Lebo ja to predam a potom si kupim ammo, zbrane , heal a tak ...
Ozaj neviem :oops:

Dakujem
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

no z masa máš návnadu, z kvítí máš fet všeho druhu a z kůží craftíš upgrady, jinak nic

ve trojce sem si teda pro pobavení četl ještě ty popisky u toho
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

čiže tie kože nemám predávať hneď ?
A no co mi je fet ? Resp. jak se dela ? :oops:

Ja si asi zoženiem nejaký manuál :)
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

podržíš tab a už to uvidíš, pokud to nejde tak potřebuješ odemknout nějakej skill

já to nepoužívám skoro nikdy, jeden ti zvýší odolnost a dá ti větší sílu, další ti dá wallhack, + tam je dejchání pod vodou myslim

a ty kůže, no podívej se do toho crafting menu a tam vidíš co potřebuješ, myslim že ta hra pokud dáš ten quick sell tak ti prodá ty kůže který aktualně nepotřebuješ (nechá ti ty potřebný + raritní samozřejmě pokud je máš)
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

dik
ulver
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ulver »

V niektorych krabicovych verziach hier zvyknu byvat manualy, preto a pre zberatelsky pozitok osobne preferujem krabicovky. :)
„Štěstí řídí naši věc lépe, než jsme si dovedli přáti. Neboť hleď, příteli Sancho Panzo, tamto se ukazuje třicet nebo ještě o trochu více ohromných obrů, s nimiž míním zápasit a všechny je pobít a jejich kořistí počne naše bohatství. A bude to spravedlivý boj a velká zásluha před bohem odstranit takové býlí s tváře země.“
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

Obrázek

Burn them ! :)
morke
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od morke »

Udělali mi radost, že po pálení polí s konopím ve třetím díle se teď spalují maková pole :D .
PC: I5-11600K, Gigabyte Z590 UD AC,
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

překvapilo mě když jsem u toho hořícího opia stál tak to zaměřování byl celkem hardcore :D
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Taky sem to tam podpálil, protože ta kráva Anita nebo jak se menuje, mě sere. :mrgreen:
zhor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zhor »

Ja ted po druhy zkousim naopak ubranit ty pole pred spalenim a je to daleko tezsi nez je zapalit. Ty kokoti hazej molotovy na vsechny pole soucasne a navic jeste vypinaj zavlazovaci pumpy, takze musim jak trotl litat od jednoho k druhymu a jeste strilet a krejt se, docela husty...
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Teprve sem se dostal k druhý misi Yogi a Reggie, a je velká škoda, že ty zmrdy nemůžu odprásknout. Ještě sem za celou hru nepotkal sympatickou postavu. Vyšinutej pambíčkářskej negr, uječená feministka, dva zhulenci, rádoby tvrďák ale přitom posránek Hurk.. děsná skvadra. Oddělal bych je všechny :mrgreen:
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

jo zatím to je docela WTF no, takhle si to tam žít tak opium je fakt asi jediný řešení :D
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

hej ten Yogi a Reggie su feťacky bastardi
a furt robia cloveku chut na jointa :-D
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Kdyby někdo chtěl mohu prodat Far Cry 4 Season Pass. Více do zpráv :)
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

První mise v šangrila, a jen si řikám, wtf kurva? Vůbec mi to do hry nesedí, jak kdyby tam chtěli naroubovat stejnej trip, jako byl ve trojce po houbách apod.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“