Assassin's Creed: Unity

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Loki5567
Moderátor
Moderátor

Re: Assassin's Creed: Unity

Příspěvek od Loki5567 »

Ještě to asi nezačlo nebo nevím jak to funguje :( taky by mě to zajímalo :)
CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D@5450Mhz // MB: Asus ROG Crosshair X870E Hero // RAM: G.Skill Trident Z5 Neo 2x16GB 6000Mhz@6400 30-38-38-96 // GPU: MSI RTX 3090 Gaming X Trio // Storage: Corsair MP510 480GB + Corsair MP510 960GB + Crucial P3 Plus 2TB // PSU: Corsair HX1000i + CableMod Kit // Case: Phanteks EVOLV X // Cooling: Bykski XPR-C-M Silver + EK-Quantum Vector RTX 3090 + 2x SC Protium 150 D5 Polished Silver + Alphacool NexXxoS XT45 X-Flow 360 + EK-CoolStream SE 360 + 6x NoiseBlocker NB-Eloop B12-PS PWM + Watercool MO-RA 3 360 + 9x ARCTIC P12 Pro //
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

Obrázek

škoda že ten upload zmrví kvalitu, tenhle by si zasloužil plné rozlišení
xakrurychle
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xakrurychle »

nevi nekdo jak sebrat kokádu a bednu v district vedome/toulouse ( proste nekde tam :))

oboje se jeví být v podzemí, ale vchod do podzemí je tam klasicky vyznačen těmi schody, nicmene kdyz tam prijdu, je tam jen stena budovy a "paloucek" travy..
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Pokud je to to co si myslim, tak tam se probouras az v pribehu.
xakrurychle
Začátečník
Začátečník

jj, vyreseno. dik
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

AC: Unity - názor

Příspěvek od Vlastik80 »

:arrow: https://www.youtube.com/watch?v=ZbVp8Rz ... age#t=2784
Čas 46:24, obsahuje spoilery, takže pozor pro ty, kteří by zcela náhodou hru ještě nedohráli !

> s názorem celkem souhlasím, jasně, jsou lidi co tomu dají 100% a je to pro ně hra roku, ale já to prostě vidím jako onen hráč
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

lidi docela casto drzkujou na mikrotransakce, chapu proc, ale vzdyt je uplne jednoduchy s nima vyj3bat,prepnu si hru offline a cheat enginem si nahazim tolik penez,kolik budu chtit,a kdo s tim umi fakt hodne,jde hacknout i pocet tech helix pointu za realny prachy,ale tam uz to maji chraneny a kdyz si s tim clovek hraje,hra spadne,ale nepochybne to pujde obejit...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
xakrurychle
Začátečník
Začátečník

příběh nuda, hlavní charakter nemastnej neslanej, zbytečný technický věci který mě při hraní akorát s*rou...

you must become anonymous to disable the bell/ open the chest/atd - a to jako proč? tyhle prodlevy mě fakt štvaly, nechápu proč si to nemůžu dělat pole sebe..např jsem v hloučku, hodim tam smoke, no a v té chvíli zničím zvon...easy

2) nevím proč bych se prostě nemohl vzdálit od někoho v nějaký misi...pak se najednou stane - too long away from someone - desynchronization - prostě jen tak, bez upozornění, a restart mise...

takovejch věcí mě v té hře točí fakt hodně...

ještě jsem to celé nedohrál, ale už asi půjdu zabít toho templáře Germaina...

overall - žádná extra modernizace/inovace, 5/10, možná je to přisný, ale příští rok si koupi rozmyslím...
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vlastik80 »

Tohle právě drží hru nahoře aby se nedala tak snadno dohrát a proběhnout. Počkej na další díl - Victory, podle mě bude lepší než toto, i když i tato hra má hodně příznivců. :)
del42sa
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od del42sa »

"The more you buy, the more you save" AI everywhere - Nvidia CEO at Computex 2023 https://www.youtube.com/watch?v=FhlE3m1trM4
Vega Primitive Shader combines the functions of vertex and geometry shader and with the right knowledge you can discard game based primitives at an incredible rate" https://pcper.com/2017/01/amd-vega-gpu- ... tecture/2/

MSI MPG GUNGNIR 110R White | CPU AMD Ryzen 7 9700X Granite Ridge | DeepCool AK500 White | GPU Sapphire Pure RX 9070 XT 16GB plus UV | MB MSI MAG X670E GAMING PLUS WIFI | 32GB DDR5 A-DATA XPG LANCER RGB Dual KIT 7200 MHz | system HDD SSD M.2 Kingston FURY Renegade NVMe 1TB | Seagate Baracuda HDD 1TB SATA III | data HDD WD RED 1TB SATA III | Quad HD VA monitor 27" MSI Optix G27CQ4 Free Sync 165 Hz 10bit HDR | Soud Blaster Audigy Fx | PSU MSI MAG A850GL 850 W 80 PLUS Gold PCIe 5 II | Win 10-64 bit Pro
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

xakrurychle:
V misi kolem tebe probihaji nejaky udalosti, je logicky, ze nemuzes jit nekam do ksa a pak se vracet, když to na tebe nepocka. To ani nedava logiku. Jinak to ze se vzdaluješ ti hra oznami. Dal nevim, ale mise si delam podle sebe a často to skonci i jinak, nez jaky moznosti dali vyvojari. Vesmes je vetsi množství zpusobu reseni a stylu. Jsou tam urcity hinty jak to udelat, ale vesmes cokoliv jsem udelal jak chtěl. Je tam pak i opakovatelnost tech misi s tim, udelat to pokazdy jinak.

Alfajk:
V ty hre muze cheatovat tak sasula, co to nekde upiratil a chce to jen rychle proletet. Stejne tak mikrotransakce jsou skutecne jen asi pro postizeny a vylozeny lenochy. To mi pak unika, proc by si tu hru měli kupovat, když ji chteji jen rychle prosvištět s obtiznosti pro maly deti.
xakrurychle
Začátečník
Začátečník

hladis:

nepochopil jsi me, ja samozrejme vim jak hra funguje, hral jsem vsechny dily...nemel jsem na mysli odbehnout pri plneni mise hledat bedny na druhou stranu mapy, ale napr: mel jsem nekoho doprovodit a chranit, no tak jsem sel napred, pustil se do boje, a nez sem se nadal, tak me boj zavedl za roh domu, a ejhle..uz sem byl daleko od "targetu", a desynchronizace...nevim jak teda na PC, ale na PS4 se mi to nehlasi, a pak rovnou restart..takze tak

a ani me to nestve jako to, ze proste na vsemozny ukony musis pockat az te nebudou hledat a teprve potom muzes neco zacit delat, za prvy je to otravny, a za druhy to zdrzuje, no a za treti je to totalni pitomost..

jedna z über blbosti je, ze abys nekoho zabil z hideoutu a nebo ho stahnul pres balkon, tak te taky musej prestat hledat..to jako sorry, to je obcas na porod.. k tomu se muze pojit dalsi vec, a to ta, ze kdyz si chces nekoho treba k tomu rohu nalakat, tak to ani nejde..system ti napise bomb lure, dostanes body, straze si zamumlaj wtf, is it a firework of some kind? apod...ale ze by se prisly podivat to ne..to musis ty bomby hodit alespon tri ctyri..a to mluvim o ukryti za rohem, kde to lze..ale z tech altanu nebo haystacku to samozrejme nejde...jasne..casem si s tim nejak poradis...nicmene to nemeni nic na tom, ze to je nedomysleny
Naposledy upravil(a) xakrurychle dne pon 15. pro 2014, 17:49, celkem upraveno 1 x.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

No tohle se mi stalo taky, ze jsem se zaplet do bitky kde jsem nemel a Elise mezi tim běžela dal a me hra vyhodila. Ale to byla moje chyba. Mel jsem ji nasledovat a ne se zacit bitkarit všude okolo a nekoukat, ze ona dal pronasleduje Germaina, coz na me i rvala. Ji moc nezajímalo (a hru taky ne) ze jsem se zrovna nekde v koute pral. Tedy hra jela dal a ja se zasek a tim ji i ztratil, takze logicky ende a znovu.

Ted nevim zda jde otvírat bedna když te hledaji. Asi jsem se k tomu nedostal, ze by takova kombinace nastala. Ale myslim, ze to jde a myslim, ze me u toho i chytili a zautocili.

Přes balkon když te hledaji, tak jsou ve strehu. To tezko nekoho "nenapadne" stahnes. Ale pockani za rohem funguje i na ty s vykricnikem a delas si bez problemu hromadku u dveri. Takhle jsem vyresil třeba Napoleona, kdy jsem místo boje cekal na vlny nepratel za dverma a pekne je skladal na hromadu. Ale v SoM to bylo reseny (zabijeni ve skrytu) rekneme lip. Tam ale nepratele měli IQ houpacího kone.

PS: Pripada mi ze nepratele nejsou proste uplne tupy. Stalo se mi, ze jsem takhle zabil nekoho u dveri v ukrytu, tak ti ostatní sli oknem nebo to obehli a bylo. Stejne tak když zabijes nekoho z krytu a někdo to vidi, tak se uz jen tak nenecha takhle blbe nachytat a vi o tobe. I tak je jista "blbost" AI zachovana a vrazdim vesmes s minimálním pouzitim krytu. Vse jde vyridit, jen rychlosti pohybu a strategii. Nektery mise jdou pak vyridit vcelku rychle bez plizeni a da se udetat takovy stealth tanec smrti. Hlavne když ma clovek uz vybavu, tak je to slusna vyvrazdovacka a sermovacka.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

Hladis píše: V ty hre muze cheatovat tak sasula, co to nekde upiratil a chce to jen rychle proletet. Stejne tak mikrotransakce jsou skutecne jen asi pro postizeny a vylozeny lenochy. To mi pak unika, proc by si tu hru měli kupovat, když ji chteji jen rychle prosvištět s obtiznosti pro maly deti.
99% "hracu" to stejne neni schopny udelat,protoze to vyzaduje vic,nez jen kliknout na ikonku a ten kdo to zvladne udelat,to zase ve vetsine pripadu nepotrebuje...a jde to hacknout i normalne v originalni koupeny hre...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
lukastrtilek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lukastrtilek »

Ahoj.

Může mě někdo poradit jak zapnout hru od uplneho začátku??Nikde jsem tu možnost nenašel..napadlo mě smazat savy ale nevím ktere přesně aby to pak nahodou nejelo a nemusel instalovat znova...
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

lukastrtilek píše:Ahoj.

Může mě někdo poradit jak zapnout hru od uplneho začátku??Nikde jsem tu možnost nenašel..napadlo mě smazat savy ale nevím ktere přesně aby to pak nahodou nejelo a nemusel instalovat znova...
Zrovna včera jsem to dělal, bylo potřeba smazat saves (Ubisoft jsou fakt dementi):

C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\blahblahblah\720
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
lukastrtilek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lukastrtilek »

Paul píše:
lukastrtilek píše:Ahoj.

Zrovna včera jsem to dělal, bylo potřeba smazat saves (Ubisoft jsou fakt dementi):

C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\blahblahblah\720

Já tam žadné savegame nemam =) tak nevím kam se to ukládá...
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Já je tam měl, smazal a hrál od začátku. Mám uplay originálku a vypnutý cloud.

Jinak už jsem do toho konečně proniknul, když už se teda ta hra konečně hejbe. Vylepšil si brnění a koupil lepší meč a souboje jsou super. Grafika asi nejlepší co zatím vyšlo. Parkour je taky supr, sice má ještě chybky, ale ten descent to opravdu hodně vylepšuje. Včera jsem u toho zkysnul do 4 do rána.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

já se popravdě zatím nedostal do hry, pokaždé crash při načítání do menu, tech 1,4 patch jsem stáhnul ani jsem neměl čas ho pořádně zkusit
ondra91
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ondra91 »

Tak pro mě osobně je unity taky docela překvápko. Rozhodně se z toho neposadím na zadek, ale poslední hra, která mě zaujala byl alien.
Co se týče grafiky... někdy grafiky působí hodně průměrně někdy naopak opravdu jako "next gen". :)
Příběh se zdá zatím celkem fajn a vedlejší mise jsou taky docela zajímavé. Bohužel je to celé na můj vkus moc casual jednoduché ... Všude jsem četl, že souboje jsou docela obtížně, ale jsem zhruba v 40 % příběhu a jako výzva mi to tedy nepřidá ... bohužel jsou i dost nezábavné, takže celkově souboj sys. beru jako velký -
Inteligence je také hodně špatná, což je tedy docela škoda, ale jinak zatím nemám co vytknout, protože paříš a prostředí je opravdu krásné .. na 970 mi to šlape na ultra + FXAA na hranici 45 - 60 fps.
Hodnotil bych 7,5 z 10.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“