Far Cry 4
Moderátor: Baneshee
- zhor
- Začátečník

Re: Far Cry 4
Taky nechapu proc oba posledni FC3+4 jsou tak fetacky orientovany. Asi jsou vyvojari taky furt zhuleny. Nejhorsi je ze ty nekolikaminutovy vylizany kidy pred kazdou misi nejde preskocit. U toho bych chtel bejt kdyz tyhle zhovadilosti vymejsleli...
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
- morke
- Moderátor

Dokonce se nakopírovali do hry jako Yogi & Reggie
.
PC: I5-11600K, Gigabyte Z590 UD AC,
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Na mě paradoxně nejvíc normálně zatim působí Pagan, ačkoli to měl bejt šílenej magor. Frajer, co chtěl nějakou tu moc a finance na provoz má z opia. Ostatní sou buď vylízaný fanatici, nebo fetky, nebo kombinace
A ty nepřeskočitelný kecy mě taky serou, a nejvíc u toho negerskýho pambíčkáře.
- Swat
- Mírně pokročilý

Přesně to mě napadlo.... Co to mělo znamenat s těma houbama ve trojce a co je to za zhovadilosti s Y a R tady. Ty mise pro tyhle dva jsou naprosto zcestný. Dostal jsem se do fáze, kdy mě ta hra dokáže v jednu chvíli uchvátit a za pět minut naprosto otrávit svojí trapností. A ten orel, kterej je schopnej mě během minuty napadnout i 3x-4x za to bych někomu dal facku přes celej xicht.....
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Orel už mě taky sere fest, zezačátku mi dával pokoj, ale teď votravuje každou chvíli. Taky ho vždycky vzteky sestřelim, hajzla
Suveréně nejotravnější a nejstupidnější věc ve hře. Psí smečky nebo nosorožci, to člověk chápe. Ale tohle je dementní.
- Marek4
- Červená karta

-
mě vytáčí jak jdu hledat zelené kytky do lesa, abych se připravil na pevnost, potkám 2 bengalské tygry medvěda, smečku psu, to se pak člověk diví že je furt na nule ! By mě zajímalokterou misi musím udělat aby se mi otevřel ten granátomet, už mám dost velkou část mapy odhalenou, a na lets playích už jej mají sotva po třetí bell tower
- Swat
- Mírně pokročilý

Granátomet jsem měl taky hned od začátku, nečekal jsem, až se odemkne zadarmo, normálně jsem si ho koupil a od tý doby ho nosím. Od určitý chvíle nosim luk, škorpióna, Shredder a granátomet. A nic na tom neměnim, pouze pokud mi vnutěj nějakou zbraň v rámci mise. Shredder dá jednou buď kratší nebo delší dávkou cokoliv až po medvěda, nosorožcům se vyhýbám. A jelikož mě baví stealth, tak nosím ten luk a škorpióna s tlumičem, Shredder je taky tlumenej, ale ta M79ka je k nezaplacení.
Ale k těm feťácky laděnejm misím - taky se ptám, co to má jako znamenat a taky se obávám, že vývojáři se v tom zřejmě nějak 'orientujou', takže to cpou i nám. Já nehulim a nikdy to nezkoušel (kouřim cigára, mluvim o trávě), jestli někdo hulí, je mi to jedno, je to jeho věc, ale proč mi to cpou do hry, to mi fakt nějak uniká.
Ale k těm feťácky laděnejm misím - taky se ptám, co to má jako znamenat a taky se obávám, že vývojáři se v tom zřejmě nějak 'orientujou', takže to cpou i nám. Já nehulim a nikdy to nezkoušel (kouřim cigára, mluvim o trávě), jestli někdo hulí, je mi to jedno, je to jeho věc, ale proč mi to cpou do hry, to mi fakt nějak uniká.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Marek4
- Červená karta

-
koupil jsem si teď M700 se vším možným vylepšením a to je radost, jinak s lukem se mi taky hrálo hezky, taková tichá práce, noční zabiják.. asi ty sklony z assasina
Jo právě já ho mam zamknutej a mám hrát prej více kampaň misí, však chodím na každou možnou a mám snad 13/32
edit : jinak nestřílejte do vosího hnízda jen tak pro info ze srandy, není to sranda
Jo právě já ho mam zamknutej a mám hrát prej více kampaň misí, však chodím na každou možnou a mám snad 13/32
edit : jinak nestřílejte do vosího hnízda jen tak pro info ze srandy, není to sranda
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já nosim PKM, shredder, sniperku a uzi/škorp na kropení při jízdě. Drtivou většinu stejně nakonec vykropim PKMkem 
- LoCo99
- Začátečník

M79 granátomet jde získat uplně na začátku, stačí jít na první misi kde máte bránit konvoj, vždycky vám to tam nechá granátomet s nábojema, tim že bran seberete tak se odemkne v obchodě a máte ji nafurt
shredder, 87 (na zvířata co dotíraj, do vozidel, záložka na lidi když dojde ammo), luk, banánomet
škorpíka bych nemohl nosit, zaprve je nějakej divnej co do přesnosti a zadruhý nedělá nic zvířatům
jinak ty drogy nějak moc řešíte
ta hra je celá uplně absurdní, záporáci i spojenci uplně stereotypní, věřim že se to někomu líbí ten Pagan Min třeba, ale jelikož jsem takovejhle postav už viděl asi až moc tak mě to uplně nezvedá ze židle
shredder, 87 (na zvířata co dotíraj, do vozidel, záložka na lidi když dojde ammo), luk, banánomet
škorpíka bych nemohl nosit, zaprve je nějakej divnej co do přesnosti a zadruhý nedělá nic zvířatům
jinak ty drogy nějak moc řešíte
- Marek4
- Červená karta

-
Hlavně mě zajímá jak si udělám lepší peněženku ze 4 hrochů, když vždy dostanu odvahu to do něj fláknout raketometem, a kůže je poškozená 
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já ho načal granátem a dodělal kulometem. Pak už sem je kropil jen kulasem, pkm je silný dost a zásobník v pohodě na hrocha vystačí.
- LoCo99
- Začátečník

normálně, budto si vem elephant gun kterej je dává jak nic, nebo si šlehni tu syringe co zvedá DMG a jdi po něm lukem (nebo vem auto a tu 87 brokovnici
ale je to těžší, ale já tak sundal toho raritního nosorožce, prostě jsem mu ujížděl a střílel po něm za jízdy
)
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Raritní nosorožec byl jednoduchej, protože u mostu, kam se musí dojít, je velkej šutr. Na ten sem vylez, nosorožec jen chodil kolem a nemoh na mě 
- Marek4
- Červená karta

-
:DD jednou jsem pronásledoval kurýra až do úkrytu, a do cesty se mi postavil právě nosorožec, nebral nic jiného než auto na kusy a mě na zemi...
zkusím ty wepky snad ho dostanu grázla

- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Kurva fix, to je píčovina. Teď dělám misi, jak mě wilis vykop z letadla, opět !! sem byl nafetovanej a mám utect z vězení v horách. Dělám to po 10tý a už mě to pěkně sere, protože je to zkurvenost. Některý mechanismy sou fakt naprosto dementní, jako když zabiju dva vojáky lukem, a okamžitě všichni vědí kde sem a dou po mě. Kokotina na entou. 
- LoCo99
- Začátečník

to jsem ted dodelal, jediny co jsem dělal napodruhý byl ten začátek toho vězení, nevěděl jsem že u sebe nemam nic na takedown toho demona, vlastně po celou dobu tý mise nejde dělat takedown
- Kositch
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Já teď dokončil poslední misi v Shangr-Li (mimochodem docela HC) a při načítání zpět do Kyratu se hra sekla, tak jsem to musel opakovat, skvělý
Strávil jsem tím přes hodinu. Y+R ani L mě tak nesrali jako tyhle Shangr-Li mise. Designově docela psycho, ale vůbec mi to do hry nezapadá, to zfetovanci mi tam zapadají víc včetně psychokněze... Už od FC2 jsem na tyhle cvoky zvyklej a docela mě bavěj.
Vězení mi dalo zabrat, nakonec jsem se tou vesnicí potichu proplížil a zdrhl, když už po mě začali všichni jít, tak jsem byl už dole a utíkal jak o život
Vězení mi dalo zabrat, nakonec jsem se tou vesnicí potichu proplížil a zdrhl, když už po mě začali všichni jít, tak jsem byl už dole a utíkal jak o život
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | RAM Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS | Notebook Microsoft Surface Pro LTE | Hry Xbox Series X|
- Swat
- Mírně pokročilý

Já dal útěk z vězení napoprvé, ale před chvílí jsem šel další misi v horách, kde jsem měl bránit 3 sklady s municí a to bylo o nervy. Dal jsem to asi napopátý a taky jsem u toho už běsnil. Hraju na obtížnost normal, abych si to nějak užil, ale aby to taky byla nějaká větší výzva než na easy. Šlo o to, že tam byly dva nebo tři snajpři s těma velkorážníma puškama, který jsem za boha nemohl na tu dálku najít, takže jedna rána a vesta + dva ze čtyř health pruhů v prdeli. Nakonec jsem to dal tak, že jsem se schoval v tom jednom skladu a kosil je nepozorovaně, jak nabíhali. Kupodivu se nikdo nesnažil zničit ty skladiště, ale všichni hledali mě. Nakonec mi to napsalo, ať dočistim ten zbytek a to byli zrovna ty dva snajpři, který mi tam dávali tak zahulit.
Ta hra se na jednu stranu snaží tvářit hrozně 'dospěle' a vzápětí sama sebe shodí nějakym nesmyslem.
Ta hra se na jednu stranu snaží tvářit hrozně 'dospěle' a vzápětí sama sebe shodí nějakym nesmyslem.
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak sem to nakonec dal. Jak člověk sleze z tý hory a dole sou hlídky, psi a sniper na věži, tak sem se proplížil do věže, tam byla hromada zbraní a munice, vylez sem na věž a všechny sem vykosil sniperkou. Předtim sem se snažil to obejít potichu, ale i když sem sundal čokla lukem, hned si toho někdo všim a automaticky všichni znaj mojí pozici a dou po mě. Stupidita.