Far Cry 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Re: Far Cry 4

Příspěvek od Vlastik80 »

A neukazuje hlavní úkoly na mapě symbol Obrázek ? :)
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Ne. Hlavni ukoly jsou ounaceny zlute se znakem Zlaty stezky. Samozrejme do toho patri i oznaceni ukolu pismeny jako B, L, Y......atd...
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

v tom případě se musím vrhnout poprvé na písmeno Y a co jsem od vás četl, netěším se :D
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Y.......To se budes ptat, na cem autori jedou :)
0martas0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 0martas0 »

Asi jsem blbej, ale co se dělá na těch místech označených symbolem jako např. letiště?

Už jsem jinak udělal dvě pevnosti, docela vpohodě zatím, někdy jsem párkrát zemřel než jsem teda přišel na to, že tak to nepůjde. Ale když člověk vypne alarmy všechny tak pak je to vpohodě.
Varimathras
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Varimathras »

Někdy se tam něco děje, někdy ne, jsou to jen orientační body.
Jinak Y mise měli dát do nějakýho dobrovolnýho DLC, v hlavní hře nemá taková kravina co dělat, tím spíš, že se nedají ignorovat kvůli postupu ve hře.
0martas0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 0martas0 »

Aha, já že to je furt na mapě kolem toho červený jak když nemáte obsazený stanoviště.
Kositch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kositch »

Tak jsem to též dohrál, 38h a 98% dokončení. Už mi zbývá pouze odemknout zbylé zbraně a jeden druh vozidla, který ani nevím, co je :) Asi tedy končím. Ale celých 38h jsem se náramně bavil...

Jinak se mi podařilo zcela náhodou odemknout po dokončení kampaně ještě alternativní konec s Amitou... velice zajímavé a nebudu tu psát, co jsem s ní nakonec udělal :evil:
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | RAM Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS | Notebook Microsoft Surface Pro LTE | Hry Xbox Series X|
zhor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zhor »

Na REPLAY tvrdili ze FC4 ma jeste jeden alternativni konec kterej zatim nikdo neobjevil, takze znovu vzhuru do boje...
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
Kositch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kositch »

Tady jsou popsány všechny možné konce: http://gaming.stackexchange.com/questio ... -are-there
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | RAM Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS | Notebook Microsoft Surface Pro LTE | Hry Xbox Series X|
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

0martas0 píše:Asi jsem blbej, ale co se dělá na těch místech označených symbolem jako např. letiště? .
Jestli myslis ten symbol, co tu daval Vlastik80 (který to nejspis nehraje) tak to nic není. To je jen orientacni bod lokace).
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Tak jako já už příběh dohrál a musím říct Far Cry 3 mělo lepší příběh.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Offroad lov :)
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Vlk
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
0martas0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 0martas0 »

Hladis píše:
0martas0 píše:Asi jsem blbej, ale co se dělá na těch místech označených symbolem jako např. letiště? .
Jestli myslis ten symbol, co tu daval Vlastik80 (který to nejspis nehraje) tak to nic není. To je jen orientacni bod lokace).
Hledal jsem a nenašel jsem co tu dával Vlastik, ale myslím prostě ten symbol jako je u letiště a ještě pár dalších míst. Že i kolem nich je to na mapě furt červený jak když nemáte obsazenej tábor.
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vlastik80 »

... kua tady je to jak galerie, z vás by měl Ubisoft radost, propagace hadr, za tohle by měl Ubi hezky platit :lol: A nebo alespoň trika a další věci zdarma... :mrgreen:

EDIT: Mimochodem ten vlk to je děs, jestli takhle vypadá naživo to dost pochybuju, srst jak omalovánky a chlupy?? To je realistická srst? Blivajz... Ani jako pokus to není dobrý tohle... Jak Lara a její superrealistický vlasy aneb nosím Head & Shoulders všude, proto mé vlasy mají objem a jsou vždy čisté i když jsem po krk ve sra... krvi a blátě... No jen tak dál... Hlavně že na to je potřeba další výkon navíc, nádherné... Takže zatímco techdema mají superreal grafiku už roky, nám se cpe tohle... Díky hoši, fakt díky.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

0martas0 píše:Hledal jsem a nenašel jsem co tu dával Vlastik, ale myslím prostě ten symbol jako je u letiště a ještě pár dalších míst. Že i kolem nich je to na mapě furt červený jak když nemáte obsazenej tábor.
To nic není. To se zmeni jak budes postupovat v pribehu.
0martas0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 0martas0 »

Áha. Já zatím na příběh prdím, odkrývám mapu, ničím stanoviště a už jsem dal i dvě pevnosti. Aspoň pak budu mít při hlavních misích klid. Nemám rád jak potom někam mám jet a po cestě mě otravujou.
morke
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od morke »

To si jen myslíš, vždy se najde nějaký blbý orel nebo zfetovanci ze stezky a zabijí tě :-D .
PC: I5-11600K, Gigabyte Z590 UD AC,
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
0martas0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 0martas0 »

Pravda, to jak ti chytráci furt někoho přejíždí je úlet. :D
Dneska jsem jel, potkám toho překupníká, zastavím před ním, vystoupím a zezadu do mojeho auta narazila stezka a toho překupníka moje odražený auto přejelo a zabilo.
Kdo měl na starost AI musel byt moc zfetovanej. :D
morke
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od morke »

Bude patch 1.5, tak to snad spraví. Ale stejně se mi zdá, že ze všech je tam nejnormálnější Pagan Min :D.
PC: I5-11600K, Gigabyte Z590 UD AC,
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“