Nic z toho nepomohlo, skusil som aj odinstalovat FC3 aj Uplay a nainstalovat to cele znova, ale stale to vyhadzuje tu chybu. Skusil som nainstalovat aj ten GDFInstall.exe samostatne priamo cez ten subor a s roznymi parametrami ako Run as Administrator, a pod., ale ani to nepomohlo. Tiez som preinstalovat DX a vsetky tie MS Visual C++ ale bez vysledku...
Inak kedy si ten FC3 instaloval? Lebo ja ked som ho posledne instaloval, tak vtedy to mali este tak lamersky spravene, ze to stiahlo priamo DVD instalacku, ktoru to potom spustilo a potom pri spusteni sa este samostatne stahovali a instalovali patche. Vtedy som s tym problem nemal. Ale teraz to uz maju ako Steam, ze to proste stiahne a nainstaluje hned najnovsiu verziu...
MB: ASUS P9X79 CPU: Intel i7-4820K + Noctua NH-U12P RAM: 48 GB DDR3 1333 MHz GPU: EVGA GeForce RTX 2070 XC GAMING SSD: Intel 730 240 GB, Crucial MX300 1 TB PSU: Seasonic X-560 SOUND: ASUS Xonar Essence ST + Xonar H6 + beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ω + Creative 6.1 6700 CASE: Cooler Master Silencio 650 LCD: HP Z32 4K KEYBOARD: CM Storm Quickfire XT MOUSE: Logitech G502 HERO + G240 GAMING: Logitech G29, Xbox Elite Controller, Saitek X56 Rhino H.O.T.A.S. OS: Windows 10 Pro 64-bit
To může být ono, já to hrál v době kdy, a to není tak dávno, uPlay stáhl instalačku a spustil jí na požádání, takže nevím, od té doby netuším že by to bylo jinak jak to má Steam, ale zase tak mi to přijde lepší, zkusím teď instalovat FC3 a uvidím jak to bude u mě.
EDIT: Takže u mě (Windows 8.1 x64) jede hra bez problémů, potvrzuji také že se nic neinstaluje, jen se hra stáhla a jde spustit normálně, uPlay mám verzi 4.9.4.3863, hra verze exe 0.1.0.1 (hra zobrazuje 1.05). Jen mi u hry nejde nijak vynutit čeština, ale to nevadí no, stejně to hrát teď nebudu a později když nic tak holt EN.