Dobrý den,
včera jsem nastartoval můj notebook a načítal se mi asi 15 - 20 min. Když už se konečně uráčil načíst, tak mi neustále padal internet, neodpovídal, na spuštění složky se čekalo bezmála 5 minut, padali mi zásuvné moduly apod. Vůbec nevím, co mám dělat. Předevčírem šlapal jako hodinky a najednou naprostý kolabs. Občas ani nereaguju když ho chci vypnout. Když už se konečně uráčí vypnout, tak tam mám tak 10 min černou obrazovku a pak se konečně vypne to samé u zapínání, černá obrazovka 10-15 min a pak naskočí načítající se logo windowsu. Prosím pomozte mi někdo
Potřebuji pomoc!
Moderátor: Don
- maramramra
- Nováček
-
- Herpes
- Mírně pokročilý
-
Re: Potřebuji pomoc!
Čau, jaký notebook to přesně je? Jinak bych řekl, že nějaký hardware odchází.. (Deska, HDD,??)
CPU// AMD FX-6300 with GELID Tranquillo rev.3, MB// ASUS M5A78L-USB3, RAM// 12 Gb Kingston Hyperx Blue 1600 Mhz (CL9), GPU// ASUS HD7770 1GD5, PSU// EVGA 600 BQ - 600W, HDD// WD WD10EAVS 1 TB + Intel 520 120 Gb SSD
- Spring
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Odnes to do servisu, kde tomu udelaji diagnostiku a nebo posli na reklamaci. Ve tvem pripade nelze nic jineho poradit. Ten, kdo se chyti na lep zoufalosti bude dle hesla "kazdy dobry skutek bude potrestan" nalezite odmenen. Nedokazes popsat chyby v technickem svetle a vysvetlovat proc, jak a kdyz nejde tohle, zkus tohle tak ci onak bude na dlouho samo o sobe, natoze krok za krokem ... hledej zalohu a servis.
"If it moves, compile it. If it moves too quickly, don't mark it stable. If it stops moving, drop it. It's not like your processor has anything better +to do" ... Gentoo
- maramramra
- Nováček
-
Přesněji je to Sony Vaio Pcg 71811M . Ty chyby nedokážu popsat, například když už to zapnu, tak to jede na pohodu, občas mi Mozilla neodpovídá, padají mi zásuvné moduly, ale jinak v poho. Jen to zapínání a ukončování je fakt strašně
- orgasmic
- Začátečník
-