Zdravím. chtěl jsem si udělat předvánoční uklid a tak se rozhodl že přeinstaluju Windowsi (dělal sem to už hodněkrát) nikdy nebyl problém, Vždy nainstaluju nahodím chipset a sítovku postahuju aktualizace a nahodím zbytek, grafika zvukovka atd... ted jsem to dělal uplně stejně a ejhle když chci nainstalovat grafiku instalace proběhne v pořádku s tím že se mi na konci ukáže že ovladač nemá digitální podpis (což nechápu zkoušel sem 14.4, 14.9, 14.11.2, 14.12 (všechny jsou WHQL krom 14.11.2 to jsou beta a u všech to dělá to samé) dokonce i když vložím USB flashku do PC tak se ukáže že se nainstalovala v pořádku a hned nato vyskočí že nemá digitální podpis jako WTF, PC jsem reinstaloval snad 30x už se stím seru druhej den nebaví mě to a vůbec nevím co mám dělat, když nainstaluju W7 (používám x64 PRO s integrovaným SP1) vždy toto všechno začne po první sadě aktualizací zkoušel sem i instalaci bez SP1 a žádný rozdíl. tak jsem ještě zkusil hned po nainstalování Winu nahodím chipset ahned grafiku a to jede v poho ale později když sem chtěl zkusit přeinstalovat tak opět nastane chyba že se ovladač nainstaluje ale nefunguje. předešlé PC MSI z77a-G45 - i53570 jsem vyměnil za Asus B85-PRO - i5 4590 (protože asi odešla deska nechtěli se načítat HDD a první instalace na tom ASUSU byla trochu ošemetná že se nechtělo načíst DVD s Winama ale nakonec sem to rozchodi la vše šlo upe v pohodě a ted když sem na tom Asusu chtěl podruhé udělat instalaci tak to dělá toto. ještě když spouštím windowsi tak mi to vždy vyhodí že s esnaží nainstalovat nějaký Kořenový rozbočovač USB a ten vždy selže což asi bude mít co dělat zas s tím digitálním podpisem, takže souhrn po nové instalaci Winu s SP1 a první sadou aktualizací mi nejde nainstalovat USB (to se nainstaluje a funguje ale vyhodí to chybu s digitálním podpisem) a Grafický ovladač nefunguje vůbec.. už jsem z toho upe v řiti a ano můj Win by měl být legální kupoval jsem ho sice skrz aukro ale už na něm funguju 5 let
Dík za případné rady
Reinstal W7 x64
Moderátor: Loki5567
- KotOr
- Začátečník
Reinstal W7 x64
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Exp
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Reinstal W7 x64
Disable signature verification of drivers:
Go to Start Menu > Run and type the following command:
bcdedit /set nointegritychecks ON
Restart the PC and install the unsigned driver
Note that it is highly recommended to enable the signature verification of drivers
Go to Start Menu > Run and type the following command:
bcdedit /set nointegritychecks OFF
Restart your PC
- KotOr
- Začátečník
Dík ale nefunguje, USB se pořád nechou nainstalovat (grafiku mám instlou hned ze startu a nechce se mi zkoušet přeinstalovat aby se to zas nedojebalo) a ani aktualizace už se nechtějí instalovat mám jich ještě nějak 20 a stáhne se jen 10 a žádná se nenainstaluje
to mrdám že sem chtěl vůbec dělat reinstal. přes eseta když se kouknu na vytížení sítě tak nic nepříjmám ale furt něco odesílám což je taky divný... fakt nechápu co je špatně

- Krteq
- Čestný člen
-
Odpovídal jsem už v sekci ovladačů GK, může za to jeden z posledních Windows updatů.
Dej vědět, jestli to pomohlo.Hello again everyone,
I have an update for you:
Some users have reported that the Catalyst Omega drivers are failing to install since the drivers are ‘unsigned’ and the device manager shows a Code 52 error.
The Catalyst Omega driver is WHQL certified, so all components are signed.
The root cause is Microsoft update KB3004394 – (Windows Root Certificate Program in Windows) which was pushed yesterday.
Uninstalling the update fixes the driver installation issue.
You can read more about the various issues this update causes here
- KotOr
- Začátečník
Seš badass Krteq dík moc. USB už se nainstalovaly v poho tak soudím že už pude i to ostatní, tak v tom případě můžu jít na finální reinstal nebo co já tu zkoušel za komba
(jen si zapamatovat co neinstalovat) Dík moc

- KotOr
- Začátečník
tak to je poser, koukám se teda abych nenainstaloval tu špatnou aktualizaci a v žádné instalaci najednou nebyla si říkám WTF a vážně při posledním hledání aktualizací se ukáže žádně aktualizace nejsou dostupné. takže oni to snad museli stáhnout.. což je vážně super
po 25 neuspěších a 300 restartech mám konečně pokoj.. Dík za pomoc