Zdravim Vas,
Mam takovy problem. Vcera kdyz jsem vypinal PC, tak mi to instalovalo nejakej aktualizace. Po zapnuti PC se mi jeste nejake aktualizace systemu Win nainstalovali. Poté se PC normalne zapnul a vyskocila mi hlaska, ze jsou k dispozici nove aktualizace graficke karty, jestli bych je nechtel stahnout. Ovladace jsem stahl a instaloval. Klasicka instalacka ktera po nainstalovani nechala rozlyseni obrazovky 800/600 . To uz jsem si rikal, ze je neco spatne... A pak najednou vyskocila hlaska, ze ovladace nebyly nainstalovany spravne, ze je neco poskozene.
Nelenil jsem a hned jsem stahoval ovladace ze stranky AMD. Ovladace jsem uspesne stahl ale kdyz chci spustit launcher, tak mi to hodí chybovou hlasku "Error launching installer" . Zkousel jsem stahnout i jine ovladace (starsi i novejsi betu ) a porad to same. Zkousel jsem i odinstalovat ty spatne nainstalovane ovladace ale porad stejne. Nikdy se mi to jeste nestalo. Budu rad za kazde info. Dekuji
Gigabyte Radeon HD 7970 - Ovladace problem
Moderátoři: morke, Walker1134
- Ptak666
- Začátečník

Gigabyte Radeon HD 7970 - Ovladace problem
Mainboard: ASUS RAMPAGE V EXTREME/U3.1 - Intel X99 , CPU:Intel Core i7-5820K 3.3GHz, RAM: Kingston HyperX Savage Black 32GB (4x8GB) DDR4 3000, GPU: ASUS STRIX-GTX980TI-DC3OC-6GD5-GAMING, 6GB GDDR5, PWRS: OCZ ZX Series 1250W , OS: Win7 64bit,COOLER: Noctua NH-D14, CASE: Zalman Z11 NEO, modrá/černá , HDD: Transcend SSD370S - 512GB, Seagate Desktop SSHD - 2TB, Monitor: ASUS ROG PG278Q - 3D LED monitor 27"
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Re: Gigabyte Radeon HD 7970 - Ovladace problem
Ano je to známá chyba, můžou za to ony aktualizace. Je to chyba ze strany MS už je stahnul ale někomu se stihly nainstalovat, odinstaluj je a pak reinstaluj grafickej driver a mělo by to fungovat. Budiž ti tohle poučenim že automatické aktualizace neni nejlepší používat. Je lepší aktualizovat ručně jen když přesně víš proč a že to bude OK.
- Ptak666
- Začátečník

Re: Gigabyte Radeon HD 7970 - Ovladace problem
O.k. Duky za info. Budu si to pamatovat 
Mainboard: ASUS RAMPAGE V EXTREME/U3.1 - Intel X99 , CPU:Intel Core i7-5820K 3.3GHz, RAM: Kingston HyperX Savage Black 32GB (4x8GB) DDR4 3000, GPU: ASUS STRIX-GTX980TI-DC3OC-6GD5-GAMING, 6GB GDDR5, PWRS: OCZ ZX Series 1250W , OS: Win7 64bit,COOLER: Noctua NH-D14, CASE: Zalman Z11 NEO, modrá/černá , HDD: Transcend SSD370S - 512GB, Seagate Desktop SSHD - 2TB, Monitor: ASUS ROG PG278Q - 3D LED monitor 27"