Far Cry 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Far Cry 4

Příspěvek od Swat »

Varimathras píše:Sabal mrtvej, Pagana jsem sundal ve vtulníku, nakonec jsem sejmul i tu mrchu a Kyrat je můj :-)
Příkladnej spoiler. Díky moc.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Moc se s tim sereš, už to máš mít dávno 3x dohraný, na yt prolezlý všechny konce a šup na další hru :D
Varimathras
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Varimathras »

Swat píše:
Varimathras píše:Sabal mrtvej, Pagana jsem sundal ve vtulníku, nakonec jsem sejmul i tu mrchu a Kyrat je můj :-)
Ale prdlajs, ta hra má takovejch konců, že ti z toho půjde hlava kolem, tohle je můj alternativní konec, tak to normálně není.
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Far Cry 4 - konce hry

Příspěvek od Vlastik80 »

!!! MOŽNÝ SPOILER !!!

> Mno já nevím, podle mě takovejch konců zase nemá, tipuji že jen 4 - dobrý, špatný, alternativní a tajný. <

!!! MOŽNÝ SPOILER !!!
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

No tak já se už nezlobim, no, jste mě ukecali. Ale jestli zabiju Sabala, sejmu Mina ve větráku a sejmu Amitu, tak se zase naseru.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
zhor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zhor »

Co kdyz bych toho Pagana nechal ulitnout, byla by prdel kdyby se pak zase vratil s touhou po pomste a byl by dalsi alternativni (ne)konec.
Jinak jsem zkusil ten nexusmod a vypada to slibne - orel po me zatim nejde, jen po ostatnich npc coz je dobre. Mod ma nekolik variant, od casual po hc kdy jsou komplet vypnuty vsechny pomocny znacky na obrazovce i minimape, vcetne koukani skrz zdi (kdyby to tedy takhle nekoho bavilo)...
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Chtělo by to možnost se k Paganovi přidat. Po tom easteregg konci za 15 minut by to přesně sedlo. Položíme popel a rozjede se kampaň za Pagana a potírání tý vysmažený Zlatý stezky. :)
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Ten orel by neměl jít po nikom. To mi taky vadí, když za minutu chůze slyším třeba 4x "Watch out - eagle! Eagle!
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Jak si tady čtu místní diskuzi, tak se mi zdá, že to s těmi orly nějak přeháníte. Vždyť je naprosto jednoduché ho sestřelit, když letí střemhlav. A není pravda, že se tam objevují neustále. Asi hrajeme jinou hru...
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

jsou místa kde na tebe zautočí 3x za minutu , taky jsou místa kde nelítá, a pak jsou místa kde žere všechny kolem tebe a pak až tebe
Varimathras
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Varimathras »

fiLL-kiLL píše:Jak si tady čtu místní diskuzi, tak se mi zdá, že to s těmi orly nějak přeháníte. Vždyť je naprosto jednoduché ho sestřelit, když letí střemhlav. A není pravda, že se tam objevují neustále. Asi hrajeme jinou hru...
Hele situace jo, hraješ hodinu bez uložení, nasbíráš věci za 200 litrů, vylezeš po dvaceti minutách na hromadu skal, ještě ani pořádně nevstaneš a vyjede po tobě z roští leopard, tak tak ho sundáš a než se stačíš doléčit, tak máš za krkem toho zmrda bez možnosti se bránit a ten tě uklove k smrti. Moooc prima. Nebo uprostřed přestřelky, kdy to do tebe šije týpek kulometem z auta, schováš se za šutr, že se doléčíš a opět návštěva ze vzduchu, tadá, ende.
Ten orel je fakt tak akorát na nasrání.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

ono celkově je ta zvěř taková přemnožená :D a dost dementně rozložená taky
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

hlavně medvědi jsou dost agresivní a troufnou si i blízko k věžím, stalo se mi že jsem bez použití návnady spatřil návštěvu medvěda přímo v campu, takovej deadmatch všichni proti všem.

Ten hlavní medojed :lol: :lol: už při vstupu na jeho teritorium je vidět kdo je tu king, a mrtvej nosorožec, 3 tygři, vlci okolo, mrtvej chlápek a auto v plamenech, čekal bych kingkonga, naběhně na mě takovej zm*d :D
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Swat píše:
SPOILER :?:
Tohle bych ani za spoiler nepovažoval ,protože hned od začátku jde čekat co se stane. Ale osobně si pokládám jen jednu otázku. O čem to vlastně celé bylo? Vždyť jsem chtěl jen položit tu urnu na dané místo. Hned na začátku mi Pagan říká zůstaň tady a kdybych tam počkal tak urnu položím a o mi přenechá celý Kyrat. Pak zase se to dá ukončit v průběhu toho příběhu. Pagan ve skutečnosti Vám podává ruku k splnění Vašeho přání a dokazuje to i konec.

Zde jen v příběhu pomůžete Anitě nebo Sabalovi se zlatou stezkou která Vás vůbec nemusela zajímat k položení urny. A pak tam ještě narazíte na dva huliče kteří Vám vždy dají jointa.

Suma sumárum čistě a jasně příběh ve Far Cry 3 si myslím že byl o dost lepší a projít ho mělo jistý smysl. Zde u čtyřky šlo jen o nahrání hodin a zastřílet si tot vše :)
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Far Cry 4 vlastne ani pribeh nemá. Je to proste rekneme vylet na tripu do Nepalu. Řekl bych, ze to Ubisoft udelal schvalne takhle absurdni. Proto i ten alternativni konec na zacatku a ujety charaktery. Spis me fascinuje, kolik lidi na netu v tom hleda nejakou hloubku, filozofii a hlubsi smysl :lol:
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

mě právě taky zaráží že si všichni myslej že je tam něco víc, asi nejhlubší myšlenka v tý hře je možná tak odkaz na minulý díly v podobě pár "eastereggů" a referencí
radekhgt
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od radekhgt »

Prosim vie mi niekto poradiť ako spojazdnit monitorovanie cez MSI Afteburner?Ked je zapnutý tak mi hru nespusti.Chcem vidiet spravanie GPU/CPU. Pripadne nejaky iny soft co to dokaze. Dik
CPU: Ryzen 7 9800X3D + RYUJIN II 360 ARGB GPU: MSI RTX 5090 Gaming Trio OC MB: Asus ROG STRIX X670E-A RAM: Kingston FURY DDR5 32 GB 6000 MHz CL36 RGB PSU: MSI MAG 1250W LCD: LG OLED42C2
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Mě funguje Evga precision X, ale tak v polovině případů :D Jednou tam osd je a jednou ne :mrgreen:
110r
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 110r »

radekhgt píše:Prosim vie mi niekto poradiť ako spojazdnit monitorovanie cez MSI Afteburner?Ked je zapnutý tak mi hru nespusti.Chcem vidiet spravanie GPU/CPU. Pripadne nejaky iny soft co to dokaze. Dik
Mě tam afterburner normálně funguje, mám verzi 4.0.0
CPU: Intel Core i7-12700K + Noctua NH-D15 MB: ASUS ROG STRIX Z690-A GAMING WIFI D4 RAM: Kingston FURY 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade HDD system: WD Black SN850 500GB Heatsink HDD gaming: Kingston KC3000 NVMe 2TB HDD data: 3x Seagate Exos X20 20TB GPU: GIGABYTE AORUS GeForce RTX 4070 Ti ELITE 12G PSU: Be quiet! Dark Power Pro 11 1000W Case: Corsair 900D Obsidian Series Mouse: ASUS Gladius ROG + Razer Destructor 2 Keyboard: Logitech G510s Sound: Creative Labs X-Fi Titanium + Z5500 Monitor 1: MSI MAG321QR-QD 170Hz 1440p Monitor 2: BenQ BL3200PT 1440p
Seat made of aluminum profiles + SIMUCUBE 2 Pro / Simulaje F1s rim + Ascher shift paddles / Asher Racing B24M-SC buttonplate + Sparco R383 / DIY Heusinkveld ultimate / Motedis tripl monitor stand + 3x 31.5" MSI Optix AG32CQ 1440p 144Hz
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Jak se žije v Kyratu :D
Někdo frajeří.. někdo je v práci a maká.. někdo jen chlastá.. a někdo se věnuje turistice
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“