Dragon Age 3:Inquisition

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Marek4
Červená karta
Červená karta

Re: Dragon Age 3:Inquisition

Příspěvek od Marek4 »

teď jsem asi půl hodiny jen stál u jedné borky co hraje na * kytaru *, zpívala tak pěkné songy že si to pak postahuju z youtubka asi na usínání :lol:
ne.. fakt nádhera, ještě jak jsem si stoupnul blízko tak zvuk věrohodný jak z hospody... to je něco pro moje uši :D
fakt paráda, přinutila mě zapnout shadowplay.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ja sem tu celou hru hral uplne zbytecne, protoze vsechno je to o tom kdo bude nova Divine, ale ve hre neni moznost sam zvolit koho chci.Vsechno je to zavisly od rozhovoru po celou dobu hrani a ani to nejsou dulezity rozhovory.Takze je fakt potreba hlidat co clovek rika v kazdym rozhovoru.

Ja sem zkoncil s tou kravou vivien, ktera neudelala zadny reformy a vsechno je pri starym, takze cela inkvizice prakticky zbytecna :)
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vlastik80 »

... a v tom tkví právě ono kouzlo nekonečné znovuhratelnosti této hry :) Ne, ale to máš zase za pár dní dokončené a zase jinak.
Bhall1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bhall1 »

Viviene Divine? No sakra. U mě to byla Leliana, která byla na můj vkus až moc reformní, ale s Casandrou jsme měl romance, takže jsem rád že nebyla zvolena ona.

Jinak hra dokončena v sobotu, cca 110h hraní. Hlavní postava mág. Hlavní parta Varric/Iron Bull, Solas, Casandra. Vše na Nightmare bez FF (přepnuto z hard cca po 25 hodinách).

Finální souboj mě docela zklamal. Byl hodně dlouhý, ale velmi jednoduchý a kromě jedné oneshot ability co boss dělal tak nuda i nightmare. Souboj s některými draky byl možná těžší.
Myslím, že by se měl automaticky na nightmare obtížnosti zaptnout monster level upscaling, bylo by to rozhodně lepší. Pokud procházíte poctivě všechny oblasti tak se nakonec dostanete na příliš vysoký level a všechno se stane hodně jednoduché.

Určitě hru zahraju ještě jednou, nightmare s FF, tentokrát za rogue - bud archer nebo daggers. Vyzkouším oboje. Až nakonci jsem s Varrickem přišel na to jak dělat naprosto šílený single target dps.

Oblíbené postavy - Cassandra a Iron Bull.
Neoblíbené postavy - Viviene (moc pragmatická a elitistka, nevychází z většinou postav) a Sera (na můj vkus moc šílená).

Na závěr, všem doporučuji na skupiny nepřátel: Static cage, fire mine doprostřed, walking bomb na jednoho z nich, odpálit walking bomb a dorazit immolate. Totální likvidace velkých skupin, které v té kleci lítají tam a zpět :D
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

DPC!!! k čemu je ten pojebanej origin cloud, reinstaloval jsem windows a mám tam jako poslední uložený pozice asi z 10 levlu, přitom už jsem měl 20 a hra skoro dohraná!!!! a to jsem měl pozice normálně synchronizovaný a nehral jsem v offline režimu nebo tak, nechápu pojebaný EA

tak se mi to nakonec podařilo obnovit... musel jsem spustit DA přes ikonu na ploše a ne přímo v originu.. pak mi to teprv nabídlo další synchronizaci... fakt dementní systém
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

zatím 2 draci dole, ten v hinterlands a ten elektricky odolný northern hunter, docela těžký i na normal, naštěstí bariéry powa :D akorát dostávám samé věci na rogue. dagger, a nic z toho nehraju ani v partě nemám, to mě taky sere
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Zatím si hru hodně užívám. Asi 12h gameplaye a zatím jen pár story questů hotovo. Snažím se dělat vše, co mi přijde pod ruku :)
Jaká je taktika na draky a na jakém levelu si na můžu troufnout na toho v Hinterlands? (level 12 má ten drak tuším)
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
oneb1t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneb1t »

na prvniho na lvl 12 muzes :) ale chce to mit frost spelly
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Pokud by někdo chtěl hru zlegalizovat, tak na origin mexico je ted za šest kil. Je třeba hola plugin do firefoxu. Funguje to perfektně, hru už mám koupenou, nainstalovanou i ozkoušenou.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Bhall1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bhall1 »

Frostys píše:Zatím si hru hodně užívám. Asi 12h gameplaye a zatím jen pár story questů hotovo. Snažím se dělat vše, co mi přijde pod ruku :)
Jaká je taktika na draky a na jakém levelu si na můžu troufnout na toho v Hinterlands? (level 12 má ten drak tuším)
Na 12. levelu určitě můžeš. Nedávno jsem začal hrát znovu, tentokrát za assasin archer a je to docela masakr. Je to až moc jednoduché protože víceméně můžu zabít všechno solo. Na nightmare samozřejmě.

Opravdu doufám, že vyjde nějaké DLC nebo něco, které navýší levely monster v závislosti na mém levelu. Nebo vyšší obtížnost.
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

Dohráno za 137 hodin, snažil jsem se dělat poctivě skoro vše, některý Q se mi ale zdály buglé a třeba jsem nesesbíral všechny flašky chlastu a tak, třeba jen 90%..

Hráno na střední a občas těžkou.

Super hra a peněz vůbec nelituju, jel jsem na týpka s obouručákem.

Divine se stala Cassandra :) nevytvářel jsem si žádnou story line a začínal jsem s tou původní.
Dithius
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Dithius »

Chtěl jsem sem něco hodit a dat nějaké screeny ale zavadil jsem o par řádku kde se mi něco vyspojlerovalo takže fakt děkuju :) screeny tu už nemám chuť dávat :(
CPU: AMD Ryzen 9 9950X, IF 2066 MHz; MB: ASROCK B650E TAICHI Lite; RAM: Kingstone Fury Beast 2x64GB 5600MT/s @6000MT/s; GK: AMD Radeon RX 6950 XT; SSD#1: Kingstone KC3000 2048 GB; SSD#2: Seagate Firecuda 530R 2000GB; PSU: Corsair RM1000; Case: Phanteks Enthoo PRO 2; Rad: Alphacool NexXxoS HPE-45 Full Copper 420mm; Block: EKWTB Quantum Velocity (Fully black Nickel base); Pump: EK-DDC + Alphacool Rise Flat; OS: Custom Fedora 43 (installed ground UP from cmd nonGUI).
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

anglictina sa da zvladnut ? je to tam spisovne,alebo nejaky fantasy slang ?
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Je to spisovně a v pohodě.

Jinak mě to nějak kolem 56. hodiny herního času nějak přestalo bavit, a tak jsem se vrhnul rovnou na story questy. I tak mě ale ta herní doba překvapila, čekal jsem trochu víc. Většinou jsem dělal hlavně Side questy a Story jen občas. Nakonec jsem zjistil, že mi hoodně dlouhou dobu zbývalo udělat jen ten poslední Story.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Snajper2
Nováček
Nováček

Příspěvek od Snajper2 »

rbclass píše:anglictina sa da zvladnut ? je to tam spisovne,alebo nejaky fantasy slang ?
pre tých, ktorý nemajú dobrú znalosť angličtiny, je tá hra vraj dosť zložitá, nakoľko je veľmi ukecaná, a je založená predovšetkým na hráčových rozhodnutiach. ja osobne čakám na češtinu, ale nejako sa okolo nej nič nedeje. ktovie, či vôbec bude
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

Ta bude tak za par let, je tam hodne textu a kdo vi, jestli tam pujde vubec implementovat
Snajper2
Nováček
Nováček

Příspěvek od Snajper2 »

icebosss píše:Ta bude tak za par let
ako som spomínal, ak vôbec niekedy bude. lebo sú okolo toho veľké opletačky, a problémy. samotný prekladatelia dúfajú v úspech, ale zatiaľ nieje nič vyhraté. aj by som sem dal články, ktoré som čítal, pre lepšie pochopenie, len si už nepamätám, kde boli
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

tá angličtina tam absolútne nieje problém :)
samozrejme pokiaľ aspoň niečo z nej viete
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
oneb1t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneb1t »

50k za stahnuti DAItools not bad :D
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“