ne.. fakt nádhera, ještě jak jsem si stoupnul blízko tak zvuk věrohodný jak z hospody... to je něco pro moje uši
fakt paráda, přinutila mě zapnout shadowplay.
Moderátor: Baneshee

Na 12. levelu určitě můžeš. Nedávno jsem začal hrát znovu, tentokrát za assasin archer a je to docela masakr. Je to až moc jednoduché protože víceméně můžu zabít všechno solo. Na nightmare samozřejmě.Frostys píše:Zatím si hru hodně užívám. Asi 12h gameplaye a zatím jen pár story questů hotovo. Snažím se dělat vše, co mi přijde pod ruku
Jaká je taktika na draky a na jakém levelu si na můžu troufnout na toho v Hinterlands? (level 12 má ten drak tuším)

pre tých, ktorý nemajú dobrú znalosť angličtiny, je tá hra vraj dosť zložitá, nakoľko je veľmi ukecaná, a je založená predovšetkým na hráčových rozhodnutiach. ja osobne čakám na češtinu, ale nejako sa okolo nej nič nedeje. ktovie, či vôbec buderbclass píše:anglictina sa da zvladnut ? je to tam spisovne,alebo nejaky fantasy slang ?

ako som spomínal, ak vôbec niekedy bude. lebo sú okolo toho veľké opletačky, a problémy. samotný prekladatelia dúfajú v úspech, ale zatiaľ nieje nič vyhraté. aj by som sem dal články, ktoré som čítal, pre lepšie pochopenie, len si už nepamätám, kde boliicebosss píše:Ta bude tak za par let