SSD a coil whine ?

Vše kolem disků bez pohyblivých částí - SSD, flash, nand, atp.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: SSD a coil whine ?

Příspěvek od trodas »

O piskani tady taky nemluvime
Cože?! :shock:

Od počátku je ale o pískání řeč:
vydava taky jemny bzuciaci ton
už jsem měl v ruce SSd co pískalo
behem testu bylo slabounce slyset cinkani/drnceni
zvuk muzou delat i keramicke kondenzatory
M500 jsem si všiml že v loadu taky slabě píská
Takže přijít po takové době s tím, že "o pískání tady nemluvíme" je docela šok :lol: :lol: :lol:
Takovej kameňák, no :wink:

A materiály, ze kterých se kondenzátory dělají, jsou voleny právě tak, aby neměly tento piezoeffekt, neb jinak by se milý kondík prostě rozsypal za provozu, částečně také díky EU a jejímu bezolovnatému cínu, jenž je mnohem křehčí a rád vytváří mikrotrhlinky...

Tedy já nepopírám piezo effekt, ale ty popíráš, že se tu bavíme o pískání :lol: :lol: :lol:
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
pan M
Nováček
Nováček

Příspěvek od pan M »

Ja to slysel, ty ne.

Derelict: Jako posledni moznost, jestli ti ten hluk fakt vadi, me napada ztisovaci box, vygooglil sem dva, ale nejak je nevidim k sehnani, Scythe SCHM-1000 Himuro Mini a Scythe SQD2.5-1000 Quiet Drive.
CPU:i5-3570, GPU:HD Graphics 2500, UPS:APC ES 700, GPS:ano, 8GB mňam, HDD:2xWD10EZEX 1TB, SMD:1206
Derelict
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Derelict »

Dneska som ho nepocul vobec , pc mi bezal 5 hodin a ani tuk po piezoelektrickom zvuku. Je to zahada. SSD ale slape na 100% bez problemov.