AC: Unity - Technická stránka hry
Moderátor: Baneshee
- Riku
- Začátečník

Re: AC: Unity - technická stranka
Hrál jsem origo verzi hned po vydání na xbox one i na pc a tyhle bugy tam byly... 
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Hladis
- Moderátor

Nevim jak na konzolich, který jsou mi ukradeny. Na PC hra vysla uz ve verzi 1.2 a zadny takovy kraviny tam nebyli
Pokud to tam někdo mel, tak nemel hru patchlou, nebo hral pirate verzi. Vlastne hra od vydani jede stále stejne a bez nejakych silenych grafických chyb. Patch 1.3 opravil jen drobnosti. O AMD bych tu radsi pomlcel, zvlaste po tom, co vydali Omega drivery a priznali tak, ze pruser byl u nich a ne u Ubisoftu 
Edit k tomu postu niz// Koukam skvrny na Mesici, jinak nevim. :facepalm: Jasne, nikdy se nestava, ze hra vychazi ve verzi vyssi nez 1.0, nebo rovnou i s patchema
Boze to je uz troling pod beznou urovni prumerne inteligentni populace.
Edit k tomu postu niz// Koukam skvrny na Mesici, jinak nevim. :facepalm: Jasne, nikdy se nestava, ze hra vychazi ve verzi vyssi nez 1.0, nebo rovnou i s patchema
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Ale byly 
Ve verzi 1.2 říkáš? Hmm, tak proč tedy Ubisoft vydával patch 1.2 pro PC když už podle tebe hru v téhle verzi vydal. Něco mi tu nesedí
Ve verzi 1.2 říkáš? Hmm, tak proč tedy Ubisoft vydával patch 1.2 pro PC když už podle tebe hru v téhle verzi vydal. Něco mi tu nesedí
- Marek4
- Červená karta

-
nějaký patch na Unity je venku, sosám a hned půjdu otestovat
edit : 5500 mb
edit : 5500 mb
- oneb1t
- Začátečník

to taky testnu sem zvedavej jestli dorovnali vykon u AMD a intelu/nvidie na stejnou uroven jak to ma spravne vypadat 
edit: tak musim rict ze se na to ubisoft nevys*** a ze fpska jsou tak 2nasobny jak pri launchi hry a patch 1.4 tomu hodne pomoh:) vyuziti cpu vzrostlo k 90% oproti 50% na zacatku
v nastaveni velmi vysoke jen s FXAA

edit: tak musim rict ze se na to ubisoft nevys*** a ze fpska jsou tak 2nasobny jak pri launchi hry a patch 1.4 tomu hodne pomoh:) vyuziti cpu vzrostlo k 90% oproti 50% na zacatku

- Hladis
- Moderátor

Tak Patch 1.4 nijak fps v globale nazved ani na nV a dle toho co postovali na Youtube ani na AMD. Takze asi se jednalo o konzole, nebo opet nejaky specificky situace a mista. Vsiml jsem si jednoho opravenyho bugu vs texturou v kavarne, dal to jede stejne jak to jelo na zacatku.
- Marek4
- Červená karta

-
Jede mi to úplně stejně jako na začátku, týkalo se to asi pouze AMD, dobře pro ně.
edit : teď mi to nejde pro změnu spustit, najedu do menu a program neodpovídá, prvně jsem myslel že vypadávaj ovladače kvůli OC ale dělá to i na defaultu
kontroluji dodatečný obsah a pak crash, proboha co to je dělá vám to taky ? vždy mi vyhodí ovladače chybu, přitom mám aktuální
edit : teď mi to nejde pro změnu spustit, najedu do menu a program neodpovídá, prvně jsem myslel že vypadávaj ovladače kvůli OC ale dělá to i na defaultu
kontroluji dodatečný obsah a pak crash, proboha co to je dělá vám to taky ? vždy mi vyhodí ovladače chybu, přitom mám aktuální
- Alfajk
- Začátečník

-
obcas obdivuju vasi vydrz...ale kdybych za to zaplatil,asi bych se to taky snazil zkousnout...takhle jsem si to vyzkousel a za hodinu jsem to smazal
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Marek4
- Červená karta

-
den to nezapnu, stáhnu patch, najednou mi to nechce ani najet do menu 
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Pokud už máš instalovány poslední BETA GeForce drivery, tak downgraduj na předchozí WHQL. Ty poslední se podle GeForce fóra moc nepovedly a v kombinaci s tímhle patchem nepracují korektně.Marek4 píše:den to nezapnu, stáhnu patch, najednou mi to nechce ani najet do menu
- Marek4
- Červená karta

-
Krteq píše:Pokud už máš instalovány poslední BETA GeForce drivery, tak downgraduj na předchozí WHQL. Ty poslední se podle GeForce fóra moc nepovedly a v kombinaci s tímhle patchem nepracují korektně.Marek4 píše:den to nezapnu, stáhnu patch, najednou mi to nechce ani najet do menu
ok díky
kontroloval jsem to a mám jen nové Experience ale těma to podle mě nebude, drivery mám jinak 344,75 WHQL
už jsem se poprvé dostal do menu, ale nebyly tam nadpisy takže vše tak nějak po slepu.
- Kositch
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Já měl naopak problém s tím, že po posledním updatu mi s 344.75 hra už nenaběhla do menu (černo a skok na desktop). Nainstaloval jsem beta drivery 347.09 myslím a hra už jede. Je pravda, že jsem assasína teď asi měsíc nehrál, ale po těch všech patchech mi přijde grafika horší (hlavně lod textur).
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | RAM Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS | Notebook Microsoft Surface Pro LTE | Hry Xbox Series X|
- Marek4
- Červená karta

-
Padá hra někomu při načtení Loga AC Unity ? nebo jsem zas opět vyjímečný... 
- Loki5567
- Moderátor

Mě nic nepadá, ale mám Radeon no

CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D@5450Mhz // MB: Asus ROG Crosshair X870E Hero // RAM: G.Skill Trident Z5 Neo 2x16GB 6000Mhz@6400 30-38-38-96 // GPU: MSI RTX 3090 Gaming X Trio // Storage: Corsair MP510 480GB + Corsair MP510 960GB + Crucial P3 Plus 2TB // PSU: Corsair HX1000i + CableMod Kit // Case: Phanteks EVOLV X // Cooling: Bykski XPR-C-M Silver + EK-Quantum Vector RTX 3090 + 2x SC Protium 150 D5 Polished Silver + Alphacool NexXxoS XT45 X-Flow 360 + EK-CoolStream SE 360 + 6x NoiseBlocker NB-Eloop B12-PS PWM + Watercool MO-RA 3 360 + 9x ARCTIC P12 Pro //
- Marek4
- Červená karta

-
Loki5567 píše:Mě nic nepadá, ale mám Radeon no![]()
ok konec srandy protože to asi odinstaluju, hledal jsem na youtube problém co mám já a nikdo si neví rady, WTF.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
GeForce drivery měli problémy s Alien Isolation, kdy se hra prostě sekla. Třeba je to podobný případ a v některé další verzi to opraví.
- oneb1t
- Začátečník

tech problemu s nvidia ovladacema je posledni dobou nejak moc
zkusil bych jestli to nedela treba OSD od afterburneru
jinak DDU a nainstalovat nacisto posledni WHQL
zkusil bych jestli to nedela treba OSD od afterburneru
- Hladis
- Moderátor

Krteq píše:GeForce drivery měli problémy s Alien Isolation, kdy se hra prostě sekla. Třeba je to podobný případ a v některé další verzi to opraví.
To je vtip ze. Vsimejte si radsi AMD driveruoneb1t píše:tech problemu s nvidia ovladacema je posledni dobou nejak moc
Je to chyba Ubisoftu a patche 1.4. Nedeje se to jen tobe. Dokonce se to deje i na XBOXu. Ten patch něco opravil a něco zase posralMarek4 píše:Padá hra někomu při načtení Loga AC Unity ? nebo jsem zas opět vyjímečný...
Vyzkousej třeba
a kontrolu souboru. Nekomu to pomohlo.if you playing on PC you can try to delete the GFXSettings.ACU in x:\users\your name\Documents\Assassin's Creed Unity
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Psal jsem "třeba", ale koukám, že potrefená husa vždycky zakejháHladis píše:To je vtip ze
@Marek4: Mělo by pomoct i promazání shader cache, zkus to co radil Hladis a tohle a poreferuj.
- Marek4
- Červená karta

-
takže po smazání GFXSettings.ACU jsem se dostal do hry, každopádně menu prázdné takže po slepu pokračovat > jsem tam, nevidím zlepšení fps u strany zelených, a bůh ví zda-li mě to pustí do hry po tom co ji teď vypnu.
tímto účastněným děkuji za rady , když to nepůjde napodruhé spustit už na to seru
edit : běhám po městě.. TDP limit ukazuje 88 % a najednou freeze na 2 sec.. core padlo na 1200 a voltáž taky , a pak znova nahodilo 1506 a 1,225, přitom jsem na strop nenarazil a teplota karty je 60 stupnu , dělalo mi to samé u 780ti, tak divný
stalo se nečekané, po vypnutí hra zase nejede
tímto účastněným děkuji za rady , když to nepůjde napodruhé spustit už na to seru
edit : běhám po městě.. TDP limit ukazuje 88 % a najednou freeze na 2 sec.. core padlo na 1200 a voltáž taky , a pak znova nahodilo 1506 a 1,225, přitom jsem na strop nenarazil a teplota karty je 60 stupnu , dělalo mi to samé u 780ti, tak divný
stalo se nečekané, po vypnutí hra zase nejede