Ahoj,
prosím o radu, z nějakého důvodu mi padá rychlost Wifi na notebooku po instalaci Win7. Mobil a firemní Dell e6430 jedou naprosto v pohodě, ale osobní Dell e6420 nejede víc než 1000kb/s.
Po kabelu jede net v pohodě, pokud otevřu status připojení mám rychlost 11 Mb/s. Pokud vlezu do nastavení a změním rychlost na 54 Mb/s (už může být klidně nastavena, ale neplatí dokud do nastavení nevlezu) tak se wifi rozjede a frčí na nějakých 20000 kb/s.
Stačí ale notes restartovat a jsem opět tam kde jsem byl... Můžete prosím někdo poradit jak to vyřešit?
Díky moc za rady
Pomalá Wifi na Notebooku
Moderátor: Don
- ingi88
- Nováček

-
- JackCz
- Začátečník

-
Re: Pomalá Wifi na Notebooku
když měníš nastavení routeru tak ho ulož
pokud jsi to udělal, tak máš asi nastavené, aby to přidělovalo např. každý den jinou ip ne ? nebo při každém odpojení jiná ip, tak si to v routeru nastav, aby ta ip byla napořád 
- ingi88
- Nováček

-
no já to právě nenastavuju v routeru ale přímo v nastavení síťové karty/wifi v notebooku. Na router jsem ani nešahal, ten je dle mého v pořádku, jelikož na jiných zařízeních internet funguje normálně...
Teď jsem noťas zapnul a net funguje normálně, kdybych ho restartoval tak zase pojedu pomalu... trochu duchařina...
Teď jsem noťas zapnul a net funguje normálně, kdybych ho restartoval tak zase pojedu pomalu... trochu duchařina...
- JackCz
- Začátečník

-
no, ty se k tomu routeru připojuješ kabelem nebo wifi ? jestli wifi, tak to je pos.... wifi karta v nb
dělalo mi to samé, takže čekám že za chvíli ti wifi karta odejde jestli jsi přes wifi no
- ingi88
- Nováček

-
Jj klasicky se připojuju přes wifi - problém je ten, že po zapnutí je wifi pomalá, jenže jen co vlezu do nastavení, upravím nastavení wifi karty v ntb, ta se následně odpojí / připojí k síti tak se rychlost obnoví a wifi zase jede normálně...
Mám pocit,že je to jen nějakým ovladačem, nebo se něco navzájem nějak pere, ale nevím co to je, kam šáhnout...
Divné je mimo jiné taky to, že jakmile začnu něco stahovat tak mi prakticky ani nenajede stránka, download jede normálně cca 1,5 mb/s, ale nenajede mi ani seznam...
Mám pocit,že je to jen nějakým ovladačem, nebo se něco navzájem nějak pere, ale nevím co to je, kam šáhnout...
Divné je mimo jiné taky to, že jakmile začnu něco stahovat tak mi prakticky ani nenajede stránka, download jede normálně cca 1,5 mb/s, ale nenajede mi ani seznam...