Ahoj,
Má někdo stejný problém? Hraju na svém PC třeba WoW,Starcraft 2, Heroes of the storm vše na fullscreen a v pořádku žádný problém. Mám nainstalované i Diablo 3 které do této doby také běhalo v pořádku a když jsem ho dnes zapnul jakmile se spustí hra a hodí se fullscreen tak se mi vypne monitor a hlásí to check signal cable. PC normálně běží když dám alt tab monitor se nahodí a jsem ve win. To samé dnes u Far cry 4 první spuštění hry v pořádku i na fullscreen poté co jsme vlezl do options grafic tak se mi vypnul monitor a od te doby to nefunguje, opět když alt tabnu do win monitor naskočí. Zajímavé je ,že když dávám alt tab hra v okně normálně běží a vidím menu hry když však pustím alt tab a přepnu do hry monitor se opět vypne. Nevíte co by to mohlo být? Ostatní hry co jsem zmiňoval výše normálně fungují. Všechny hry mám samozřejmě originální a win akorát čerstvě přeinstalovaný včetně updatu všech ovladačů.
PC sestava:Intel core i5-2400 CPU 3.1 GHZ, 8GB ram, GeForce GTX460 SE WIN 7 64 bit
Díky za rady
Pavel
Vypnutí monitoru při fullscreen
Moderátor: Baneshee
- PavelPsak
- Nováček

-
- Alfajk
- Začátečník

-
Re: Vypnutí monitoru při fullscreen
zkus pouzit toto http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=76&t=194177 a vse az na defaultni hodnoty vymaz
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- PavelPsak
- Nováček

-
Diky hned jak prijdu domu zkusím a napisu výsledek.
- PavelPsak
- Nováček

-
Pomohlo díky za help